Η 4η αγωνιστική της Super League με αποκλειστικές ειδικές αγορές από την Betsson

Reading time3 λ

Η δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει με σπουδαίες αναμετρήσεις και απίθανες αποδόσεις για στοίχημα.

Μετράμε αντίστροφα για τη σέντρα στην 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League, με το πρόγραμμα να περιέχει σπουδαίες αναμετρήσεις που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις, ανταγωνισμό υψηλού επιπέδου, συναρπαστικό θέαμα και έντονες στιγμές. Ήδη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές παρακολουθήσαμε εντυπωσιακά παιχνίδια και το ελληνικό πρωτάθλημα έχει δημιουργήσει ήδη προσδοκίες πως θα είναι εκ νέου ένα από τα καλύτερα της σύγχρονης ιστορίας του θεσμού.

Το πρώτο σφύριγμα για την 4η αγωνιστική της ελληνικής λίγκας γίνεται στις 14 Σεπτεμβρίου και καθώς έκλεισε και το παράθυρο για μεταγραφές μη ελεύθερων παικτών, πλέον αρχίζει ένα από τα πιο ουσιαστικά κομμάτια στο καλεντάρι. Στους αγώνες της Super League οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές όπως και στις αποκλειστικές ειδικές αγορές.

Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε σούπερ επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε κορυφαίες αποδόσεις και πλούσιες αγορές. Για παράδειγμα, το να σημειωθούν Over 20,5 γκολ στα ματς αυτής της αγωνιστικής προσφέρεται στο 2,65** με το αντίστοιχο Under στο 1,45** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στη Super League τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί και αουτσάιντερ με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη. Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (15/09) στο πρώτο πολύ σπουδαίο ματς της νέας σεζόν. Με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (15/09) και την ΑΕΚ τον Βόλο (16/09), ενώ στην Κρήτη γίνεται το πολύ δυνατό ΟΦΗ – Άρης (15/09), να σημειώσουμε ότι το Over 12,5 γκολ των γηπεδούχων δίνεται στο 2,00** με το Under λίγο χαμηλότερα στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στη Super League οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από την οπτική μεριά των φιλοξενούμενων. Με τα περισσότερα ρόστερ να έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί και τις ομάδες να έχουν μέρες στη διάθεσή τους για να δουλέψουν και να προετοιμαστούν κατάλληλα, οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν με άλλον αέρα στις αναμετρήσεις. Το Over 7,5 γκολ των φιλοξενούμενων βρίσκεται στο 2,80** και το αντίστοιχο Under το συναντάμε στο 1,40** στις ειδικές αγορές της Betsson.

Στη Super League το στοίχημα καθηλώνει. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν μπει με ορμή στο νέο πρωτάθλημα κι έχουν γράψει τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Ο στόχος τους είναι να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να επεκτείνουν το σερί καθώς σύντομα θα μπουν και σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς. Με τις τρεις από τις 4 ομάδες του BIG-4 να παίζουν εντός έδρας και τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ μεγάλα φαβορί, η επιθετική προσέγγιση μπορεί να αποφέρει καρπούς. Το Over 62,5 κόρνερ πιάνει 2,50** με το Under να πληρώνει 1,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPER LEAGUE

Οι ειδικές αγορές στο στοίχημα για την Super League προσφέρουν πληθώρα επιλογών σε δημοφιλείς κατηγορίες και ανεβάζουν επίπεδο το παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με την ελληνική λίγκα να έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο αμφίρροπες στην Ευρώπη κάθε ματς έχει τον χαρακτήρα τελικού και το σασπένς χτυπάει κόκκινο.

Κι όταν τα ματς έχουν ένταση αξίζει μια ματιά και στις αγορές των καρτών. Ιδίως αυτή την αγωνιστική που υπάρχει κι ένα μεγάλο ντέρμπι. Οι Over 43,5 κάρτες αποφέρουν 2,50** και το Under τιμάται στο 1,50**. Όσον αφορά στις κόκκινες κάρτες, το Over 2,5 βρίσκεται στο 2,25** και το Under το συναντάμε χαμηλότερα στο 1,60** στην Betsson.

Και κλείνουμε με άλλες δύο αγαπημένες επιλογές. Τα πέναλτι και τα αυτογκόλ. Στην πρώτη περίπτωση, το να δοθούν Over 2,5 πέναλτι στην 4η αγωνιστική εμφανίζεται στο 1,87**, ενώ στην ίδια τιμή προσφέρεται και το Under 2,5. Στη δεύτερη περίπτωση, το να σημειωθούν Over 1,5 αυτογκόλ ανεβαίνει στο 4,00** με το Under 1,5 στο 1,22** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στη Super League το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής προσφέρει πολύ δυνατά ματς και

με τις ομάδες να μην έχουν διάθεση να αφήσουν βαθμούς στο τραπέζι κι αφού το

πρωτάθλημα αναμένεται άκρως ανταγωνιστικό κάθε παιχνίδι υπόσχεται πλούσιο θέαμα.

Αποτελέσματα Super League – 4η αγωνιστική

  • Λαμία – Athens Kallithea 0-0
  • Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-2
  • Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 2-2
  • Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 0-0
  • ΟΦΗ – Άρης 3-2
  • ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0
  • ΑΕΚ – Βόλος 2-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ