ΟΦΗ-Παναιτωλικος (23/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

ΟΦΗ – Παναιτωλικός κοντράρονται στους «8» για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (23/1/2024) στην πρώτη τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Είναι το δεύτερο ματς που παίζουν οι δύο ομάδες μέσα σε τρεις μέρες μιας και συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο (20/1) στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα της Super League. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για 30/1. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα παίξει στα ημιτελικά με όποια ομάδα περάσει από το ζευγάρι Άρης – Νίκη Βόλου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα live και στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

ΟΦΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ΟΦΗ σύμφωνα με το ρεπορτάζ φιλοδοξεί να φτάσει μακριά στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, ενώ παράλληλα προσπαθεί να εξασφαλίσει και την παραμονή του στη Super League. Η ομάδα, πάντως, δεν έχει δει τη θεαματική βελτίωση που περίμενε όταν προχώρησε στην αλλαγή προπονητή και αντικατέστησε τον Βάλντας Νταμπράουσκας με τον έμπειρο Ισπανό τεχνικό, Πέπε Μελ. Ωστόσο, είναι αλήθεια πως έχουν γίνει κάποια βήματα προς τα μπροστά και η ελπίδα είναι να γίνουν κι άλλα μιας και η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ της με ποιοτικούς παίκτες.

Ο ΟΦΗ έφτασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ξεπερνώντας αρχικά τα Χανιά με νίκη 5-3, ενώ στη φάση των «16» έβγαλε νοκ άουτ την Κηφισιά νικώντας τη εντός έδρας με σκορ 3-1, ενώ πήρε ισοπαλία 1-1 στο εκτός έδρας ματς. Αν μη τι άλλο, στο περιβάλλον του συγκεκριμένου θεσμού η ομάδα της Κρήτης έχει παρουσιαστεί πολύ σοβαρή και προσηλωμένη στην αποστολή της δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να πρωταγωνιστήσει. Ο Μελ υπολογίζει ουσιαστικά σε όλους τους καλύτερούς του, ενώ διαθέσιμος είναι και πάλι ο χαφ Μπάκιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Παναιτωλικός, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αποφάσισε να μείνει στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά το πρώτο ματς προκειμένου να αποφύγει το πήγαινε – έλα, ώστε να παραμείνει συγκεντρωμένη η ομάδα στην αποστολή που έχει. Αυτή, φυσικά, δεν είναι άλλη από το να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη βάλει σε θέση οδηγού για να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Παναιτωλικός παλεύει κι εκείνος για να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Super League.

Στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson ο Παναιτωλικός δεν είχε μια πορεία στρωμένη με χαλί. Στους «32» απέκλεισε τον Διαγόρα Ρόδου στα πέναλτι, ενώ στην προηγούμενη φάση έβγαλε εκτός την Athens Kallithea, νικώντας στο πρώτο ματς στο Αγρίνιο με 3-2 και παίρνοντας ισοπαλία 2-2 στη δεύτερη αναμέτρησή τους στο «Ελ Πάσο». Σημαντική η απουσία του αμυντικού Μλάντεν, ενώ δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη τα νέα αποκτήματα Ταμπίτζε και Λομόνακο.

ΟΦΗ VS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο ΟΦΗ vs Παναιτωλικός τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη και οι αποδόσεις συναρπάζουν. Χαρακτηριστικά, ο άσος του ΟΦΗ προσφέρεται στο 1,80** και το διπλό του Παναιτωλικού βρίσκεται στο 4,30** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε, δε, πως στην τρέχουσα σεζόν οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ακόμη μια φορά, τον περασμένο Σεπτέμβριο στην έδρα του Παναιτωλικού, όπου το ματς έληξε 1-1.

Στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson οι αποδόσεις για το νικητή συγκλονίζουν. Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί με 2,50**, ενώ ο ΟΦΗ δίνεται στο 20,00** κι ο Παναιτωλικός στο 35,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Την ίδια στιγμή το να φτάσει ο ΟΦΗ στον τελικό πληρώνει στο 3,75** και το να διεκδικήσει το τρόπαιο ο Παναιτωλικός τοποθετείται στο 5,50**.

Ααποτελέσματα: Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Προημιτελικά:

  • Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ (0-4)
  • ΟΦΗ – Παναιτωλικός (1-2)
  • Άρης – Νίκη Βόλου (3-0)
  • Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (1-2)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |