Σπέτσια-Ίντερ, με στόχο την πίεση

Reading time4 λ

Μια σειρά από εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα υπάρχουν στο ματς της Σπέτσια με την Ίντερ.

Ένα πολύ πλούσιο αγωνιστικό μενού έχουμε μπροστά μας σήμερα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η κούρσα του τίτλου στην ιταλική Serie A είναι «καυτή», με την αναμέτρηση Σπέτσια-Ίντερ, που θα ξεκινήσει στις 20:00, να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ειδικά από τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Ίντερ έχει τη δυνατότητα να προσθέσει άγχος και πίεση στην πρωτοπόρο Μίλαν.

Η άνετη νίκη επί της Ελλάς Βερόνα έφερε την Ίντερ σε απόσταση βολής  από την κορυφή, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Οι Νερατζούρι έχουν ξαναβρεί την αποτελεσματικότητά τους μετά τη διακοπή κι έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στη Σπέτσια. Βέβαια, οι γηπεδούχοι, που πήραν ισοπαλία στο Έμπολι, είναι «σκληρά καρύδια» εσχάτως, έστω κι αν βρίσκονται μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Πλήρης δράση υπάρχει στην αγγλική Championship σήμερα. Η ημέρα ξεκινά με το Λούτον-Νότιγχαμ, όπου οι δύο ομάδες παλεύουν για την εδραίωση στην πρώτη εξάδα στο δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα αγγλίασ. Στο Μπόρνμουθ-Μίντλεσμπρο, η οικοδέσποινα θα προσπαθήσει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την απευθείας άνοδο, ενώ η Μίντλεσμπρο θα επιχειρήσει να ξορκίσει την κάμψη για να επιστρέψει στη ζώνη των πλέι-οφ. Αξιόλογο και το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Ρέντινγκ, στο οποίο οι Λεπίδες θέλουν να διευρύνουν το αήττητο εντός έδρας σερί τους για να διατηρηθούν στην έκτη θέση, με τη Ρέντινγκ να θέλει βαθμούς που θα επιβεβαιώσουν την παραμονή της. Σημαντικό και το Χάντερσφιλντ-ΚΠΡ. Οι γηπεδούχοι επιδιώκουν την παραμονή στο τρίτο σκαλοπάτι κόντρα στους Λονδρέζους που μοιάζουν να έχουν καταρρεύσει εσχάτως.

ΒΗΜΑ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ «ΟΥΡΑ»

Σέντρα έχουμε στην 33η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig με δύο ματς. Κυριαρχεί το Τραμπζονσπόρ-Φατίχ Καραγκιουμρούκ. Η πρωτοπόρος Τραμπζονσπόρ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες για να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου κόντρα στην ασταθή και μάλλον αδύναμη εκτός έδρας Φατίχ Καραγκιουμρούκ. Ταυτόχρονα παίζουν Καϊσέρισπορ-Ρίζερσπορ. Να «σφραγίσει» την παραμονή επιδιώκει η Καϊσέρισπορ, την τελευταία της ελπίδα παίζει η Ρίζεσπορ.

Η πορτογαλική Primeira Liga ανοίγει την αυλαία τις με τους αγώνες Αρούκα-Σάντα Κλάρα και Φαμαλικάο-Ζιλ Βισέντε. Η Αρούκα και η Φαμαλικάο «καίγονται» για το τρίποντο για να μείνουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια στιγμή, η Σάντα Κλάρα θέλει να μείνει στο κυνήγι της έκτης θέσης, ενώ η Ζιλ Βισέντε μοιάζει να έχει εξασφαλισμένο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για τα πλέι-άουτ της δανέζικης Superliga είναι κρίσιμο το Νόρντζελαντ-Σοντερίσκε. Ένα σημαντικό βήμα σωτηρίας αναζητά η Νόρντζελαντ, να μη χάσει το τρένο της σωτηρίας παλεύει η Σοντερίσκε. Στην τρίτη στροφή της σουηδικής Allsvenskan κοντράρονται Χάμαρμπι-Μιάλμπι, που έχουν κερδίσει τα δύο πρώτα παιχνίδια τους στη σεζόν.

14:30   Λούτον-Νότιγχαμ                                          Championship Αγγλίας

16:00   Χάμαρμπι-Μιάλμπι                                        Allsvenskan Σουηδίας

17:00   Μπόρνμουθ-Μίντλεσμπρο                            Championship Αγγλίας

17:00   Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Ρέντινγκ                        Championship Αγγλίας

17:30   Αρούκα-Σάντα Κλάρα                                   Primeira Liga Πορτογαλίας

19:00   Νόρντζελαντ-Σοντερίσκε                               Superliga Δανίας

19:30   Χάντερσφιλντ-ΚΠΡ                                       Championship Αγγλίας

20:00   Σπέτσια-Ίντερ                                                Serie A Ιταλίας

20:00   Φαμαλικάο-Ζιλ Βισέντε                                Primeira Liga Πορτογαλίας

20:30   Καϊσέρισπορ-Ρίζερσπορ                                Super Lig Τουρκίας

20:30   Τραμπζονσπόρ-Φατίχ Καραγκιουμρούκ       Super Lig Τουρκίας