ΑΕΚ-Ιωνικός, ιστορική στιγμή

Reading time3 λ

Πλούσιες ευκαιρίες για live στοίχημα μας περιμένουν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό.

Η «σέντρα» της καινούριας εβδομάδας μας επιφυλάσσει πολλά και μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Μια ιστορική στιγμή θα λάβει χώρα απόψε στις 20:00, όπου είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι ΑΕΚ-Ιωνικός της Super League. Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί και πάλι στη φυσική της έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα επιχειρήσει να μπει με το… δεξί στο νέο της «παλάτι».

Έπειτα από τα επίσημα εγκαίνια που έγιναν την Παρασκευή, το στάδιο «Αγιά Σοφιά» ανοίγει τις πύλες του για τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα. Η ΑΕΚ, η οποία πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο, νικώντας τον Παναιτωλικό, θα επιδιώξει να πετύχει για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν διαδοχικές επιτυχίες. Αντιμετωπίζει τον Ιωνικό, ο οποίος έφυγε ηττημένος από τον Βόλο, με συνέπεια να βρεθεί στην τελευταία θέση της κατάταξης, δίχως να έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Νωρίτερα υπάρχει και η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επιχειρήσει να αμβλύνει τις εντυπώσεις που άφησε η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, ώστε να διατηρήσει και το αήττητο της έδρας του. Ο Παναιτωλικός, όμως, αν και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις ως τώρα.

ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ

Το φινάλε της όγδοης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A γίνεται με το ματς Ελλάς Βερόνα-Ουντινέζε. Η εκπληκτική Ουντινέζε, η οποία έχει να επιδείξει πέντε σερί νίκες, με τις οποίες βρέθηκε στην τρίτη θέση, θα προσπαθήσει να συνεχίσει την θαυμάσια πορεία της, τη στιγμή που η Ελλάς Βερόνα θέλει να «διαγράψει» τις διαδοχικές ήττες που υπέστη πριν τη διακοπή.

Στην τουρκική Super Lig, ενδιαφέρουσα είναι η κόντρα Φατίχ Καραγκιουμρούκ-Ιστανμπούλσπορ. Έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες, η οικοδέσποινα του Αντρέα Πίρλο θα ψάξει το τρίποντο που θα την απομακρύνει από τα επικίνδυνα βαθμολογικά μονοπάτια. Χαμηλά βρίσκεται και η νεοφώτιστη Ιστανμπούλσπορ, αν και είναι βελτιωμένη εσχάτως.

Φινάλε στην πέμπτη ημέρα της Α’ Κατηγορίας Κύπρου με δύο παιχνίδια. Αρχή με το Καρμιώτισσα-Ολυμπιακός Λευκωσίας. «Αναγεννημένη» η Καρμιώτισσα μετά την πρώτη της νίκη στη σεζόν, τη στιγμή που ο ουραγός Ολυμπιακός Λευκωσίας ακόμα δεν έχει σπάσει το… ρόδι. Την ίδια ώρα παίζουν Ένωση Νέων Παραλιμνίου-Νέα Σαλαμίνα. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αποφύγουν ένα τρίτο στη σειρά αρνητικό αποτέλεσμα, την επιστροφή σε θετικό μονοπάτι ψάχνει η Νέα Σαλαμίνα.

18:00   ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός                            Super League

19:00   Ένωση Νέων Παραλιμνίου-Νέα Σαλαμίνα      Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:00   Καρμιώτισσα-Ολυμπιακός Λευκωσίας            Α’ Κατηγορία Κύπρου

20:00   ΑΕΚ-Ιωνικός                                                      Super League

20:00   Φατίχ Καραγκιουμρούκ-Ιστανμπούλσπορ      Super Lig Τουρκίας

21:45   Ελλάς Βερόνα-Ουντινέζε                                    Serie A Ιταλίας