Τορίνο-Γιουβέντους, σύγκρουση στο Πιεμόντε

Reading time5 λ

Συναρπαστικές επιλογές για live στοίχημα υπάρχουν στην αναμέτρηση της Τορίνο με τη Γιουβέντους.

Μια σειρά από σπουδαίες μονομαχίες μας περιμένουν σήμερα στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η ιταλική Serie A αποτελεί το επίκεντρο, αφού στις 19:00 υπάρχει το ντέρμπι του Πιεμόντε, Τορίνο-Γιουβέντους, το οποίο είναι καθοριστικό και για τις δύο μονομάχους.

Ειδικά για τη Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται σε περιδίνηση έπειτα από την ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία «βύθισε» τα όνειρα πρόκρισης στη νοκ-άουτ φάση του UEFA Champions League. Δημιούργησε επιπλέον ένταση στις σχέσεις των οπαδών με τη διοίκηση, ενώ σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο προπονητής των Μπιανκονέρι, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Βέβαια και η Τορίνο δε βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση. Η Γκρανάτα ήρθε ισόπαλη με την Έμπολι και μετρά τέσσερα παιχνίδια δίχως τρίποντο. Είναι, πάντως, ευνοϊκή η συγκυρία στην προσπάθεια να δώσει τέλος στο σερί 16 αγώνων χωρίς νίκη απέναντι στη Γιουβέντους. Ενδιαφέρουσες και θεαματικές αναμένονται και οι άλλες αναμετρήσεις της ημέρας, Έμπολι-Μόντσα και Αταλάντα-Σασουόλο.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ

Στην αγγλική Premier League, το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το Τότεναμ-Έβερτον. Να διατηρηθεί στο κόλπο της πρωτιάς στο πρωτάθλημα αγγλίασ επιδιώκει η Τότεναμ, που παραμένει «απόλυτη» στην έδρα της, αφού κέρδισε και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο του UEFA Champions League. Στον αντίποδα, η Έβερτον ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απώλεσε το αήττητο σερί επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά είναι ιδιαίτερα μαχητική. Κρίσιμο για τη μάχη της ουράς είναι το ματς Γουλβς-Νότιγχαμ, ενώ αναμετρώνται ακόμη Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ-Μπόρνμουθ.

Η σπουδαία κόντρα Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Λεβερκούζεν ξεχωρίζει στη γερμανική Bundesliga. Αμφότερες «πληγώθηκαν» στο UEFA Champions League, χάνοντας από Τότεναμ και Πόρτο, αντίστοιχα. Βέβαια, η οικοδέσποινα έχει καλύτερο «βηματισμό» ως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ οι Ασπιρίνες παλεύουν να διορθώσουν τη θέση τους, με το ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο τους να είναι θετικό. Μεγάλης σημασίας είναι και ο αγώνας Λειψία-Χέρτα Βερολίνου, που παλεύουν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Η Λειψία έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Σέλτικ στο UEFA Champions League, αλλά η Χέρτα Βερολίνου είναι «σκληρό καρύδι», όπως αποδεικνύουν οι τέσσερις σερί ισοπαλίες με τελευταία αυτή με την ισχυρή Φράιμπουργκ.

Ξεχωριστό είναι και το Στουτγάρδη-Μπόχουμ. Στις δύο τελευταίες θέσεις οι μονομάχοι, με την Στουτγάρδη να έχει υπηρεσιακό προπονητή τον Μίκαελ Βίμερ, αφού απολύθηκε ο Πελεγκρίνο Ματαράτσο μετά την ήττα από την Ουνιόν Βερολίνου. Αντίθετα, η Μπόχουμ πανηγύρισε κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης την πρώτη της νίκη με τον Τόμας Λετς στον πάγκο. Σημαντικές είναι και οι μάχες Βέρντερ Βρέμης-Μάιντς και Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ. Για τη γαλλική Ligue 1 διασταυρώνουν τα ξίφη τους Λοριάν-Ρεμς. Να ανέβει στην κορυφή, έστω και προσωρινά, θα επιχειρήσει η εντυπωσιακή Λοριάν των έξι διαδοχικών νικών, να διακόψει το σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη θέλει η Ρεμς.

14:30   Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας                                 Premier League Αγγλίας

16:00   Έμπολι-Μόντσα                                             Serie A Ιταλίας

16:30   Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Λεβερκούζεν       Bundesliga Γερμανίας

16:30   Βέρντερ Βρέμης-Μάιντς                                Bundesliga Γερμανίας

16:30   Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ                         Bundesliga Γερμανίας

16:30   Στουτγάρδη-Μπόχουμ                                   Bundesliga Γερμανίας

17:00   ΓουλβςΝότιγχαμ                                           Premier League Αγγλίας

17:00   ΦούλαμΜπόρνμουθ                                      Premier League Αγγλίας

18:00   Λοριάν-Ρεμς                                                   Ligue 1 Γαλλίας

19:00   Τορίνο-Γιουβέντους                                       Serie A Ιταλίας

19:30   Τότεναμ-Έβερτον                                           Premier League Αγγλίας

19:30   Λειψία-Χέρτα Βερολίνου                              Bundesliga Γερμανίας

21:45   Αταλάντα-Σασουόλο                                      Serie A Ιταλίας