ΑΕΚ-Γάνδη (10/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

ΑΕΚ – Γάνδη σε δυνατή φιλική αναμέτρηση με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στην Ολλανδία όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, η ΑΕΚ και η Γάνδη (10/07/2024, 15:00) κοντράρονται σε δυνατή φιλική αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες θέλουν να δουν σε ποιο σημείο βρίσκονται και παράλληλα να συνεχίσουν να βελτιώνονται. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό και προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

ΑΕΚ – ΓΑΝΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο ΑΕΚ – Γάνδη τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί, αλλά σε τέτοιες εποχές αυτό που προέχει για τις ομάδες είναι να συνεχίσουν την προετοιμασία τους και να βελτιωθούν. Βέβαια, τα θετικά αποτελέσματα πάντα βοηθούν αφού δείχνουν πόσο καλά πηγαίνει μια ομάδα, αλλά και βοηθούν στο να αποκτήσουν οι παίκτες αυτοπεποίθηση.

Τι μας δείχνει η προϊστορία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Γάνδη;

  • Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα το 2017 και είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 1-1.

Η ΑΕΚ, μετά την αδυναμία της να διατηρήσει τα σκήπτρα της στην ελληνική Super League, μπήκε σε μια νέα εποχή καθώς άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της πέρασε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Μάριο Ηλιόπουλο. Ωστόσο, στον πάγκο της παραμένει ο Ματίας Αλμέιδα κι έχει κρατηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας, αν και ήδη έχουν γίνει κάποιες προσθήκες. Η ΑΕΚ απέκτησε μόνιμα τον σέντερ μπακ Κάλενς, πήρε ελεύθερο τον κίπερ Μπρινιόλι (Παναθηναϊκός), αλλά και τον μεσοεπιθετικό Τσιλούλη (Λαμία). Και δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί μιας και σύμφωνα με την ειδησεογραφία βρίσκεται κοντά σε τρεις πολύ καλές μεταγραφές. Από την άλλη, έφυγαν οι επιθετικοί Πόνσε, Αραούχο, φαν Βερτ καθώς και ο μπακ Σιντιμπέ, ενώ αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις.

Ωστόσο, στο εσωτερικό της υπάρχει αισιοδοξία γι’ αυτό που φτιάχνει ο Αργεντινός τεχνικός παρόλο που τα αποτελέσματά της στα ως τώρα φιλικά έχουν σκαμπανεβάσματα. Στο πρώτο ματς έχασε με 6-0 από την Άλκμααρ, έπειτα νίκησε με 3-0 την Μπέρσχοτ κι ακολούθως έχασε με 4-1 από την Κλαμπ Μπριζ. Η ΑΕΚ στις 25 Ιουλίου θα ριχτεί στη μάχη των προκριματικών του Conference League και θέλει να είναι έτοιμη ως τότε.

Η Γάνδη, από την πλευρά της, θέλει να μετρήσει κι εκείνη τις δυνάμεις απέναντι σε μια πολύ καλή αντίπαλο. Εξάλλου κι αυτή θα παίξει στα προκριματικά του Conference League και θέλει να δει σε ποιο σημείο βρίσκεται. Για εκείνη θα ακολουθήσει μια σειρά φιλικών αγώνων προκειμένου να πάει στο ευρωπαϊκό ματς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πάντως, στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε πριν από το ραντεβού με την ΑΕΚ νίκησε με 5-0 τη Μέρελμπεκε και με 9-0 την Κάλκεν, αμφότερες αδύναμες ομάδες.

ΑΕΚ – ΓΑΝΔΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του ΑΕΚ – Γάνδη το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να βγάλουν στο γήπεδο τα όσα συμβαίνουν στις προπονήσεις και να παρουσιάσουν βελτίωση τόσο στην κατανόηση της τακτικής προσέγγισης, αλλά και της φυσικής τους κατάστασης. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, αναμένεται να δούμε πολλές δοκιμές και πειράματα τόσο στην ΑΕΚ όσο και στη Γάνδη. Βέβαια, στην ΑΕΚ δεν είναι στο μάξιμουμ ο μέσος Μάνταλος και ο αμυντικός Κάλενς μεταξύ άλλων.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ