Game Time: Παναθηναϊκος-ΠΑΟΚ, ώρα αποδείξεων

Reading time3 λ

Στο μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ απαντώνται σημαντικές προσφορές για live στοίχημα.

16:00   Λιντς-Λέστερ                                                  Premier League Αγγλίας

Η Λιντς σημείωσε μια σπουδαία νίκη στο Νόριτς (2-1) και πήρε μια σημαντική βαθμολογική ανάσα. Δεν έχει καταφέρει να θυμίσει ακόμα το εξαιρετικό σύνολο της περασμένης περιόδου, αλλά βελτιώνει τις επιδόσεις της στο Έλαντ Ρόουντ, όπου είναι αήττητη σε 2 σερί ματς.

Η Λέστερ ήρθε ισόπαλη με τη Σπαρτάκ Μόσχας (1-1) στο UEFA Europa League. Μοιάζει να επιστρέφει σε κατάσταση «μετριότητας», αφού είχε προηγηθεί η ήττα από τη Λέστερ στο πρωτάθλημα, αλλά είναι αήττητη στις 3 τελευταίες εξόδους της για όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει 9 χρόνια να χάσει στο Λιντς.

16:00   Σεντ Ετιέν-Κλερμόν                                       Ligue 1 Γαλλίας

Η Σεντ Ετιέν έφυγε με την ισοπαλία από τη Μετς (1-1), ωστόσο παραμένει ουραγός. Ο Κλοντ Πιέλ εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών, αφού οι Στεφανουά δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν μετά από 12 αγωνιστικές, ενώ κοντεύουν να συμπληρώσουν εξάμηνο δίχως εντός έδρας επιτυχία.

Η Κλερμόν υπέκυψε στη Μαρσέιγ (0-1) και συνεχίζει να χάνει θέσεις στην κατάταξη. Μόλις 1 νίκη έχει σημειώσει στα 10 τελευταία ματς, παραμένει δίχως τρίποντο στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, στις οποίες δέχτηκε 16 γκολ, αλλά δεν έχει χάσει στο Ζοφρουά Γκισάρ από το 2002.

19:30   Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ                                   Super League

Ο Παναθηναϊκός περιορίστηκε στην ισοπαλία με τον ΟΦΗ (0-0), στο πρώτο του εντός έδρας στραβοπάτημα. Κέρδος ότι σε 2 σερί ματς διατήρησε ανέπαφη την εστία του, αλλά στο σπίτι του παίρνει ώθηση, έχοντας σημειώσει 13 γκολ σε 4 αναμετρήσεις.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη (1-2) στο UEFA Europa Conference League. Η κόπωση και πεσμένη ψυχολογία αποτελούν πηγές προβληματισμού, ωστόσο έχει σκοράρει και στα 8 εκτός έδρας παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις. Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό.

19:30   Μαγιόρκα-Έλτσε                                           La Liga Ισπανίας

Η Μαγιόρκα είδε τη νίκη να της «γλιστρά» στις καθυστερήσεις στο Κάντιθ (1-1). Δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια, μετρώντας 3 διαδοχικές ισοπαλίες, αλλά ποντάρει στην έδρα όπου δεν έχει χάσει στα 2 τελευταία ματς, ενώ έχει υποστεί μόλις 1 ήττα σε σύνολο 6 αγώνων.

Η Έλτσε προσπάθησε, αλλά ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2). Συνεχίζει να φλερτάρει με την επικίνδυνη ζώνη, ειδικά από τη στιγμή που έχει συμπληρώσει 4 αναμετρήσεις δίχως νίκη, μακριά από τη βάση της έχει υποστεί 4 σερί ήττες, ενώ δεν έχει κερδίσει στη Μαγιόρκα από το 1963.

20:30   Γκρόιτερ Φιρτ-Άινχτραχτ Φρακνφούρτης  Bundesliga Γερμανίας

Η Γκρόιτερ Φιρτ έφυγε ηττημένη από το Φράιμπουργκ (1-3) και διατηρείται στην τελευταία θέση. Μόλις 1 βαθμό έχει στο σακούλι της μετά από 10 αγωνιστικές, μετρά 3 σερί εντός έδρας ήττες, ενώ διατηρεί τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεχόμενη 2,7 γκολ ανά ματς.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πανηγύρισε στις καθυστερήσεις μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού στο UEFA Europa League. Εντός των συνόρων, όμως, βρίσκεται μια ανάσα μακριά από τη ζώνη των μπαράζ, αφού δεν έχει κερδίσει στα 3 τελευταία παιχνίδια. Ωστόσο, έχει 17 χρόνια να χάσει από την Γκρόιτερ Φιρτ.