Σαλερνιτάνα-Βενέτσια, αποστολή σωτηρίας

Reading time3 λ

Καθοριστική η αναμέτρηση της Σαλερνιτάνα με τη Βενέτσια, περιλαμβάνει πλούσιες επιλογές για στοίχημα.

Σπουδαία ημέρα η σημερινή για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Θα γίνουν γνωστοί οι φιναλίστ των τελικών των δύο σπουδαίων διοργανώσεων, αφού στις 22:00 διεξάγονται οι επαναληπτικοί ημιτελικοί Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γουέστ Χαμ και Ρέιντζερς-Λειψία του UEFA Europa League, καθώς και οι ρεβάνς των ζευγαριών Μαρσέιγ-Φέγενορντ και Ρόμα-Λέστερ του UEFA Europa Conference League. Συναρπαστικά ματς, όμως, υπάρχουν και σε κάμποσες ευρωπαϊκές λίγκες, όπως στην ιταλική Serie A, όπου στις 19:00 διασταυρώνουν τα ξίφη τους Σαλερνιτάνα-Βενέτσια με φόντο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Εντυπωσιακό «ντεμαράζ» πραγματοποιεί η Σαλερνιτάνα. Απέσπασε ισοπαλία από την Αταλάντα, είναι αήττητη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, στους οποίους συγκέντρωσε δέκα βαθμούς κι αν πάρει το τρίποντο θα βρεθεί για πρώτη φορά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την ίδια στιγμή, η Βενέτσια έχασε από τη Γιουβέντους, παραμένει ουραγός, μετρώντας εννέα διαδοχικές ήττες κι αυτή είναι ίσως η τελευταία ελπίδα επιβίωσης.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Ταυτόχρονα διεξάγεται και ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Δανίας, Οντένσε-Σοντερίσκε. Η οικοδέσποινα έχει το προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό έπειτα από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς, αλλά η Σοντερίσκε θα τα δώσει όλα για να ανατρέψει την κατάσταση. Στη σουηδική Allsvenskan αναμετρώνται Τζουργκάρντεν-Χέλσινγκμποργκ, που διακατέχονται από αντίθετα συναισθήματα. Η Τζουργκάρντεν νίκησε εμφατικά τη Σίριους και ανακάμπτει, η Χέλσινγκμποργκ ηττήθηκε από τη Μιάλμπι και παραμένει χαμηλά στην κατάταξη.

Στην ουγγρική NB I, παίζουν Κισβάρντα-Ουίπεστ. Σημαντική στιγμή για την Κισβάρντα που με έναν βαθμό «σφραγίζει» και τυπικά την παρθενική της έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Ουίπεστ, όμως, χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της τέταρτης θέσης, που ίσως οδηγήσει στην Ευρώπη. «Σέντρα» απόψε και στα πλέι-οφ της αγγλικής League One με τον πρώτο ημιτελικό Γουίκομ-Μίλτον Κέινς Ντονς. Με ανεβασμένη ψυχολογία η Γουίκομ, αφού κέρδισε την είσοδό της στη διαδικασία νικώντας στο Μπέρτον. Η Μίλτον Κέινς Ντονς, με τη σειρά της, έχασε για έναν βαθμό την απευθείας άνοδο, αλλά το ηθικό της είναι στα ύψη έπειτα από τον θρίαμβο στο Πλίμουθ.

19:00   Οντένσε-Σοντερίσκε                                 Κύπελλο Δανίας

19:00   Σαλερνιτάνα-Βενέτσια                              Serie A Ιταλίας

19:00   Κισβάρντα-Ουίπεστ                                  NB I Ουγγαρίας

20:00   Τζουργκάρντεν-Χέλσινγκμποργκ             Allsvenskan Σουηδίας

21:45   Γουίκομ-Μίλτον Κέινς Ντονς                   League One Αγγλίας

22:00   Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γουέστ Χαμ      UEFA Europa League

22:00   Ρέιντζερς-Λειψία                                       UEFA Europa League

22:00   Μαρσέιγ-Φέγενορντ                                  UEFA Europa Conference League

22:00   Ρόμα-Λέστερ                                            UEFA Europa Conference League