Game Time: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, πρώτο ραντεβού

Reading time3 λ

Μεγάλες προσφορές για live στοίχημα υπάρχουν στην Betsson για τη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

19:30   ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός                                            Κύπελλο Ελλάδας

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Άρη (0-1) και παραμένει 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή της Super League. Έχει καταγράψει 4 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο είναι αήττητος στα 17 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο πλαίσιο του Κυπέλλου, μετρώντας 15 νίκες και επιδιώκει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ραντεβού.

Έχασε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-1) ο ολυμπιακοσ, αλλά διατηρείται στην κορυφή της μεγάλης κατηγορίας στο ποδοσφαιρο και μάλιστα με διαφορά 11 πόντων. Δεν έχει κερδίσει στα 3 τελευταία παιχνίδια, έχει πανηγυρίσει μονάχα 2 νίκες στα 10 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει μέσα στο 2022, ενώ δεν επικράτησε στις 3 τελευταίες επισκέψεις στην Τούμπα.

20:00   Ιβερντόν-Σεν Γκάλεν                                          Κύπελλο Ελβετίας

Η Ιβερντόν έχασε εντός έδρας από τη Σαφχάουζεν (0-1) και παραμένει προτελευταία στην Challenge League, δίχως να κινδυνεύει με υποβιβασμό. Έχει νικήσει σε μόλις 2 από τους 10 τελευταίους αγώνες, δεν κέρδισε στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, αλλά έχει αποκλείσει Ζυρίχη και Λωζάννη.

Η Σεν Γκάλεν υπέστη οδυνηρή ανατροπή στη Λουκέρνη (2-3) και είναι πέμπτη στη Super League. Δεν κατάφερε να κερδίσει στα 2 τελευταία ματς, ωστόσο έχει χάσει μόλις 1 από τα 7 εκτός έδρας παιχνίδια της μέσα στο 2022, στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων, σημειώνοντας 5 νίκες.

20:45   Λουγκάνο-Λουκέρνη                                          Κύπελλο Ελβετίας

Η Λουγκάνο ηττήθηκε εμφατικά στη Λωζάννη (1-4) και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην τρίτη θέση της Super League. Δεν κατάφερε να κερδίσει στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες δέχτηκε 9 γκολ, αλλά απέκλεισε τη Γιούνγκ Μπόις στον προηγούμενο γύρο.

Η Λουκέρνη πέτυχε μια μεγάλη ανατροπή επί της Σεν Γκάλεν (3-2) κι ελπίζει ακόμα σε αποφυγή των μπαράζ παραμονής, παρότι βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Είναι αήττητη στα 3 τελευταία ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει στις 3 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

21:10   Μπόντο Γκλιμτ-Βίκινγκ                                     Κύπελλο Νορβηγίας

Η Μπόντο Γκλιμτ διέλυσε τη Βαλερένγκα (5-1) και βρέθηκε στην κορυφή της Eliteserien. Ξεπέρασε την απογοήτευση του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, είναι αήττητη στα 5 εντός παιχνίδια της στις εγχώριες διοργανώσεις μέσα στο 2022, ενώ η τελευταία εντός έδρας ήττα της καταγράφηκε τον Ιούλιο του 2021.

Η Βίκινγκ ηττήθηκε εκτός έδρας από την Οντ (1-2) και αποχαιρέτησε το απόλυτο των επιτυχιών. Η κάτοχος του τροπαίου, όμως, είναι αήττητη στους 12 τελευταίους αγώνες της στη διοργάνωση, έχοντας πανηγυρίσει 11 νίκες και σκοπεύει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της.

21:15   Κόπερ-Τσέλιε                                                      Κύπελλο Σλοβενίας

Η Κόπερ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ντομζάλε (1-0) και πλησίασε στον πόντο την κορυφή. Μετρά 4 διαδοχικές νίκες, μετρά 7 ματς δίχως ήττα, δεν έχασε στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια και θέλει μετά από 7 χρόνια να βρεθεί στον τελικό.

Η Τσέλιε επιβλήθηκε της Μπράβο (2-0) και πλέον απέχει 9 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει, βέβαια, μεταπτώσεις, αλλά έχασε στις 2 τελευταίες εξόδους της, ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα 4 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος με την Κόπερ, μετρώντας 3 ήττες.