Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός, μόνο νίκη

Reading time3 λ

Το τρίποντο ψάχνουν Απόλλων Σμύρνης και Παναθηναϊκός, σε ένα ματς με πλήθος επιλογών για ποντάρισμα.

Ακόμα μια σπουδαία ημέρα έχουμε μπροστά μας και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Όλα τα φώτα, βέβαια, κατευθύνονται στο UEFA Champions League, όπου έχουμε τη μεγάλη μάχη Ίντερ-Λίβερπουλ, αλλά και την εξίσου ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Σάλτσμπουργκ-Μπάγερν. Πριν φτάσουμε, όμως, στη σέντρα των αστέρων, υπάρχουν τα άκρως ενδιαφέροντα εξ αναβολής ματς της Super League, από τα οποία ξεχωρίζει το Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός, που θα αρχίσει στις 18:30, με τις δύο ομάδες να έχουν απόλυτη ανάγκη τους τρεις βαθμούς.

Η ισοπαλία με τον Παναιτωλικό δεν ήταν ιδανική εξέλιξη για τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, που βλέπει την άμμο στην κλεψύδρα της σωτηρίας να αδειάζει. Δίχως γκολ από τις 4 Δεκεμβρίου, η Ελαφρά Ταξιαρχία απειλεί το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας. Είναι, λοιπόν, μονόδρομος η διακοπή αυτής της κακοδαιμονίας. Την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την άνετη επικράτηση επί της Λαμίας και χρειάζεται το τρίποντο, με το οποίο θα ισχυροποιήσει τη θέση του στην πρώτη εξάδα. Σύμμαχος του Τριφυλλιού είναι η παράδοση, αφού δεν έχει χάσει στη Ριζούπολη από τις 20 Φεβρουαρίου του 1989.

Κρίσιμα είναι και τα δύο παιχνίδια που διεξάγονται νωρίτερα, Παναιτωλικός-Λαμία και Ατρόμητος-ΟΦΗ. Ο Παναιτωλικός και η Λαμία αναζητούν ανάκαμψη μετά από μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, ώστε να αισθανθούν πιο άνετα στη μάχη της παραμονής. Ο Ατρόμητος κυνηγά το τρίποντο που θα τον απομακρύνει κι άλλο από την τελευταία θέση, ενώ ο φορμαρισμένος ΟΦΗ επιδιώκει να… τριτώσει το σερί των νικών για να βρεθεί ξανά στην έκτη θέση.

Δράση υπάρχει και στην ισπανική La Liga, με την κόντρα Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβάντε, που είχε αναβληθεί λόγω της παρουσίας των γηπεδούχων στο Supercopa. Έπειτα από τη νίκη θρίλερ του Σαββάτου με τη Χετάφε, η Ατλέτικο Μαδρίτης καλείται να επικρατήσει ξανά για να επιστρέψει στην τέταρτη θέση. Θεωρητικά είναι εύκολο το έργο της κόντρα στην ουραγό Λεβάντε, η οποία έχει υποστεί τρεις σερί ήττες, με τελευταία αυτήν από την Μπέτις. «Μεταχρονολογημένο» είναι και το ματς Γκενκ-Μαλίν για τη βελγική Pro League, στο οποίο αμφότερες χρειάζονται τη νίκη για να διατηρηθούν στην οκτάδα.

16:00   Παναιτωλικός-Λαμία                                          Super League

18:00   Ατρόμητος-ΟΦΗ                                                Super League

18:30   Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός                     Super League

19:45   Γκενκ-Μαλίν                                                       Pro League Βελγίου

20:00   Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβάντε                              La Liga Ισπανίας

22:00   Ίντερ-Λίβερπουλ                                                UEFA Champions League

22:00   Σάλτσμπουργκ-Μπάγερν                                    UEFA Champions League