Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, κρίσιμη αναμέτρηση

Reading time4 λ

Σημαντικό το ματς Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, περιλαμβάνει μεγάλες ευκαιρίες για στοιχημα.

Πλούσιο πρόγραμμα μας περιμένει σήμερα σε κάμποσα «καυτά» ευρωπαϊκά «μέτωπα» και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα. Το κυρίως μέρος της 16ης αγωνιστική της Super League βρίσκεται μπροστά μας και η αναμέτρηση Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, η οποία θα ξεκινήσει στις 17:00, φαντάζει ιδιαίτερα κρίσιμη για τις δύο ομάδες.

Μετά από τις δύο μάλλον αναπάντεχες ισοπαλίες με τον Ιωνικό και τον ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός είδε τη διαφορά από τους διώκτες του να μειώνεται στους τέσσερις βαθμούς. Οι αήττητοι Πράσινοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να διατηρήσουν την απόσταση. Ωστόσο απέναντί τους έχουν τον Λεβαδειακό, ο οποίος προέρχεται από την επικράτηση επί του Ιωνικού, αλλά χρειάζεται κι άλλους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Σπουδαία είναι και η μονομαχία ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ, η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην επιβλητική νίκη επί του Βόλου και συνολικά στο εντυπωσιακό αήττητο σερί των 13 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ώστε να παραμείνει στο κατόπι του Παναθηναϊκού. Κι ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, έχει ανάγκη τους βαθμούς, αφού με την ισοπαλία στη Λαμία συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς τρίποντο. Καθοριστικό και το ματς Ιωνικός-Ολυμπιακός. Τόσο για τον ουραγό Ιωνικό, όσο και για τον Ολυμπιακό, που θέλει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Η ημέρα ανοίγει με τον επίσης σημαντικό αγώνα ΟΦΗ-Βόλος.

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ

Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της αγγλικής Premier League συνεχίζεται απόψε. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στη σύγκρουση Άρσεναλ-Νιούκαστλ. Η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα αγγλίασ Άρσεναλ, που θριάμβευσε στο Μπράιτον, θέλει να εκμεταλλευτεί την πανίσχυρη έδρα της και να διατηρήσει τη διαφορά των επτά βαθμών που έχει χτίσει. Η Νιούκαστλ, από την πλευρά της, μπορεί να έφερε ισοπαλία με τη Λιντς, αλλά κουβαλά ένα αήττητο σερί 14 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και θα ψάξει τη νίκη που θα την ανεβάσει στο δεύτερο σκαλοπάτι. Την ίδια ώρα αναμετρώνται Έβερτον-Μπράιτον και Λέστερ-Φούλαμ.

«Σέντρα» και στην τρίτη φάση του ισπανικού Copa del Rey, με άκρως ενδιαφέροντα ματς. Ξεχωρίζει το Εσπανιόλ-Θέλτα, με τις δύο ομάδες να μετέχουν στη μάχη παραμονής στη λαλιγκα. Αμφότερες κατέγραψαν ισοπαλίες στο φινάλε του 2022. Η Εσπανιόλ στο μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και η Θέλτα κόντρα στη Σεβίλλη. Αξιόλογη αναμένεται και η συνάντηση Καρταχένα-Βιγιαρεάλ κι ας έχουν οι δύο αντίπαλοι διαφορά μιας κατηγορίας, ενώ στο Λα Νούθια-Βαλένθια, οι φιλοξενούμενοι είναι θεωρητικά το φαβορί.

16:30   ΟΦΗ-Βόλος                                                       Super League

17:00   Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός                            Super League

20:00   ΠΑΣ ΓιάννιναΑΕΚ                                         Super League

20:00   ΕσπανιόλΘέλτα                                               Copa del Rey Ισπανίας

20:00   Καρταχένα-Βιγιαρεάλ                                      Copa del Rey Ισπανίας

20:00   Λα Νούθια-Βαλένθια                                        Copa del Rey Ισπανίας

21:30   Ιωνικός-Ολυμπιακός                                        Super League

21:45   Άρσεναλ-Νιούκαστλ                                         Premier League Αγγλίας

21:45   Έβερτον-Μπράιτον                                           Premier League Αγγλίας

21:45   Λέστερ-Φούλαμ                                                Premier League Αγγλίας