Game Time: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, φουλ για τελικό

Reading time3 λ

H Betsson δημιούργησε εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στη μάχη του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

17:00   Νταεγού-Σαντόνγκ Ταϊσάν                  Champions League Ασίας

Η Νταεγού ήρθε ισόπαλη με την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς (0-0) και ισοβαθμεί μαζί της, καθώς και με τη Λάιον Σίτι Σέιλορς στην κορυφή του πέμπτου ομίλου που διεξάγεται στην Μπουριράμ της Ταϊλάνδης. Πήρε τους 4 από τους 7 βαθμούς της στα 2 τελευταία ματς, στα οποία διατήρησε ανέπαφη την εστία της και ψάχνει άλμα πρόκρισης.

Η Σαντόνγκ Ταϊσάν ηττήθηκε από τη Λάιον Σίτι Σέιλορς (2-3) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αφού παραμένει ουραγός. Έχει, βέβαια, ρόλο «ρυθμιστή», όμως, έχει πάρει μόλις 1 βαθμό στα 4 ματς της στη διοργάνωση, ενώ διαθέτει μακράν τη χειρότερη άμυνα του γκρουπ, έχοντας δεχτεί 15 γκολ.

18:00   Λαμία-Παναθηναϊκός                             Κύπελλο Ελλάδας

Η Λαμία ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα από τον Παναθηναϊκό (0-1) και τώρα καλείται να ανατρέψει το σκορ, ώστε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό. Ωστόσο, έχει χάσει και τα 4 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει υποστεί 5 διαδοχικές ήττες στην έδρα της.

Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στο μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης. Κουβαλά ένα αήττητο σερί 8 αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, κατά το οποίο έχει δεχτεί μονάχα 2 τέρματα, ενώ μετρά 3 νίκες στα ισάριθμα φετινά παιχνίδια με τη Λαμία.

19:00   Σοντερίσκε-Οντένσε                               Κύπελλο Δανίας

Η Σοντερίσκε έχασε στην έδρα της από τη Βέιλε (0-1) και πλέον βρίσκεται με το ένα… πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Έχει καταγράψει μόλις 1 νίκη στους 10 αγώνες της μέσα στο 2022, αλλά θα επιχειρήσει να κάνει το πρώτο βήμα προς τον τελικό, αφού δεν έχει χάσει στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Κύπελλο.

Η Οντένσε πέτυχε μια τεράστια ανατροπή στο Άαρχους (2-1) και βρέθηκε σε απόσταση βολής από την κορυφή της διαδικασίας των πλέι-άουτ. Δεν έχει ηττηθεί στα 5 τελευταία ματς, είναι αήττητη στις 3 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις, αλλά δεν έχει κερδίσει στο «άντρο» της Σοντερίσκε από το 2013.

20:00   Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ                                Κύπελλο Ελλάδας

Ο ολυμπιακοσ απέσπασε ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (0-0) και ευελπιστεί ότι με τη βοήθεια των φίλων του θα βρεθεί στον τελικό. Πάντως, δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στους 4 τελευταίους αγώνες, αλλά εντός των συνόρων είναι αήττητος στα 39 τελευταία εντός έδρας ματς, με απολογισμό 35 νίκες.

Ο ΠΑΟΚ περιορίστηκε στη «λευκή» ισοπαλία και καλείται να ψάξει την υπέρβαση για να διατηρήσει τα σκήπτρα του στον θεσμό. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, μετρώντας 4 ήττες, ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στις 3 φετινές αναμετρήσεις, μετρώντας 1 ήττα, αυτή στο ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Οκτώβριο (1-2).

21:45   Μίντλεσμπρο-Κάρντιφ                           Championship Αγγλίας

Η Μίντλεσμπρο έμεινε ισόπαλη στο Σουόνσι (1-1) και πλέον απέχει 5 βαθμούς από τη ζώνη των πλέι-οφ. Παίζει μεγάλο μέρος των ελπίδων της σε αυτό το ματς, ωστόσο δεν έχει νίκη στις 5 τελευταίες υποχρεώσεις της, τη στιγμή που έχει ηττηθεί και στα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Κάρντιφ έφυγε με άδεια χέρια από τη Σέφιλντ, αφού έχασε από τη Γιουνάιτεντ (0-1). Δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο, έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή της, έχει καταγράψει 3 διαδοχικές ήττες, στις οποίες κατάφερε να βρει μόλις 1 φορά δίχτυα.