Game Time: Άρης-Λαμία, ζητείται τρίποντο

Reading time3 λ

Στην Betsson υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για ποντάρισμα στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λαμία.

20:00   Άρης-Λαμία                                      Super League

Ο Άρης περιορίστηκε στην ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (0-0) και οριακά διατηρείται στην εξάδα. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες, στους οποίους σημείωσε μονάχα 1 γκολ, ενώ συνολικά μετρά μονάχα 1 νίκη στα 6 τελευταία ματς.

Η Λαμία συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στον Βόλο (2-2), αν και προηγήθηκε δύο φορές. Παραμένει στη δέκατη θέση, αφού αγνοεί το τρίποντο εδώ και 5 ματς. Πάντως, αν και δεν έχει σπάσει το… ρόδι εκτός έδρας, συγκέντρωσε 4 βαθμούς στις 6 εξορμήσεις της.

20:00   Έλτσε-Τζιρόνα                                 La Liga Ισπανίας

Η Έλτσε έφυγε ηττημένη από το Βαγιαδολίδ (1-2) και παραμένει ουραγός στη λαλίγκα, απέχοντας 7 βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής. Δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στις 13 πρώτες αγωνιστικές, στις οποίες έχει υποστεί 9 ήττες, μόλις 2 πόντους μάζεψε στα 6 εντός έδρας ματς.

Η Τζιρόνα πέτυχε μια τεράστια νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-1) και ανέβηκε στη 14η θέση. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 7 αγώνων δίχως νίκη, αλλά μακριά από τη βάση της ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, μετρώντας 4 ήττες σε 6 αναμετρήσεις.

21:00   Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βαγιαδολίδ     La Liga Ισπανίας

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έφυγε ηττημένη από την Τζιρόνα (1-2) κι απέτυχε να βρεθεί στην εξάδα. Σημαντικές οι μεταπτώσεις στην απόδοσή της εσχάτως, αφού έχει κερδίσει μονάχα 1 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της, στα οποία υπέστη 3 ήττες.

Η Βαγιαδολίδ έκαμψε την αντίσταση της Έλτσε (2-1) και βρέθηκε στο μέσο της κατάταξης. Έχει άκρως θετικό πρόσημο, αφού νίκησε στις 3 από τις 4 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της, όμως, εξακολουθεί να δυσκολεύεται εκτός έδρας, όπου έχει μόλις 1 νίκη στις 6 φετινές εξόδους της.

21:45   Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Ρόδεραμ        Championship Αγγλίας

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε μια τεράστια ανατροπή επί της πρωτοπόρου Μπέρνλι (5-2) και επέστρεψε στην τρίτη θέση. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία ματς, έχοντας 3 διαδοχικές νίκες, ενώ αν καταφέρει να επικρατήσει και απόψε θα βρεθεί στην κορυφή.

Η Ρόδεραμ δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας ματς με τη Νόριτς (1-2). Παρά την καλή της απόδοση, έχει μείνει μακριά από τις νίκες εδώ και 5 ματς, χάνοντας και τα 3 τελευταία, ενώ έχει πάρει το τρίποντο μόλις σε 1 από τα 9 εκτός έδρας παιχνίδια της στη σεζόν.

21:45   Λίβινγκστον-Αμπερντίν                   Premiership Σκωτίας

Η Λίβινγκστον έκανε μια σπουδαία ανατροπή στην έδρα της Κιλμάρνοκ (3-2) και βρίσκεται μια ανάσα από την εξάδα. Όμως, οι μεταπτώσεις είναι συχνό φαινόμενο, με συνέπεια να έχει κερδίσει μονάχα 2 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Η Αμπερντίν νίκησε εμφατικά τη Χιμπέρνιαν (4-1) και διατηρείται στο τρίτο σκαλοπάτι. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού έχει σημειώσει 4 νίκες στους 5 τελευταίους αγώνες της, αλλά κατάφερε να επικρατήσει σε μονάχα 1 από τις 5 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις.