Game Time: Καυτό το Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

Reading time3 λ

Η Betsson παρέχει σπουδαίες επιλογές για live στοίχημα στο ματς του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό.

15:00   Ράγιο Βαγιεκάνο-Κάντιθ                             La Liga Ισπανίας

Η Ράγιο Βαγιεκάνο απέσπασε στις καθυστερήσεις ισοπαλία από την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1). Παραμένει, όμως, δέκατη, αφού δεν έχει νικήσει στις 3 τελευταίες αγωνιστικές. Ωστόσο, είναι αήττητη στους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Κάντιθ πήρε τον βαθμό κόντρα στην Μπέτις (0-0), αλλά διατηρείται στο προτελευταίο σκαλοπάτι. Έχει καταγράψει 4 διαδοχικές ισοπαλίες, διατηρεί ένα αήττητο σερί 5 αγώνων δίχως ήττα, όμως, δεν έχει νίκη στο Βαγιέκας από το 1972.

17:15   Βαγιαδολίδ-Σοσιεδάδ                                  La Liga Ισπανίας

Η Βαγιαδολίδ πανηγύρισε μια εμφατική νίκη επί της Θέλτα (4-1) και σκαρφάλωσε στην ενδέκατη θέση. Μπορεί να μην έχει αποκτήσει συνέπεια, αλλά χτίζει σταδιακά χαρακτήρα στην έδρα της, όπου είναι αήττητη στα 2 τελευταία ματς.

Η Σοσιεδάδ επικράτησε της Μαγιόρκα (1-0) και βρίσκεται μόνη στην τρίτη θέση. Σε εξαιρετική κατάσταση, αφού έχει να επιδείξει 8 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι 5 στη λαλίγκα, ενώ είναι αήττητη στο Βαγιαδολίδ από το 2003.

19:00   Ατρόμητος-Βόλος                                        Super League

Ο Ατρόμητος σημείωσε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στην παράταση (3-1) και συνεχίζει στο Κύπελλο. Θα επιδιώξει την επιστροφή στην πρώτη εξάδα, με όπλο την έδρα του, στην οποία είναι αήττητος φέτος, με απολογισμό 2 νίκες σε 4 ματς.

Ο Βόλος θριάμβευσε επί του Ιωνικού στο Κύπελλο (4-0). Και στη Super League βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, αφού είναι τρίτος, μετρά 4 διαδοχικές νίκες, ενώ συνολικά είναι αήττητος στις 5 τελευταίες συναντήσεις. Ηττήθηκε, πάντως, στις 2 τελευταίες επισκέψεις του στο Περιστέρι.

19:30   Παναιτωλικός-Ολυμπιακός                        Super League

Ο Παναιτωλικός έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης στο Κύπελλο, αφού έχασε στα πέναλτι στην Καλαμάτα (2-2 η κανονική διάρκεια). Μοιάζει σε κάμψη, αφού μετρά 3 ματς όλων των διοργανώσεων δίχως νίκη, με συνέπεια να υποχωρήσει από την πρώτη εξάδα.

Ο Ολυμπιακός υπέστη εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (1-2) και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση συνεχίζονται, έχει κερδίσει σε μόλις 1 από τις 3 φετινές εξορμήσεις στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει χάσει ποτέ στο Αγρίνιο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

19:30   Βαλένθια-Μαγιόρκα                                    La Liga Ισπανίας

Η Βαλένθια έχασε ευκαιρία νίκης στη Σεβίλλη (1-1) και διατηρείται στην όγδοη θέση. Δεν έχει ηττηθεί στους 5 τελευταίους αγώνες, ενώ έχει θετικό πρόσημο και στην έδρα της, όπου διατηρεί ένα αήττητο σερί 3 παιχνιδιών.

Η Μαγιόρκα έφυγε ηττημένη από την έδρα της Σοσιεδάδ (0-1) και παραμένει στη 15η θέση. Δε διάγει τις καλύτερες ημέρες της, αφού δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα 4 τελευταία ματς, σκοράροντας μόλις 1 φορά, ενώ δε νίκησε τις 3 τελευταίες εξόδους της.