Ιωνικός-Βόλος, ζητείται ανάκαμψη

Reading time3 λ

Η σημαντική αναμέτρηση Ιωνικός-Βόλος συνοδεύεται από μεγάλες προσφορές για live στοίχημα.

Με αγώνες… φωτιά μας υποδέχεται η καινούρια εβδομάδα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Το φινάλε της 18ης αγωνιστικής της Super League θα λάβει χώρα σήμερα στις 19:30 με την αναμέτρηση Ιωνικός-Βόλος, στην οποία και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί αυτοσκοπό τόσο για τον Ιωνικό, όσο και για τον Βόλο. Οι οικοδεσπότες, που προέρχονται από την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, παραμένουν στον «βυθό», με απολογισμό μόλις έναν βαθμό στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Την ίδια στιγμή, ο Βόλος, αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας, χάνοντας για δεύτερη φορά. Έχει μείνει δίχως γκολ και νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της Super League και πλέον η θέση του στην εξάδα δε μοιάζει τόσο ασφαλής.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Απόψε συμπληρώνεται και το παζλ της 18ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A με το ματς Έμπολι-Σαμπντόρια. Μετά την εντυπωσιακή επιστροφή της απέναντι στη Λάτσιο, η Έμπολι κυνηγά την τρίτη διαδοχική νίκη στην έδρα της για να κάνει ακόμα ένα βήμα παραμονής. Η Σαμπντόρια, από την πλευρά της, θα προσπαθήσει να γιατρέψει τις «πληγές» από τις ήττες κόντρα σε Νάπολι και Φιορεντίνα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στη μάχη που δίνει για την επιβίωση. Στην πορτογαλική Primeira Liga αναμετρώνται Εστορίλ-Κάζα Πία. Απόλυτη ανάγκη για τη νίκη έχει η Εστορίλ, που μετρά δέκα αγώνες όλων των διοργανώσεων δίχως νίκη. Αντίθετα, η νεοφώτιστη Κάζα Πία συνεχίζει να εντυπωσιάζει, ευρισκόμενη στην πέμπτη θέση.

Η ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής της κυπριακής Α’ Κατηγορίας περιλαμβάνει δύο ματς. Ξεχωρίζει το Ομόνοια-ΑΕΛ Λεμεσού. Η Ομόνοια βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, μετρώντας τρεις σερί νίκες, με τελευταία αυτή επί της Δόξας Κατωκοπιάς. Την ίδια στιγμή, όμως, η ΑΕΛ Λεμεσού… πετάει ψυχολογικά, αφού απέκλεισε στα πέναλτι τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πλαίσιο του Κυπέλλου, ενώ κέρδισε και τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή κοντράρονται Δόξα Κατωκοπιάς-Νέα Σαλαμίνα. Η οικοδέσποινα ψάχνει την πρώτη νίκη μετά από πέντε παιχνίδια για να απομακρυνθεί από την «ουρά», συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει η Νέα Σαλαμίνα, που κυνηγά την εξάδα.

19:00   Δόξα Κατωκοπιάς-Νέα Σαλαμίνα                       Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:00   Ομόνοια-ΑΕΛ Λεμεσού                                        Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:30   Ιωνικός-Βόλος                                                       Super League

21:00   Εστορίλ-Κάζα Πία                                                Primeira Liga Πορτογαλίας

21:45   Έμπολι-Σαμπντόρια                                              Serie A Ιταλίας