Παναθηναϊκός-Απόλλων, επιτέλους σέντρα

Reading time2 λ

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης έχει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Αφού πέρασε από σαράντα κύματα, η ελληνική Super League βρίσκεται επιτέλους στη σέντρα. Οι 14 μονομάχοι μπαίνουν στην αφετηρία και το ενδιαφέρον αναμένεται αυξημένο. Ειδικά από τη στιγμή που οι παραδοσιακές δυνάμεις έχουν προχωρήσει σε σημαντική αναβάθμιση του δυναμικού τους και φαίνεται ότι θα μας προσφέρουν μια πιο συναρπαστική κούρσα τίτλου. Στο επίκεντρο του σημερινού πρώτου πιάτου βρίσκεται το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης, που αρχίζει στις 20:30.

Σε νέα εποχή ο Παναθηναϊκός, με προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και σπουδαίες προσθήκες, ειδικά στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, θα κυνηγήσει την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ενισχυμένος είναι και ο Απόλλων Σμύρνης, που έχει πλέον στην τεχνική ηγεσία τον Γιάννη Πετράκη και θα προσπαθήσει να χτίσει πάνω στην καλή περσινή παρουσία. Η αρχή, πάντως, γίνεται στις 18:30 με την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης. Με νέο προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου και πολλές μεταγραφές, ο Παναιτωλικός θα επιχειρήσει να μείνει φέτος μακριά από τις περιπέτειες. Ο Αστέρας Τρίπολης διατηρεί τον Μίλαν Ράσταβατς στο πάγκο και τον ισχυρό κορμό του, στοχεύοντας και πάλι σε συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Η γαλλική Ligue 1 συνεχίζεται με το παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν-Κλερμόν, που θα αρχίσει στις 18:00. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει 100% επιτυχία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, αφού ξεμπέρδεψε και με τη Ρεμς και προσδοκά ανάλογη συνέχεια. Βέβαια, αήττητη είναι και η νεοφώτιστη Κλερμόν, η οποία ήρθε ισόπαλη με τη Μετς και έχει κάνει ζημιές. Στην ισπανική La Liga έχουμε το ματς Λεβάντε-Ράγιο Βαγιεκάνο. Η Λεβάντε, που έχασε από τη Σοσιεδάδ, αναζητεί το πρώτο της τρίποντο, αλλά αντιμετωπίζει τη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία θριάμβευσε επί της Γρανάδα και ενισχύθηκε σημαντικά τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών.

18:00   Παρί Σεν Ζερμέν-Κλερμόν                    Ligue 1 Γαλλίας

18:15   Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης          Super League

19:30   Λεβάντε-Ράγιο Βαγιεκάνο                      La Liga Ισπανίας

20:30   Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης         Super League