Game Time: ΑΕΚ-Βόλος, νέα δεδομένα

Reading time3 λ

H Betsson δημιούργησε εξαιρετικές προσφορές για live στοίχημα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο.

18:00   Οσέρ-Στρασβούργο                                     Ligue 1 Γαλλίας

Η Οσέρ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μέσα στο Μονπελιέ (2-1), σε ένα  επεισοδιακό ματς, που είχε τέσσερις κόκκινες κάρτες. Μοιάζει να προσαρμόζεται ξανά στα σαλόνια και ποντάρει στον παράγοντα έδρα, όπου διατηρεί ένα αήττητο σερί 7 αγώνων, συμπεριλαμβανομένης της περασμένης σεζόν.

Το Στρασβούργο έχασε στο φινάλε το τρίποντο απέναντι στη Ρεμς (1-1). Μετά από 3 αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη, απέτυχε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, αλλά δεν έχει χάσει σε ματς πρωταθλήματος από την Οσέρ εδώ και 16 χρόνια.

18:30   Έλτσε-Σοσιεδάδ                                           La Liga Ισπανίας

Η Έλτσε απέτυχε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Αλμερία (1-1), παρά το γεγονός ότι είχε αριθμητικό αβαντάζ επί 58 λεπτά. Δίχως νίκη μετά από τις 2 πρώτες αγωνιστικές, με προβληματική αμυντική εικόνα, ενώ και η επιθετική παρουσία της είναι προβληματική.

Η Σοσιεδάδ υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα (1-4). Σημαντικές είναι οι μεταπτώσεις σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, αποχαιρετά (με υψηλό αντίτιμο) τον πολύτιμο επιθετικό Ίσακ, αλλά έχει πανηγυρίσει 4 νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς με την Έλτσε.

20:00   ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία                                  Super League

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό (0-2). Δεν έκανε πολλά πράγματα επιθετικά, ενώ επιβεβαιώθηκαν οι αδυναμίες που είχαν διαφανεί στα παιχνίδια της προετοιμασίας. Πλέον μετρά 4 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα –συμπεριλαμβανομένης της προηγούμενης περιόδου- δίχως να σκοράρει.

Η Λαμία έχασε στην έδρα της από την ΑΕΚ (0-3) στην εκκίνηση της σεζόν. Το χαμένο πέναλτι όταν το ματς ήταν ισόπαλο, «πλήγωσε» την ψυχολογία της, κόστισαν τα πολλά προβλήματα που είχε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, πέρυσι ηττήθηκε και στα 2 ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δίχως να βρει δίχτυα.

20:30   Ράγιο Βαγιεκάνο-Μαγιόρκα                       La Liga Ισπανίας

Η Ράγιο Βαγιεκάνο πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Εσπανιόλ (2-0). Παραμένει αήττητη μετά από 2 αγωνιστικές, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της κι αποδεικνύει ότι δεν ήταν τυχαία η καλή αμυντική εικόνα στα φιλικά. Εντός έδρας, πάντως, δεν πέτυχε νίκη μέσα στο 2022.

Η Μαγιόρκα ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπέτις (1-2), δεχόμενη και τα δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι. Είναι μαχητική, όμως, δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη άνεση στο επιθετικό κομμάτι, ενώ δεν έχει καταφέρει να νικήσει στο Βαγιέκας εδώ και μια δεκαετία.

21:30   ΑΕΚ-Βόλος                                                  Super League

Η ΑΕΚ μπήκε με το… δεξί στο πρωτάθλημα, αφού πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία (3-0). Αν και εμφάνισε αρρυθμίες, συνεχίζει να κερδίζει και πλέον μετρά 6 νίκες σε ισάριθμα φιλικά και επίσημα παιχνίδια και θα ψάξει το «δύο στα δύο» έστω κι αν παίζει στη Ριζούπολη και όχι στη φυσική έδρα της.

Ο Βόλος είδε να του… γλιστρά στις καθυστερήσεις η νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3-3). Έτσι, λύθηκε η συνεργασία με τον Οσβάλντ Τανσό, με τον Κώστα Μπράτσο να επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία. Διατηρεί ένα αήττητο σερί 7 αγώνων στο πρωτάθλημα, ενώ πάντα δυσκολεύει την ΑΕΚ επί αθηναϊκού εδάφους.