Τορίνο-Ρόμα, ψάχνει νίκη Ευρώπης

Reading time3 λ

Ιδιαίτερα σημαντικό το ματς της Τορίνο με τη Ρόμα, συνοδεύεται από εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα.

Η αρχή του τέλους των κορυφαίων πρωταθλημάτων για τη φετινή σεζόν ξεκινά απόψε και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η τελευταία αγωνιστική της ιταλικής Serie A ξεκινά με την καθοριστική αναμέτρηση Τορίνο-Ρόμα, που είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 και στην οποία κρίνεται μια θέση στην Ευρώπη.

Έπειτα από το «στραβοπάτημα» της περασμένης εβδομάδας με τη Βενέτσια, η Ρόμα χρειάζεται τη νίκη για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, πριν αγωνιστεί την προσεχή Τετάρτη στον τελικό του UEFA Europa Conference League με τη Φέγενορντ. Η Τορίνο, πάντως, προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Ελλάς Βερόνα, έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν και είναι πάντα αξιόμαχη στην έδρα της.

Η τελευταία στροφή της τουρκικής Super Lig ανοίγει την αυλαία της με δύο αγώνες. Αξιόλογο το Αντάλιασπορ-Γαλατάσαραϊ, όπου η Αντάλιασπορ προσδοκά την κατάληψη της πέμπτης θέσης, που ισοφαρίζει την καλύτερη επίδοση στα χρονικά για τον σύλλογο, ενώ Γαλατάσαραϊ κυνηγά τη νίκη ώστε να αποφύγει τη χειρότερη κατάταξη της ιστορίας της. Στο Γκαζιαντέπ-Ρίζερσπορ, η Γκαζιαντέπ γιορτάζει την παραμονή, η Ρίζεσπορ αποχαιρετά την κατηγορία.

ΜΑΧΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΩΤΙΑ

Συγκλονιστικό το φινάλε των πλέι-αουτ της αυστριακής Bundesliga, αφού κρίνεται η μάχη της παραμονής. Ξεχωρίζει το Χάρτμπεργκ-Ριντ, στο οποίο η νικήτρια εξασφαλίζεται. Κάτι που ισχύει και στο ΛΑΣΚ Λιντς-Αντμίρα Βάκερ για τη φιλοξενούμενη. Στο Άλταχ-Τιρόλ, η ουραγός οικοδέσποινα χρειάζεται το τρίποντο και συνδυασμό αποτελεσμάτων (ήττα της Αντίμιρα Βάκερ ή της Χάρτμπεργκ) για να επιβιώσει. Στη σκωτσέζικη Premiership έχουμε τον πρώτο αγώνα των πλέι-άουτ Ινβερνές-Σεντ Τζόνστον. Η Ινβερνές, που κέρδισε στα πέναλτι την Αρμπρόουθ στον τελικό των πλέι-οφ της Championship, υποδέχεται τη Σεντ Τζόνστον που τερμάτισε προτελευταία στη μεγάλη κατηγορία.

Για τη φινλανδική Veikkausliga αναμετρώνται  Χόνκα-Ίλβες. Η Χόνκα θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο εντός έδρας σερί της, το πρώτο της διπλό ψάχνει η Ίλβες. Δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με υποψίες θεάματος το πρώτο πιάτο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-άουτ της Α’ Κατηγορίας Κύπρου, για την οποία παίζουν Εθνικός Άχνας-ΑΕΛ Λεμεσού και Ομόνοια-Ολυμπιακός Λευκωσίας.

18:00   Χόνκα-Ίλβες                                           Veikkausliga Φινλανδίας

19:00   Εθνικός Άχνας-ΑΕΛ Λεμεσού              Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:00   Ομόνοια-Ολυμπιακός Λευκωσίας          Α’ Κατηγορία Κύπρου

20:00   Άλταχ-Τιρόλ                                           Bundesliga Αυστρίας

20:00   ΛΑΣΚ Λιντς-Αντμίρα Βάκερ                 Bundesliga Αυστρίας

20:00   Χάρτμπεργκ-Ριντ                                    Bundesliga Αυστρίας

20:00   Αντάλιασπορ-Γαλατάσαραϊ                    Super Lig Τουρκίας

20:00   Γκαζιαντέπ-Ρίζερσπορ                            Super Lig Τουρκίας

21:45   Τορίνο-Ρόμα                                           Serie A Ιταλίας

21:45   Ινβερνές-Σεντ Τζόνστον                         Premiership Σκωτίας