Ολυμπιακός-ΑΕΚ, κομβικό παιχνίδι τίτλου

Reading time4 λ

Υψηλό κίνητρο στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ που συνοδεύεται από συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και για τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα μέσω των play offs στη Super League, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, δύο ομάδες που έπαιξαν και για το κύπελλο λίγο πριν το Πάσχα. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορεί να αποδειχθεί κομβική για τη διεκδίκηση του τίτλου. Ουσιαστικά, πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού να κυνηγήσει το πρωτάθλημα, κάτι που θα μπορεί να πετύχει μόνο αν κερδίσει σήμερα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δύσκολα θα μπορέσει να προλάβει την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, αν η ΑΕΚ καταφέρει να περάσει με νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης», γίνεται αυτόματα το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάντως, μετά τη νίκη του στο Κύπελλο, έστω και αν ήταν χωρίς αντίκρισμα, ο ολυμπιακοσ ποδοσφαιρο προσφέρεται ως φαβορί για να κερδίσει, με την απόδοση του άσου στο 2,28* στην πλατφόρμα της Betsson.

Εξίσου σημαντικό παιχνίδι για τις πρώτες θέσεις είναι και το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός που ξεκινάει λίγο νωρίτερα στην «Τούμπα». Απλά σε αυτόν τον αγώνα ο ΠΑΟΚ ακόμη κι αν κερδίσει, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να παλέψει για το πρωτάθλημα, αφού αυτή τη στιγμή είναι στο -9 από τις δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην κορυφή. Για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από αυτό το γήπεδο νωρίτερα στη διαδικασία των play offs.

Λίγο νωρίτερα γίνεται και το Βόλος-Άρης, ένα παιχνίδι που πιθανόν να κρίνει το πέμπτο και τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο της χώρας μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μόνο ένας βαθμός, κάτι που κάνει εξαιρετικά κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι τους.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕ ΦΑΒΟΡΙ ΤΗΝ ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Σήμερα το απόγευμα γίνεται και ο δεύτερος ημιτελικός του FA Cup, στο «Wembley» όπως και ο πρώτος, το Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το πρωτόγνωρο είναι πως παρόλο που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πιο ψηλά από την Μπράιτον στην Premier League, η Μπράιτον προσφέρεται ως φαβορί για τη νίκη, με τον άσο σε απόδοση 2,28* στην πλατφόρμα Betsson. Αυτό συμβαίνει τόσο λόγω των σημαντικών απουσιών που έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κυρίως στην άμυνα, αλλά και επειδή η Μπράιτον την έχει κερδίσει ήδη μία φορά φέτος, δείχνοντας παράλληλα και καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια της.

Λίγο νωρίτερα διεξάγεται και ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την Premier League, το Νιούκαστλ-Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για μία θέση που θα οδηγήσει στο επόμενο Champions League από το πρωτάθλημα Αγγλίασ. Τα πράγματα είναι πολύ δυσκολότερα για την Τότεναμ, αφού όχι απλά είναι πίσω από την Νιούκαστλ βαθμολογικά, αλλά έχει παίξει και ένα παιχνίδι περισσότερο από αυτήν.

Στην La Liga γίνεται ένας αγώνας με ενδιαφέρον, έστω και αν αυτό δεν είναι βαθμολογικό, το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα βγάζει μία χαλάρωση, έχει δύο σερί ισοπαλίες, αλλά με ομάδες πολύ χειρότερες αγωνιστικά από αυτήν. Διατηρεί, όμως, μεγάλο προβάδισμα, καθώς βρίσκεται στο +11 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ατλέτικο είναι στο -13 από την κορυφή, αλλά και στο +12 από την 5η θέση που δεν οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Τέλος, ένα μεγάλο παιχνίδι κλείνει την αγωνιστική στη Serie A, το Γιουβέντους-Νάπολι. Βαθμολογικά περισσότερο ενδιαφέρον για τον αγώνα έχει η Γιουβέντους, που πήρε πίσω τους βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα να διεκδικεί ακόμη και τη δεύτερη θέση. Από την άλλη μεριά, η Νάπολι παραμένει πολύ μπροστά στην κορυφή, αν κι αυτή βγάζει μία χαλάρωση τώρα τελευταία, παραμένοντας στο +14 από τη Λάτσιο πριν αρχίσει αυτή η αγωνιστική.

16:00     ΝιούκαστλΤότεναμ       Premier League

17:15     Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης         La Liga

18:30     ΜπράιτονΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ      FA Cup

17:30     ΒόλοςΆρης        Super League

20:00     ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός   Super League

21:00     ΟλυμπιακόςΑΕΚ             Super League   

21:45     Γιουβέντους-Νάπολι     Serie A

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |