Λεβαδειακός-ΟΦΗ (22/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Λεβαδειακός – ΟΦΗ σε συναρπαστικό ματς για τη Super League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς» ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΟΦΗ (22/09/2024, 16:30) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της regular season της Super League. Ο νεοφώτιστος Λεβαδειακός αναζητά την πρώτη του επιτυχία στο ελληνικό πρωτάθλημα, τη στιγμή που ο ΟΦΗ προέρχεται από διαδοχικές επιτυχίες και πηγαίνει στην αναμέτρηση με μομέντουμ και φιλοδοξία να πάρει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για το Λεβαδειακός – ΟΦΗ οι αποδόσεις βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους και είναι σχεδόν μοιρασμένες. Συγκεκριμένα, ο άσος του Λεβαδειακού προσφέρεται στο 2,55** και το διπλό του ΟΦΗ στο 2,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό event. Η Betsson είναι μεγάλη χορηγός του ΟΦΗ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο συναρπαστικό ματς Λεβαδειακός – ΟΦΗ τα προγνωστικά έχουν φαβορί μεν, αλλά τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Εξάλλου, τα στατιστικά των δύο ομάδων δείχνουν πως βρίσκονται σε διαφορετική τροχιά, ενώ «μιλάει» και η παράδοση. Έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές ο Λεβαδειακός έχει ρεκόρ 0-2-2 με 2-6 γκολ (0-1-1, 0-3 γκολ – εντός έδρας) και ο ΟΦΗ στέκεται στο 2-1-1 με 7-7 τέρματα (1-0-1, 3-4 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Λεβαδειακός – ΟΦΗ;

  • Ο ΟΦΗ έχει ηττηθεί μονάχα μια φορά στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις με το Λεβαδειακό. Σε αυτά τα ματς επικράτησε σε δύο περιπτώσεις (2-1-1).
  • Ο Λεβαδειακός, πάντως, είναι αήττητος στις δύο πιο πρόσφατες συναντήσεις του με τον ΟΦΗ (1-1-0).
  • Η τελευταία φορά που ο ΟΦΗ επικράτησε του Λεβαδειακού ως φιλοξενούμενος ήταν το 2012.

Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό με εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Το να πανηγυρίσει ξανά μετά από τόσα χρόνια ο ΟΦΗ στην έδρα του Λεβαδειακού και μάλιστα με ημίχρονο/τελικό: 2/2 βρίσκεται στο 5,00**.

Ο Λεβαδειακός την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην έδρα του Πανσερραϊκού. Βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά έβγαλε αντίδραση και άντεξε στο τέλος αν κι έμεινε με δέκα παίκτες. Στο εσωτερικό του εκτιμούν πολύ θετικά το γεγονός πως ως τώρα οι μοναδικές ήττες του είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-0) και την ΑΕΚ (3-0), ενώ έχει και μια ισοπαλία με την Athens Kallithea. Θεωρούν πως η ομάδα είναι ανταγωνιστική μ’ εκείνες του βεληνεκούς της.

Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα. Είναι αήττητος εδώ και 3 αγωνιστικές της Super League και προέρχεται από δύο απανωτές νίκες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του επιβλήθηκε με 3-2 του Άρη στην Κρήτη πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. «Έχουμε καλή ομάδα, με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχουμε πετύχει τίποτα και πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάναμε ως τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε σούπερ αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα του ΟΦΗ.

Η δράση στη σεζόν συνεχίζεται με καταιγιστικό ρυθμό και οι δυνατές αναμετρήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα διαδέχονται η μια την άλλη. Στη Super League το στοίχημα είναι συναρπαστικό με μεγάλες συγκινήσεις. Στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ οι δύο ομάδες θα αναζητήσουν τη νίκη με κάθε τρόπο και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο δίνεται στο 1,92** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPER LEAGUE

Στην Betsson πάντως μπορείτε να βρείτε ειδικά στοιχήματα για την αγωνιστική της Super League πριν την έναρξη των αναμετρήσεων. Μακροχρόνια στοιχήματα όπως γκολ γύρου, γκολ των γηπεδούχων ή γκολ των φιλοξενούμενων είναι στη διάθεση σας στην ειδική κατηγορία της Betsson για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης μπορείτε να βρείτε στοιχήματα όπως οι κίτρινες κάρτες ή οι κόκκινες κάρτες της αγωνιστικής, τα κόρνερ, τα πέναλτι ή ακόμα και την πιθανότητα να μπει κάποιο αυτογκόλ στις αναμετρήσεις. Όλα αυτά στην Betsson και στα ειδικά στοιχήματα της αγωνιστικής για την Super League, που υπάρχουν πάντα λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, στο εναρκτήριο ματς του γύρου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του συναρπαστικού ματς Λεβαδειακός – ΟΦΗ το στοίχημα των δύο ομάδων αρχικά θα είναι να παρουσιάσουν στο γήπεδο τις αρετές τους και την καλύτερη εκδοχή τους προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΦΗ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Λεβαδειακός εναντίον ΟΦΗ, να σημειώσουμε ότι ο Λεβαδειακός δεν έχει τον χαφ Μορέιρα, ενώ δεν είναι στο φουλ ο μεσοεπιθετικός Γιοκέ, ενώ ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει κι εκείνος μεν προβλήματα, αλλά όχι τέτοια που να του αλλάζουν τα πλάνα.

Πιθανή ενδεκάδα Λεβαδειακού (4-4-2): Γκαραβέλης – Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Λιάγκας, Βίχος – Μπάλσι, Κωστή, Τσοκάι, Ζίνι – Πεδρόσο, Όζμπολτ.

Πιθανή ενδεκάδα ΟΦΗ (4-2-3-1): Χριστογεώργος – Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδης – Αποστολάκης, Μπαΐνοβιτς – Νους, Φούντας, Σενγκέλια – Γιούνγκ.

Super League

5η αγωνιστική

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ