Game Time: Κρίσιμο το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Reading time4 λ

Στη μάχη του Κυπέλλου μεταξύ Ατρόμητου και Παναθηναϊκού υπάρχουν πολλές επιλογές για live στοίχημα.

18:30   Σεϊναγιόεν-Κουόπιο                                            Veikkausliga Φινλανδίας

Η Σεϊναγιόεν πέτυχε εμφατική νίκη επί της Ίλβες (4-2) και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια, δεν έχει χάσει στα 8 τελευταία εντός έδρας ματς, ενώ ψάχνει το τρίποντο που θα την κρατήσει στην τριάδα, η οποία χαρίζει απευθείας ευρωπαϊκή έξοδο.

Η Κουόπιο έμεινε ισόπαλη με τη Χέλσινγκφορς (0-0) και είδε τη διαφορά από την Ελσίνκι να μειώνεται στον πόντο. Χρειάζεται απαραιτήτως τη νίκη για να μείνει στην κορυφή ενόψει του… τελικού της Κυριακής για την κατάκτηση του τίτλου. Έχει συμπληρώσει 19 αγώνες πρωταθλήματος δίχως ήττα, είναι αήττητη στις 9 τελευταίες εξόδους της, ενώ φέτος έχει νικήσει και στα 3 ματς με τη Σεϊναγιόεν σε Veikkausliga και Κύπελλο.

19:00   Ατρόμητος-Παναθηναϊκός                                 Κύπελλο Ελλάδας

Ο Ατρόμητος υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό (0-2). Παραμένει στην τελευταία θέση της Super League, όντας ο μόνος δίχως νίκη μετά από 7 αγωνιστικές. Υπάρχει μεγάλη ένταση, ειδικά στους οπαδούς και πλέον αυτό το ματς έχει χαρακτήρα τελικού.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε, αλλά έχασε στην Τρίπολη από τον Αστέρα (1-2). Εξακολουθεί να μην έχει κερδίσει σε 4 ματς μακριά από τη Λεωφόρο, αμαυρώθηκαν ξανά οι εξαιρετικές εντός έδρας εντυπώσεις, είναι μεγάλη η κρισιμότητα αυτού του ματς, αφού το Κύπελλο αποτελεί στόχο στη φετινή σεζόν.

21:00   Μόλντε-Μπόντο Γκλιμτ                                     Eliteserien Νορβηγίας

Η Μόλντε πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Στάμπαεκ (3-0), αν και είχε αριθμητικό μειονέκτημα για 55 λεπτά. Είναι αήττητη στις τελευταίες 6 αγωνιστικές, δεν έχει χάσει στα 8 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και κυνηγά τη νίκη, με την οποία θα κάνει… προσπέραση και θα βρεθεί στην κορυφή.

Η Μπόντο Γκλιμτ έμεινε ισόπαλη στην έδρα της Στρόμσγκοντσετ (1-1), αλλά παραμένει στην κορυφή, έστω και με το μίνιμουμ της διαφοράς. Η πρωταθλήτρια είναι αήττητη στα 16 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, όμως, ηττήθηκε στις 2 τελευταίες επισκέψεις της στο Μόλντε.

21:30   Βιτόρια Γκιμαράες-Μπενφίκα                          Taca da Liga Πορτογαλίας

Η Βιτόρια Γκιμαράες πέτυχε δραματική νίκη επί της Μαρίτιμο (2-1) και συνεχίζει την ανοδική πορεία της. Είναι αήττητη στα 3 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, έχει κερδίσει την Σπόρτινγκ Κοβίλια στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου και ψάχνει την υπέρβαση που θα της χαρίσει την πρόκριση.

Η Μπενφίκα «ίδρωσε», αλλά έκαμψε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων την αντίσταση της Βιζέλα (1-0) για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Βέβαια, δε μοιάζει σε ιδανική κατάσταση, έχει απολέσει την επιθετική ορμή της, αλλά κέρδισε στο Γκιμαράες στις 25 Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα (3-1) και ψάχνει θετικό αποτέλεσμα στην εκκίνησή της στη διοργάνωση για να έχει στα χέρια της την πρόκριση, υποδεχόμενη την Σπόρτινγκ Κοβίλια την τελευταία αγωνιστική.

21:45   Χιμπέρνιαν-Σέλτικ                                             Premiership Σκωτίας

Η Χιμπέρνιαν ηττήθηκε στο Αμπερντίν (0-1) και συνεχίζει την κάθοδό της από τις πρώτες θέσεις. Μετρά 3 διαδοχικές ήττες, στις οποίες σημείωσε μονάχα 1 γκολ, συνολικά τον τελευταίο μήνα σκοράρει με τεράστια δυσκολία, αλλά εντός έδρας έχει μόλις 1 ήττα σε 5 αγώνες.

Η Σέλτικ επιβλήθηκε της Σεντ Τζόνστον (2-0) και δείχνει να βρίσκεται σε θετικό μονοπάτι. Έχει πανηγυρίσει 4 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει μειώσει στους 4 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή, κέρδισε στις 2 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, ενώ είναι αήττητη στα 10 τελευταία ματς με τη Χιμπέρνιαν, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.