Αντβέρπ-ΑΕΚ, ανεβάζει στροφές

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις στα δυνατά φιλικά τεστ των ελληνικών ομάδων

Στο «Bosulstadion» της Αμβέρσας, διεξάγεται σήμερα το Αντβέρπ-ΑΕΚ, φιλικό στην έδρα της Αντβέρπ. Είναι το δεύτερο ματς που δίνει η νταμπλούχος Ελλάδας στη διάρκεια της προετοιμασίας της και το βλέμμα είναι στραμμένο στην εξέλιξη και στην παρουσίαση όσων δουλεύει στις προπονήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν όπως πάντα εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα online σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προέρχεται από ήττα με 1-0 στο πρώτο φιλικό που έδωσε πριν από μερικές ημέρες κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Σε γενικές γραμμές, δεν είχε καλή εικόνα, αλλά ήταν και το πρώτο της ματς έπειτα από καιρό και σκληρές προπονήσεις. Ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, αν και είναι σχεδόν βέβαιο πως ο ίδιος θα κάνει αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Η Αντβέρπ, είναι καλύτερη ομάδα από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και αυτό φαίνεται στις Αποδόσεις του αγώνα Αντβέρπ-ΑΕΚ, με τον άσο των γηπεδούχων να προσφέρεται σε απόδοση 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson. Στην ΑΕΚ βλέπουν το ματς ως μια καλή ευκαιρία για να μετρήσουν τις δυνάμεις της ομάδας κι ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της στα προκριματικά του UEFA Champions League.

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στην «Silberstadt Arena Schwaz», θα γίνει το φιλικό ματς Ολυμπιακός-Σλοβάτσκο. Ο ολυμπιακος ποδοσφαιρο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει βάλει… μπροστά τις «μηχανές» με την προετοιμασία του να κυλά με μεγάλο ενδιαφέρον για online στοιχημα, καθώς υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού προσπαθεί να βάλει τις βάσεις της ομάδας του, την στιγμή που γίνονται κινήσεις από τη διοίκηση στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να ενισχυθεί το συγκρότημα με ποιοτικούς παίκτες που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο και πάλι το σύνολο. Για την ώρα, βέβαια, πολλά βρίσκονται στα… σκαριά. Έτσι, σήμερα κόντρα στη μαχητική Σλοβάτσκο, ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να δείξει σε τι σημείο βρίσκεται και πως εξελίσσεται η δουλειά υπό τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Στις Αποδόσεις του αγώνα Ολυμπιακός-Σλοβάτσκο λογαριάζεται ως το φαβορί με τιμή 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson. Ωστόσο, η Σλοβάτσκο είναι πιο… έτοιμη ως ομάδα και θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |