Σασουόλο-Κρεμονέζε, για 2η νίκη η Κρεμονέζε

Reading time3 λ

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Serie A, Σασουόλο-Κρεμονέζε, πολλές συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα.

Στις 19:30 διεξάγεται μία αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Serie A, το Σασουόλο-Κρεμονέζε. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Το ενδιαφέρον έγκειται στο αν θα καταφέρει η Κρεμονέζε να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά την πρώτη της στο πρωτάθλημα, η οποία ήρθε την περασμένη, 24η αγωνιστική. Βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι, γι’ αυτό η απόδοση του διπλού είναι στο 4,26* στην Betsson. Πάντως και η αντίπαλος της δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αφού η Σασουόλο βρίσκεται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Η ενδεχόμενη σωτηρία της στην κατηγορία θα ισοδυναμεί με θαύμα, καθώς βρίσκεται εννέα βαθμούς πίσω από τις θέσεις παραμονής.

Η αγωνιστική της Serie A ολοκληρώνεται το βράδυ με το Τορίνο-Μπολόνια, δύο ομάδες που μοιάζουν από νωρίς στη σεζόν βαθμολογικά αδιάφορες. Δύσκολα θα κινδυνεύσουν, ενώ ακόμη πιο δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το να τερματίσουν κάπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΜΙΚΡΟ ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής στην Premier League ολοκληρώνεται με ένα μικρό λονδρέζικο ντέρμπι, το Μπρέντφορντ-Φούλαμ. Δύο ομάδες που ξεκίνησαν τη σεζόν με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού και πλησιάζοντας προς τα 2/3 του πρωταθλήματος, όχι μόνο δείχνουν πώς θα πετύχουν τον στόχο τους, πολύ πιθανόν να διεκδικήσουν και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ειδικά η Φούλαμ, με τον «δικό» μας Μάρκος Σίλβα στον πάγκο, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις φέτος.

Νωρίτερα, το πρώτο σχετικά σημαντικό παιχνίδι στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι το Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός, όπου το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να παραμείνει στην κορυφή, κάνοντας αυτό που περιμένουν όλοι, δηλαδή να κερδίσει.

Στην Primera Division το Οσασούνα-Θέλτα κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής, με την Οσασούνα να θέλει να πλησιάσει τις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η ομάδα της Γαλικίας προσπαθεί να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

19:30 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός                      Superleague                     

19:30 Σασουόλο-Κρεμονέζε                                       Serie A

21:45 Τορίνο-Μπολόνια                                             Serie A                 

22:00 Οσασούνα-Θέλτα                                             Primera Division

22:00 Μπρέντφορντ-Φούλαμ                                   Premier League

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές