Game Time: Άρης-Ολυμπιακός, ισχυρό παρελθόν

Reading time3 λ

Πλούσιες προσφορές για live στοίχημα έχει δημιουργήσει η Betsson στο ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό.

19:00   ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης            Super League

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα (1-1), στο ντεμπούτο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Πλέον νιώθει την… ανάσα του Άρη, ενόψει και των πλέι-οφ. Έχει πετύχει μόλις 1 νίκη στους 5 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, αλλά έμεινε αήττητη στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Τρίπολης υπέστη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (1-5) και πλέον χρειάζεται το τρίποντο για να παραμείνει στην εξάδα (αν διατηρηθεί η αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα). Κέρδισε μόλις 1 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του, στα οποία υπέστη 4 ήττες.

19:00   Άρης-Ολυμπιακός                       Super League

Ο Άρης πέτυχε σπουδαία νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα (2-0) και εξασφάλισε τη θέση του στα πλέι-οφ, αφού του επιστράφηκαν και οι 6 βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί στην αρχή της χρονιάς. Μετρά 2 νίκες σε ισάριθμα ματς με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο, ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία του στους 3 τελευταίους αγώνες.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Αστέρα Τρίπολης (5-1) και η διαφορά του από τους διώκτες του έφτασε στους 15 βαθμούς. Αήττητος στις 25 αγωνιστικές, επιδιώκει να συνεχίσει την «άπταιστη» διαδρομή του, ενώ δεν έχει χάσει στα 24 τελευταία ματς με τον Άρη, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

19:00   Ατρόμητος-Παναθηναϊκός          Super League

Ο Ατρόμητος πήρε στο φινάλε μια τεράστια νίκη επί του Βόλου (2-1) και πλέον απέχει 5 βαθμούς από την τελευταία δυάδα της βαθμολογίας. Η ανάκαμψη του επί των ημερών του Κρις Κόουλμαν καλά κρατεί, αφού έχασε μόλις 1 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις, μετρώντας 3 νίκες, ενώ είναι αήττητος στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε επιβλητική νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (3-0) κι εξασφάλισε την παρουσία του στα πλέι-οφ. Διατηρεί θετικό πρόσημο το τελευταίο διάστημα, με 4 νίκες και μόλις 1 ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια, ενώ νίκησε φέτος στο Περιστέρι (1-0) στο πλαίσιο του Κυπέλλου.

19:00   Λαμία-ΠΑΟΚ                              Super League

Η Λαμία έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1), βρέθηκε στην προτελευταία θέση της κατάταξης και ο Μιχάλης Γρηγορίου αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία. Στον πάγκο της βρίσκεται πλέον ο Τζιανλούκα Φέστα, που θα επιχειρήσει να δώσει τέλος στο σερί 6 ηττών.

Ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία από την ΑΕΚ (1-1), παίζοντας για 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Παραμένει δεύτερος και με διαφορά ενόψει των πλέι-οφ, είναι αήττητος στους 13 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, ωστόσο σκέφτεται πλέον και το ματς με τη Γάνδη για το UEFA Europa Conference League.

19:00   ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης            Super League

Ο ΟΦΗ «υπέκυψε» στον Ολυμπιακό (0-2) και πλέον απαιτείται νίκη και συνδυασμός αποτελεσμάτων (μαζί με την παραμονή της τιμωρίας του ΠΑΣ Γιάννινα) για να εισέλθει στην εξάδα. Παρουσιάζει, όμως, κάμψη, αφού δεν έχει νίκη στα 3 τελευταία ματς. Πάντως, κέρδισε τους 2 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε από τον Ατρόμητο (0-2), στην επιστροφή του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του. Πλέον, απέχει 5 βαθμούς από την προτελευταία θέση που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής, ενώ έχει πανηγυρίσει μονάχα 1 νίκη στις 18 τελευταίες αναμετρήσεις.