Λεβαδειακός-ΑΕΚ, βαριά παράδοση

Reading time3 λ

Μεγάλες προσφορές για live στοίχημα περιλαμβάνονται στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ.

Μια εβδομάδα με φουλ δράση είναι αυτή που ξεκινά σήμερα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Στην ολοκλήρωση ένατης αγωνιστικής της Super League στρέφεται η προσοχή και ειδικά στην αναμέτρηση Λεβαδειακός-ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και η οποία συνοδεύεται από μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά και μια σημαντική παράδοση.

Ο Λεβαδειακός εξακολουθεί να ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Βέβαια, έχει βελτιωθεί μετά την έλευση του Γιάσμικο Βέλιτς στον πάγκο του και η πρώτη επιτυχία ήρθε στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ. Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση. Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο ήταν η πέμπτη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις για το συγκρότημα του Ματίας Αλμέιδα. Είναι δεύτερη και θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της κορυφής. Σύμμαχος των Κιτρινόμαυρων είναι η παράδοση, αφού έχουν να επιδείξουν επτά συνεχόμενες νίκες επί των Βοιωτών, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, δίχως να έχουν δεχτεί γκολ.

ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΟΦΗ-ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ

Καθοριστικό είναι και το παιχνίδι ΟΦΗ-Λαμία. Ισχυρές αναταράξεις υπάρχουν στο στρατόπεδο του ΟΦΗ μετά τον αποκλεισμό από την Κηφισιά στο Κύπελλο που οδήγησε στην παραίτηση του Νίκου Νιόπλια. Η Λαμία, από την πλευρά της, απέκλεισε τον Αλμωπό Αριδαίας, διατηρεί ένα θετικό αγωνιστικό πρόσημο κι ας μην έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Με ενδιαφέρουσες συναντήσεις πέφτει η αυλαία της ιταλικής Serie A. Το ντέρμπι των ουραγών Κρεμονέζε-Σαμπντόρια κλέβει την παράσταση. Αμφότερες προκρίθηκαν στο Coppa Italia, κόντρα σε Μόντενα και Άσκολι, αντίστοιχα και θα αναζητήσουν την παρθενική νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να μπουν σε τροχιά παραμονής. Αξιόλογη είναι και η κόντρα Σασουόλο-Ελλάς Βερόνα, με τις δύο ομάδες να αναζητούν διέξοδο από την περίοδο κάμψης που διανύουν.

Σημαντικά ματς περιλαμβάνονται και στην τουρκική Super Lig. Οι προβολείς στρέφονται στο Χατάισπορ-Μπεσίκτας. Η προτελευταία Χατάισπορ προέρχεται από αποκλεισμό σοκ στο Κύπελλο από την Ντουζτσεσπόρ της τρίτης κατηγορίας και μοιάζει να εισέρχεται εκ νέου σε τέλμα, την στιγμή που η Μπεσίκτας έφερε ισοπαλία με την πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ και «καίγεται» για τη νίκη, ευρισκόμενη δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή. Με μάχη επιβίωσης μοιάζει το Γκιρεσούνσπορ-Ανκαραγκουτσού, που διεξάγεται την ίδια ώρα, αφού μόλις ένας βαθμός της χωρίζει, με την οικοδέσποινα να βρίσκεται στο… αφρό και την Ανκαραγκουτσού στη ζώνη του υποβιβασμού.

18:00   Λεβαδειακός-ΑΕΚ                                       Super League

19:30   Κρεμονέζε-Σαμπντόρια                               Serie A Ιταλίας

20:00   ΟΦΗ-Λαμία                                                  Super League

20:00   Γκιρεσούνσπορ-Ανκαραγκουτσού             Super Lig Τουρκίας

20:00   Χατάισπορ-Μπεσίκτας                               Super Lig Τουρκίας

21:45   Σασουόλο-Ελλάς Βερόνα                            Serie A Ιταλίας