Game Time: Καθοριστικό το Λεβαδειακός-Βόλος

Reading time3 λ

Σημαντικές ευκαιρίες για στοίχημα δημιούργησε η Betsson για τον αγώνα του ΛεβαδειακόςΒόλος

16:00   ΛεβαδειακόςΒόλος                                               Super League

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ (2-3) και πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Απόλυτη ανάγκη να δώσει τέλος στο σερί 5 αγώνων δίχως νίκη, στους οποίους συγκέντρωσε μόλις 2 βαθμούς, αλλά έχει κερδίσει μόλις 2 από τα 10 φετινά εντός έδρας ματς.

Ο Βόλος γνώρισε την ήττα στην έδρα του από τον Παναιτωλικό (2-3). Καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες, αν θέλει να μην απειληθεί η παρουσία του στην εξάδα, ωστόσο έχει σημειώσει μονάχα 1 νίκη στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα.

19:00   Άρης Λεμεσού-Δόξα Κατωκοπιάς                       Α’ Κατηγορία Κύπρου

Ο Άρης Λεμεσού πήρε μια δραματική εκτός έδρας νίκη επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου (1-0) και διατηρείται στην τέταρτη θέση. Μοιάζει να έχει ξαναβρεί τον καλό εαυτό του, αφού κέρδισε τις 2 τελευταίες υποχρεώσεις του, την ώρα που είναι αήττητος στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Δόξα Κατωκοπιάς πήρε βαθμό από την Ανόρθωση (0-0) στην επιστροφή του Κώστα Σακκά στην τεχνική ηγεσία της. Βρίσκεται στη δωδέκατη θέση, όμως, δεν έχει κερδίσει στις 8 τελευταία αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, ενώ δε νίκησε στις 7 πιο πρόσφατες εξόδους της.

20:00   Φαρούλ Κωστάντζα-Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα Liga I Ρουμανίας

Η Φαρούλ Κωστάντζα πέτυχε μια απίθανη ανατροπή στο Βουκουρέστι επί της Στεάουα (3-2) και παραμένει δεύτερη, σε απόσταση 2 βαθμών από την κορυφή. Τερμάτισε ένα σερί 3 αγώνων δίχως τρίποντο, καλείται να «σβήσει» οριστικά την ήττα από την Κλουζ, τη μοναδική φετινή στην έδρα της.

Η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα επιβλήθηκε της Χέρμανσταντ (2-0) και διατηρείται στην πέμπτη θέση. Πρώτη επιτυχία με τον Εουγκέν Νεάγκοε στον πάγκο, ωστόσο έχει κερδίσει μονάχα 1 από τις 4 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

20:30   Χαποέλ Χαντέρα-Μακάμπι Χάιφα                      Ligat Ha Al Ισραήλ

Η Χαποέλ Χαντέρα σημείωσε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μπεϊτάτ Ιερουσαλήμ (2-0) και πήρε μια βαθιά ανάσα, όντας στην ένατη θέση. Τερμάτισε ένα σερί 8 αγώνων δίχως τρίποντο, αλλά δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Μακάμπι Χάιφα «έσωσε» την ισοπαλία κόντρα στη Μακάμπι Νετάνια (2-2) στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. Δε είναι στα καλύτερά της, αφού απέτυχε να νικήσει στα 3 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, αλλά έχει ευκαιρία να αποσπαστεί 7 βαθμούς στη μάχη του τίτλου.

21:45   Αμιάν-Μετς                                                            Ligue 2 Γαλλίας

Η Αμιάν πέρασε νικηφόρα από τη Νιόρ (3-1) και βρίσκεται στην έβδομη θέση, 6 βαθμούς μακριά από τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην άνοδο. Είναι αήττητη εδώ και 6 αγωνιστικές, όμως, δεν έχει νικήσει στους 4 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Μετς «κόλλησε» στην ισοπαλία με τη Ροντέζ (1-1) και βρίσκεται κι αυτή σε απόσταση 6 πόντων από το δεύτερο σκαλοπάτι. Δεν έχει ηττηθεί στα 8 τελευταία ματς, ενώ είναι αήττητη στις 4 τελευταίες εξορμήσεις της, στις οποίες κατέγραψε 3 νίκες.