Λαμία-Πανσερραϊκός (30/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Λαμία – Πανσερραϊκός σε συναρπαστικό παιχνίδι για τη Super League με αμέτρητες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (30/09/2024, 20:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Η Λαμία αναζητά την επιστροφή της στις επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου το εσχάτως εμφανίζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της έπειτα από μια πολύ ελπιδοφόρα εκκίνηση. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός προσπαθεί να βρει την ισορροπία του μετά την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του Χουάν Φεράντο.

Για το Λαμία – Πανσερραϊκός οι αποδόσεις δεν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Λαμίας προσφέρεται στο 2,50** και το διπλό του Πανσερραϊκού στο 2,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που  δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Λαμία – Πανσερραϊκός τα προγνωστικά ναι μεν έχουν φαβορί, αλλά με τις δύο ομάδες να μη βρίσκονται στα καλύτερά τους και τα στατιστικά να το απεικονίζουν αυτό, τα πάντα μοιάζουν ανοικτά. Βέβαια, ρόλο παίζει και η παράδοση, αλλά με τη Λαμία και τον Πανσερραϊκό να θέλουν να βρουν το δρόμο τους, προμηνύεται μια μεγάλη μάχη.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Λαμία – Πανσερραϊκός;

  • Τον περασμένο Αύγουστο, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό ματς και ο Πανσερραϊκός επικράτησε της Λαμίας στα πέναλτι.
  • Ο Πανσερραϊκός την προηγούμενη σεζόν νίκησε και στα 2 ματς που έπαιξε με τη Λαμία με σκορ 2-0.
  • Η τελευταία φορά που η Λαμία νίκησε τον Πανσερραϊκό ήταν το 2017.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Λαμία και Πανσερραϊκός θέλουν διακαώς τη νίκη προκειμένου να βάλουν τη σεζόν τους σε μια σειρά καθώς θέλουν να επιτύχουν την παραμονή τους. Το Over 2,5 γκολ βρίσκεται στο 2,14** και το αντίστοιχο Under το συναντάμε χαμηλότερα στο 1,71**.

Η Λαμία δεν έχει νίκη εδώ και τέσσερις σερί αγωνιστικές της Super League. Σε αυτές υπέστη δύο ήττες και τα άλλα δύο ματς της έληξαν ισόπαλα. Μπαίνοντας στην 6η στροφή έχει ρεκόρ 1-2-2 με 4-8 γκολ και ψάχνει την πρώτη εντός έδρας επιτυχία της καθώς έχει 0-1-1 με 0-3 τέρματα στο γήπεδό της. Στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 4-2 από τον Ατρόμητο. Προέρχεται από εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson την περασμένη Πέμπτη (ήττα με 1-0).

Ο Πανσερραϊκός έχει γυρίσει σελίδα. Πρόσφατα προσέλαβε τον προπονητή Χουάν Φεράντο, που έκανε εντυπωσιακή δουλειά στον Βόλο κατά το παρελθόν. Έπειτα από 5 αγωνιστικές δεν έχει νίκη. Ηττήθηκε σε 4 περιπτώσεις και απέσπασε ισοπαλία σε ένα ματς. Το πρόγραμμά του, βέβαια, ήταν πολύ δύσκολο μιας και σ’ αυτό το διάστημα έπαιξε με ΠΑΟΚ, Άρη και Παναθηναϊκό. Τώρα, προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι. Προέρχεται από εκτός έδρας ματς κόντρα στη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson την περασμένη Πέμπτη (νίκη με 1-0).

Το στοίχημα στη Super League ξεσηκώνει με τα ματς να διαδέχονται το ένα το άλλο και τη δράση να είναι καταιγιστική. Λαμία και Πανσερραϊκός έχουν στόχο το τρίποντο και ο συνδυασμός της επίτευξης άνω των 2,5 τερμάτων με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, πληρώνει 2,41** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPER LEAGUE

Στην Betsson πάντως μπορείτε να βρείτε ειδικά στοιχήματα για την αγωνιστική της Super League πριν την έναρξη των αναμετρήσεων. Μακροχρόνια στοιχήματα όπως γκολ γύρου, γκολ των γηπεδούχων ή γκολ των φιλοξενούμενων είναι στη διάθεση σας στην ειδική κατηγορία της Betsson για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης μπορείτε να βρείτε στοιχήματα όπως οι κίτρινες κάρτες ή οι κόκκινες κάρτες της αγωνιστικής, τα κόρνερ, τα πέναλτι ή ακόμα και την πιθανότητα να μπει κάποιο αυτογκόλ στις αναμετρήσεις. Όλα αυτά στην Betsson και στα ειδικά στοιχήματα της αγωνιστικής για την Super League, που υπάρχουν πάντα λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, στο εναρκτήριο ματς του γύρου.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Λαμία – Πανσερραϊκός το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να φτάσουν στη νίκη με οποιοδήποτε τρόπο. Βέβαια, θα παίξει σημαντικό ρόλο και το πως θα διαχειριστούν τις δυνάμεις τους και το προσωπικό τους έπειτα από τις μεσοβδόμαδες αναμετρήσεις τους.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΛΑΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Μεγάλο ενδιαφέρουν έχουν και οι συνθέσεις που θα δούμε στο Λαμία εναντίον Πανσερραϊκός. Η Λαμία δεν έχει στο φουλ τον αμυντικό Ντεντάκη, ενώ ο Πανσερραϊκός δεν έχει στο απόλυτο τον χαφ Καπτούμ, μεταξύ άλλων.

Πιθανή ενδεκάδα Λαμίας (3-4-3): Κόστιτς – Σάντμπεργκ, Κορνέζος, Αντράντε – Ραντόνια, Γιαννούτσος, Νούνιες, Ρινγκ – Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Μέκιτς.

Πιθανή ενδεκάδα Πανσερραϊκού (4-2-3-1): Γκουγκεσασβίλι – Κουτσόπουλος, Μπέργκστρομ, Ντέιβιντσον, Φαρές – Στάικος, Περούτσι – Σαλασάρ, Τομάς, Τέρζιτς – Μπετανκόρ.

Super League – 6η αγωνιστική

  • Βόλος – Athens Kallithea (28/09)
  • Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός (28/09)
  • ΟΦΗ – Παναιτωλικός (29/09)
  • Ολυμπιακός – Ατρόμητος (29/09)
  • ΠΑΟΚ – Άρης (29/09)
  • ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (29/09)
  • Λαμία – Πανσερραϊκός (30/09)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ