Game Time: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, διαφορά ψυχολογίας

Reading time3 λ

Εξαιρετικές ευκαιρίες για live στοίχημα προσφέρει η Betsson στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

19:00   Ριντ-Χάρτμπεργκ                                 Κύπελλο Αυστρίας

Η Ριντ απώλεσε ευκαιρία νίκης κόντρα στην Αούστρια Κλάγκενφουρτ (1-1) και βρέθηκε εκτός της ζώνης των πλέι-οφ, μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου. Βέβαια, θέλει να επιστρέψει στον τελικό του Κυπέλλου μετά από μια δεκαετία, με όπλο την έδρα της, όπου είναι αήττητη φέτος, μετρώντας 7 νίκες σε 11 ματς όλων των διοργανώσεων.

Η Χάρτμπεργκ ηττήθηκε εύκολα από τη Στουρμ Γκρατς (0-3) και οι όποιες ελπίδες για την εξάδα χάθηκαν. Δεν έχει κερδίσει στα 3 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, αλλά ψάχνει την παρθενική της πρόκριση στον τελικό, με τη μοναδική της επιτυχία μέσα στο 2022 να είναι η πρόκριση επί της Ραπίντ Βιέννης, εκτός έδρας.

19:00   Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης         Super League

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με άνεση του ΟΦΗ (2-0) και πλέον βρίσκεται 13 βαθμούς μακριά από τους διώκτες του. Αήττητος στα 24 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει καταγράψει 9 διαδοχικές νίκες στην έδρα του, στις οποίες δέχτηκε μονάχα 3 τέρματα.

Ο Αστέρας Τρίπολης υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Άρη (0-2). Πλέον «καίγεται» για το τρίποντο, ώστε να διατηρηθεί στην εξάδα, ωστόσο μετρά μόλις 1 νίκη και 3 ήττες στους 4 τελευταίους αγώνες, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ στον Πειραιά σε 19 επισκέψεις.

19:00   ΑΕΛ-Απόλλων Λεμεσού                      Κύπελλο Κύπρου

Η ΑΕΛ Λεμεσού ηττήθηκε εμφατικά από την ΑΕΚ Λάρνακας (1-3) στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Η αποτυχία να μπει στα πλέι-οφ και η κακή εικόνα, κατά την οποία μετρά μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία ματς, έχει φέρει αντιδράσεις και πλέον η ανατροπή της ήττας με 1-0 στο πρώτο ματς αποτελεί μονόδρομο.

Ο Απόλλων Λεμεσού ήρθε ισόπαλος με την Ανόρθωση (2-2), αλλά στο τέλος της κανονικής περιόδου της Α’ Κατηγορίας διατηρεί διαφορά 5 βαθμών από τους διώκτες του. Είναι αήττητος στους 8 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων και φυσικά στοχεύει σε πρόκριση στα προημιτελικά, έχοντας στα χέρια του το πλεονέκτημα.

20:30   ΑΕΚ-ΠΑΟΚ                                         Super League

Η ΑΕΚ υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό (0-3) κι εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίση. Ο Αργύρης Γιαννίκης αποτελεί παρελθόν, αφού σημείωσε μόλις 2 νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων. Αναλαμβάνει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που θα επιχειρήσει να δώσει τέλος στο σερί 8 αγώνων δίχως νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο ΠΑΟΚ συμβιβάστηκε με την ισοπαλία απέναντι στην Ιωνικό (1-1) και πλέον απέχει 13 βαθμούς από την κορυφή. Βέβαια, καλά κρατεί το αήττητο σερί του εντός των συνόρων, που στο πρωτάθλημα έχει φτάσει στους 12 αγώνες. Μάλιστα, δεν έχει δεχτεί γκολ στις 4 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές του στη Super League.

21:45   Κλαμπ Μπριζ-Γάνδη                            Κύπελλο Βελγίου

Η Κλαμπ Μπριζ επιβλήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο της Αντβέρπ (4-1) και «ζέστανε» τις ελπίδες κορυφής, αφού μείωσε την απόσταση στους 7 βαθμούς. Έχει αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό, αφού νίκησε με 1-0 μέσα στη Γάνδη, ενώ είναι ανεβασμένη ψυχολογικά χάρη στις 3 διαδοχικές νίκες της στο πρωτάθλημα.

Η Γάνδη πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στη Λιέγη επί της Σταντάρ (1-0), παίζοντας για ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα. Βρίσκεται πλέον σε απόσταση βολής από την τετράδα, έχει να επιδείξει 4 σερί νίκες και θα επιχειρήσει την ανατροπή με οδηγό τη νίκη στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος πριν 24 ημέρες (2-1).