Game Time: Γρίφοι στο Λαμία-Παναθηναϊκός

Reading time3 λ

Στη μονομαχία της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό υπάρχει μια ευρεία γκάμα προσφορών για ποντάρισμα.

19:30   Λαμία-Παναθηναϊκός                             Super League

Η Λαμία πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία (1-0) και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στα 4 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο συναρπαστικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-3) και βρέθηκε εκτός εξάδας. Δεν κατάφερε να κερδίσει στα 2 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ αγνοεί τη νίκη στις 4 εκτός έδρας αποστολές του στο πλαίσιο της Super League,

20:00   ΑΕΚ Λάρνακας-ΑΠΟΕΛ                       Α’ Κατηγορία Κύπρου

Η ΑΕΚ Λάρνακας έχασε στη Λεμεσό από τον Άρη (0-1) κι έπεσε από την κορυφή. Παρελθόν είναι και το αήττητο της στο πρωτάθλημα, όμως, εξακολουθεί να διατηρεί… άπαρτο το κάστρο της, όπου μετρά μάλιστα 4 διαδοχικές νίκες, στις οποίες δέχτηκε μόλις 1 γκολ.

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε ευρεία νίκη επί της ΑΕΛ (3-0) και βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 4 αγώνων, πετυχαίνοντας 3 νίκες, πήρε 4 βαθμούς στις 2 τελευταίες εξόδους του, αλλά δεν έχει κερδίσει στις 5 τελευταίες επισκέψεις του στη Λάρνακα.

20:00   Σοσιεδάδ Β’-Τζιρόνα                              Segunda Division Ισπανίας

Η Σοσιεδάδ Β’ πέτυχε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Σπόρτινγκ Χιχόν (1-0) και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 3 διαδοχικών ηττών, όμως δεν έχει κερδίσει στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στα οποία σημείωσε μόλις 4 γκολ.

Η Τζιρόνα κέρδισε την Καρταχένα (2-0) και συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τα 6 τελευταία ματς, κέρδισε στις 2 από τις 3 τελευταίες εκτός έδρας υποχρεώσεις της, αλλά σε μονάχα 1 φετινό παιχνίδι μακριά από τη βάση της κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

21:45   Ντιζόν-Οσέρ                                            Ligue 2 Γαλλίας

Η Ντιζόν κέρδισε εύκολα τη Σεν Απολινέρ (3-0) στο πλαίσιο του Coupe de France. Στο πρωτάθλημα, όμως, μετρά 2 σερί ήττες, δίχως να βρει δίχτυα, βρέθηκε ξανά κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ είναι ασταθής στην έδρα της με 3 νίκες σε 7 αγώνες.

Η Οσέρ επιβλήθηκε της Λιμονέστ (4-2) στο Coupe de France. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας 4 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 11 τερμάτων, απέχει μια ανάσα από την πρωτοπόρο Τουλούζ, αλλά στην Ντιζόν δεν έχει κερδίσει από το 2012.

21:45   Τοντέλα-Λεϊσόες                                     Taca de Portugal

Η Τοντέλα κέρδισε τη Μαρίτιμο (4-2) και απομακρύνθηκε από τα επικίνδυνα βαθμολογικά μονοπάτια της Primeira Liga. Έχει πανηγυρίσει νίκες στα 4 από τα 6 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, όμως, μόλις 2 φορές την τελευταία δεκαετία έχει ξεπεράσει τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου.

Η Λεϊσόες περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Πεναφιέλ (1-1) κι έχασε περαιτέρω έδαφος στη μάχη της ανόδου από τη Segunda Liga. Δεν πανηγύρισε νίκη στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις της, αλλά έχει σκοράρει και στα 7 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της, ενώ μετρά 3 διαδοχικές προκρίσεις επί της Τοντέλα στο Taca de Portugal.