Game Time: Ιωνικός-ΠΑΟΚ, κρίσιμη καμπή

Reading time3 λ

Η Betsson δημιούργησε σημαντικές προσφορές για live στοίχημα στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ.

19:00   Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα                                 Super League

Ο Βόλος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λαμία (2-2), αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Παραμένει στην τέταρτη θέση, παρότι δε νίκησε στους 2 τελευταίους αγώνες, έχοντας μόλις 1 ήττα στις 8 τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες πέτυχε 5 νίκες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε εύκολα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ (0-2) και διατηρείται στη δέκατη θέση. Μόλις 1 επιτυχία έχει καταγράψει στα 7 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στις 4 εξόδους του.

19:00   Πάφος-Ανόρθωση                                     Α’ Κατηγορία Κύπρου

Η Πάφος πέρασε νικηφόρα από τη Λεμεσό, επικρατώντας της ΑΕΛ (3-1), παραμένει πρώτη και πλέον με διαφορά 4 βαθμών από τους διώκτες της. Αήττητη στους 11 φετινούς αγώνες όλων των διοργανώσεων, έχει σημειώσει 5 σερί νίκες, στις οποίες δέχτηκε μόλις 1 γκολ.

Η Ανόρθωση νίκησε στο βαρωσιώτικο ντέρμπι τη Νέα Σαλαμίνα (2-1), αλλά ακόμα βρίσκεται στο έβδομο σκαλοπάτι. Ακόμα αναζητεί σταθερότητα με τον Σίσκο Μουνιόθ στον πάγκο, με τον οποίο έχει 2 νίκες και ισάριθμες ήττες σε 5 ματς πρωταθλήματος.

21:30   Μαγδεμβούργο-Ντάρμσταντ                    2.Bundesliga Γερμανίας

Το Μαγδεμβούργο πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη Νυρεμβέργη (2-1) και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι αήττητο στους 3 τελευταίους αγώνες, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα 2 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς.

Η Ντάρμσταντ «λύγισε» το Αννόβερο (1-0), παίζοντας για μια ώρα με παίκτη παραπάνω. Παραμένει στην κορυφή, αφού έχει συμπληρώσει 14 αγωνιστικές δίχως ήττα, στις οποίες πανηγύρισε 9 νίκες, ενώ είναι αήττητη στις 6 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

21:30   Ιωνικός-ΠΑΟΚ                                          Super League

Ο Ιωνικός κέρδισε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (2-0) κι έσπασε το… ρόδι στη φετινή σεζόν. Ξέφυγε από τον «βυθό», είναι αήττητος στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να νικήσει στην έδρα του, αν και μετρά μόλις 1 ήττα σε 5 παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» με ευκολία την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Παραμένει ζητούμενο η σταθεροποίηση της απόδοσης, αφού έχει επικρατήσει σε μονάχα 2 από τα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

21:45   Μπράγκα-Μορεϊρένσε                              Κύπελλο Πορτογαλίας

Η Μπράγκα υπέστη… πατατράκ στην έδρα της από την Κάζα Πία (0-1) και βρέθηκε στην τρίτη θέση της Primeira Liga. Δεν αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας από τον Οκτώβριο και μετά, αφού κέρδισε 4 από τα 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στον προηγούμενο γύρο «ίδρωσε» απέναντι στη Φελγκέιρας.

Η Μορεϊρένσε πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Πόρτο Β (3-2) και παραμένει μόνη στην κορυφή της Segunda Liga. Έδειξε ότι ήταν «παρένθεση» η ήττα από την Μπενφίκα Β, που είναι και η μοναδική της στα 14 ως τώρα ματς της σεζόν. Απέκλεισε εύκολα τη Βιλαφρανκέσε στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης.