Game Time: Λαμία-ΑΕΚ, εκκίνηση με φιλοδοξίες

Reading time3 λ

H Betsson δημιούργησε εντυπωσιακές προσφορές για live στοίχημα στο ματς της Λαμίας με τη ΑΕΚ.

18:00   Μονακό-Λανς                                               Ligue 1 Γαλλίας

Η Μονακό περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Ρεν (1-1), παίζοντας για 75 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Φάνηκε επηρεασμένη από τον αποκλεισμό της από το UEFA Champions League, αλλά είναι αήττητη με απολογισμό 4 βαθμών στα 2 πρώτα ματς του Σαμπιονά.

Η Λανς έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της Αζαξιό (0-0). Θετικό το ξεκίνημά της, αφού έχει 4 πόντους στο σακούλι της στις 2 πρώτες αγωνιστικές και πλέον –συμπεριλαμβανομένης της περασμένης σεζόν- έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 10 αγώνων στο πρωτάθλημα.

20:00   Ατρόμητος-ΟΦΗ                                          Super League

Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να ξεχάσει την περασμένη αποτυχημένη σεζόν. Είχε αρκετές απώλειες το καλοκαίρι, αλλά προχώρησε σε πολύ προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις, ενώ είχε θετική παρουσία στα φιλικά, όπου σε 7 αγώνες πέτυχε 4 νίκες και υπέστη μόνο 1 ήττα. Στο τελευταίο τεστ ήρθε ισόπαλος με τον Λεβαδειακό (1-1).

Ο ΟΦΗ θα επιχειρήσει να επιστρέψει στα πλέι-οφ, τα οποία έχασε στο… τσακ. Υπήρξαν σημαντικές αποχωρήσεις, άργησε να ξεκινήσει την ενίσχυσή του, με συνέπεια να «ψάχνεται» στην προετοιμασία με απολογισμό 3 νίκες και ισάριθμες ήττες. Στην πρόβα-τζενεράλε κέρδισε την Επισκοπή (4-0).

21:30   Λαμία-ΑΕΚ                                                  Super League

Με μεγάλη αντεπίθεση έσωσε την κατηγορία και φέτος ευελπιστεί ότι θα μείνει μακριά από τον κίνδυνο. Έκανε μπόλικες και άκρως ενδιαφέρουσες μεταγραφές κι έμεινε αήττητη στα 3 φιλικά της. Κέρδισε τον Ιωνικό στο τελευταίο (1-0), αλλά έχει αρκετά κρούσματα κορωνοϊού.

Η ΑΕΚ έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων έπειτα από μια τραυματική χρονιά, αλλά ξεκινά με μεγάλες φιλοδοξίες. Με νέο προπονητή τον Ματίας Αλμέιδα και ποιοτικές προσθήκες, πέτυχε 5 νίκες στα ισάριθμα ματς προετοιμασίας. Επιβλήθηκε της Προοδευτικής (4-0) σε αγώνα τριών 45λέπτων.

21:45   ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός                                 Super League

Ο ΠΑΟΚ ανοίγει μια νέα σελίδα, μετά τη δεύτερη θέση και την απώλεια του Κυπέλλου την περασμένη σεζόν. Προχώρησε σε σημαντική ανανέωση του ρόστερ, αλλά ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από τη Λέφσκι Σόφιας έχει φέρει «τριγμούς». Κέρδισε τον Βόλο (3-1) στην τελική πρόβα ενόψει της πρεμιέρας.

Ο Παναιτωλικός έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο την προηγούμενη σεζόν και προσδοκά ανάλογη συνέχεια.. Πάντως, μοιάζει να αποδυναμώθηκε, κάτι που φάνηκε και στα 6 φιλικά, στα οποία κατέγραψε 2 νίκες και 4 ήττες. Στο τελευταίο έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης (2-4).

21:45   Αντάλιασπορ-Τραμπζονσπόρ                     Super Lig Τουρκίας

Η Αντάλιασπορ άνοιξε λογαριασμό στη σεζόν, αφού νίκησε εκτός έδρας την Ουμρανίγεσπορ (1-0). Τώρα θα αναζητήσει την πρώτη επιτυχία και στο «άντρο» της, όπου έχασε από τη Γαλατάσαραϊ στην πρεμιέρα, ωστόσο μοιάζει να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο επιθετικό κομμάτι.

Η Τραμπζονσπόρ έχασε στην Κοπεγχάγη (1-2), αλλά είναι… ζωντανή για την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League. Λογικό η σκέψη της να βρίσκεται στη ρεβάνς της Τετάρτης, αλλά θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όπου μετρά 2 νίκες σε ισάριθμα ματς, δίχως να έχει δεχτεί γκολ.