ΟΦΗ-ΑΕΚ, «μάχη της Κρήτης» για την πρωτιά

Reading time4 λ

Καθοριστικό για την πρώτη θέση το ΟΦΗ-ΑΕΚ, ματς με πολλές συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα.

Την Κυριακή στις 19:30, διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Superleague, το ΟΦΗ-ΑΕΚ. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η απόφαση για επανάληψη του αγώνα της με τον Ατρόμητο, δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ να πάει ως πρωτοπόρος στην Κρήτη. Όμως, αν νικήσει τον ΟΦΗ, τότε θα ανέβει προσωρινά στην κορυφή, περιμένοντας το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Παρόλο που η ΑΕΚ έχει σημαντικές απουσίες στην επίθεση – χωρίς Αραούχο και Γκαρσία – παραμένει το «καυτό» φαβορί της αναμέτρησης, καθώς η νίκη της προσφέρεται σε απόδοση 1,41* στην πλατφόρμα της Betsson.

Άλλοι δύο διεκδικητές του τίτλου αγωνίζονται σήμερα, αμφότεροι στην έδρα τους, χωρίς να αναμένεται να συναντήσουν προβλήματα στους αγώνες τους, Ολυμπιακός-Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ-Ιωνικός.

ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ «ANFIELD»

Από το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κουπόνι στην Ευρώπη, σαφώς και ξεχωρίζει το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα παιχνίδι που όπως πολύ σωστά δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, τραβάει πάντα το ενδιαφέρον οποιουδήποτε ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο. Η έδρα και η δυναμική του «Anfield» δίνουν ένα μικρό προβάδισμα, τουλάχιστον στο σετ αποδόσεων, στους γηπεδούχους, χρίζοντας τους ως φαβορί, με τον άσο σε τιμή 2,34* στην πλατφόρμα της Betsson.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη.

Στο Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης της λαλιγκα, η ομάδα της Σεβίλλης τα πηγαίνει περίφημα φέτος και κυνηγά μια θέση στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Από την άλλη μεριά, η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει μείνει λίγο πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και δεν έχει περιθώρια και για άλλες γκέλες στο πρωτάθλημα.

Στη Serie A, παίζουν Ρόμα-Γιουβέντους, με τη Ρόμα να είναι ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, όμως μόνο επειδή αφαιρέθηκαν 15 βαθμοί από την «γηραιά κυρία» για εξωαγωνιστικούς λόγους, κάτι που ίσως της στοιχίσει τελικά και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Τέλος στη Ligue 1, αγωνίζονται Ρεν-Μαρσέιγ, δύο από τις ομάδες που βρίσκονται πίσω από την πρωτοπόρο και σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίες αναμένεται να παλέψουν για συμμετοχή στο επόμενο Champions League.

16:00 Ολυμπιακός-Λεβαδειακός                             Superleague     

18:30 Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ        Premier League

19:30 ΟΦΗ-ΑΕΚ                                                                               Superleague     

20:30 ΠΑΟΚ-Ιωνικός                                                      Superleague     

21:45 Ρεν-Μαρσέιγ                                                        Ligue 1 

21:45 Ρόμα-Γιουβέντους                                              Serie A                 

22:00 Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης                                   Primera Division

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές