Athens Kallithea-ΑΕΚ (22/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time5 λ

Athens Kallithea – ΑΕΚ για τη Super League με ισχυρό φαβορί για τη νίκη και σούπερ επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» η Athens Kallithea αναμετριέται με την ΑΕΚ (22/09/2024, 21:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League. Η Athens Kallithea, που επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ προέρχεται από απανωτές επιτυχίες κι έχει στόχο να συνεχίσει να βαδίζει σε αυτό το μονοπάτι.

Για το Athens Kallithea – ΑΕΚ οι αποδόσεις τοποθετούν την ΑΕΚ στην θέση του οδηγού για να προσθέσει τους τρεις βαθμούς στο λογαριασμό της. Ο άσος της Athens Kallithea εκτοξεύεται στο 8,70** και το διπλό της ΑΕΚ το βρίσκουμε πιο κάτω στο 1,36** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ATHENS KALLITHEA – ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο δυνατό ματς Athens Kallithea – AEK τα προγνωστικά εμφανίζουν πανίσχυρο φαβορί. H AEK πηγαίνει στο ματς έχοντας στο πλευρό της τα στατιστικά και την παράδοση, αλλά φυσικά οι δύο ομάδες θα κληθούν να αποδείξουν εντός γηπέδου την αξία τους. Η Athens Kallithea έπειτα από 4 αγωνιστικές έχει 0-3-1 με 3-4 γκολ (0-1-0, 2-2 γκολ – εντός έδρας) και η ΑΕΚ στέκεται στο 3-1-0 με 9-1 γκολ (1-0-0, 3-0 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Athens Kallithea – ΑΕΚ;

  • Η ΑΕΚ μετράει 8 σερί νίκες επί της Athens Kallithea σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Σε αυτόν τον αιώνα σε 11 αναμετρήσεις, η ΑΕΚ έχει 10 νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στην Athens Kallithea.
  • Στα 6 από τα τελευταία 8 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν καταγραφεί Over 2,5 γκολ αποτελέσματα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές για online stoixima σε πληθώρα αγορών με απίθανες αποδόσεις. Η Athens Kallithea και η ΑΕΚ είναι ομάδες που δεν διστάζουν να περάσουν στην επίθεση και τα παιχνίδια τους ως τώρα προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Σε αυτό το πλαίσιο, να αναφέρουμε ότι ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 τέρματα δίνεται στο 2,35**.

Η νεοφώτιστη Athens Kallithea έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στα πρώτα βήματα του πρωταθλήματος της Super League 2024/25. Ναι μεν δεν έχει νίκη, αλλά έχει ηττηθεί μονάχα μια φορά κι αυτή στην έδρα του Ολυμπιακού με 2-1. Σε γενικές γραμμές, έχει βάσιμα επιχειρήματα για να πιστεύει πως άξιζε καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε ένα από τα παιχνίδια της ως τώρα. Μάλιστα, έχοντας παίξει πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό κι έχοντας φέρει ισοπαλία 2-2 με τον Παναθηναϊκό νιώθει έτοιμη για την πρόκληση κόντρα στην ΑΕΚ μακριά από την παραδοσιακή έδρα της. 

Η ΑΕΚ, από τη μεριά της, είναι αήττητη στο πρωτάθλημα με 3 νίκες και μια ισοπαλία. Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές νίκησε με 3-0 το Λεβαδειακό και με 2-0 τον Βόλο κάνοντας πειστικές εμφανίσεις. Η άμυνά της δείχνει να βρίσκεται σε αξιόλογη κατάσταση, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως τρέχει σερί 5 επίσημων αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (4-1-0) και στις 4 επιτυχίες κράτησε το μηδέν στην εστία της. Και σε αυτό το κλίμα έγινε ακόμη ένα μεταγραφικό «μπαμ» από μέρους της καθώς έκλεισε τον Γάλλο επιθετικό Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος δεν είχε βρει ομάδα αφότου έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η επιλογή για το ποιος θα είναι ο νικητής της Super League έχει σούπερ αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της ελληνικής λίγκας κι έχει ενισχυθεί προκειμένου να πετύχει το στόχο της, ενώ δεν έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η ΑΕΚ πληρώνει στο 3,80** να πάρει τον τίτλο, με τον Ολυμπιακό στο 2,05**, τον ΠΑΟΚ στο 4,60** και τον Παναθηναϊκό στο 6,00**.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPER LEAGUE

Στην Betsson πάντως μπορείτε να βρείτε ειδικά στοιχήματα για την αγωνιστική της Super League πριν την έναρξη των αναμετρήσεων. Μακροχρόνια στοιχήματα όπως γκολ γύρου, γκολ των γηπεδούχων ή γκολ των φιλοξενούμενων είναι στη διάθεση σας στην ειδική κατηγορία της Betsson για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης μπορείτε να βρείτε στοιχήματα όπως οι κίτρινες κάρτες ή οι κόκκινες κάρτες της αγωνιστικής, τα κόρνερ, τα πέναλτι ή ακόμα και την πιθανότητα να μπει κάποιο αυτογκόλ στις αναμετρήσεις. Όλα αυτά στην Betsson και στα ειδικά στοιχήματα της αγωνιστικής για την Super League, που υπάρχουν πάντα λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, στο εναρκτήριο ματς του γύρου.

ATHENS KALLITHEA – ΑΕΚ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του αθηναϊκού ντέρμπι Athens Kallithea – AEK το στοίχημα των δύο ομάδων έχει διαφορετική αφετηρία. Η Athens Kallithea ξέρει πως έχει να αντιμετωπίσει μια ποιοτικότερη ομάδα από την ίδια κι ως εκ τούτου θέλει να εμφανιστεί προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα, ενώ η ΑΕΚ έχει στόχο να επιβάλει το ρυθμό της και να κυριαρχήσει.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ATHENS KALLITHEA ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΕΚ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Athens Kallithea εναντίον ΑΕΚ, να σημειώσουμε ότι  η Athens Kallithea δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Μαρότα και Μεχίας, ενώ η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα που να αλλάζουν τα πλάνα της, ενώ δεν είναι στο φουλ ο κίπερ Μπρινιόλι και ο φορ Μαρσιάλ και μένει εκτός ο φορ Γκαρσία.

Πιθανή ενδεκάδα Athens Kallithea (3-4-3): Μπαραγάν – Μότοτς, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης – Μανθάτης, Μερκάτι, Ντιμπά, Σοΐρι – Μοουτίνιο, Ντεμέτριους, Ουλντρίκις.

Πιθανή ενδεκάδα ΑΕΚ (4-2-3-1): Στρακόσια – Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς, Πήλιος – Σιμάνσκι, Πινέδα – Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Κοϊτά – Πιερό.

Super League

5η αγωνιστική

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ