Παναιτωλικός-ΟΦΗ, ματς υψηλής κρισιμότητας

Reading time3 λ

Μεγάλες ευκαιρίες για live στοιχημα υπάρχουν στην αναμέτρηση Παναιτωλικός-ΟΦΗ.

Η «σέντρα» της καινούριας εβδομάδας μας επιφυλάσσει μπόλικο σασπένς και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής της Super League έχει μεγάλο ενδιαφέρον εξαιτίας της αναμέτρησης Παναιτωλικός-ΟΦΗ, που θα αρχίσει στις 17:00, αφού και οι δύο ομάδες «καίγονται» για το τρίποντο.

Ο Παναιτωλικός «αναθέρμανε» τις ελπίδες του για είσοδο στην εξάδα, χάρη στη σπουδαία επικράτηση επί του Ατρόμητου. Για πρώτη φορά στη σεζόν θα επιχειρήσει να σημειώσει διαδοχικές επιτυχίες, που θα τον κρατήσουν στο… κόλπο. Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ έχει απόλυτη ανάγκη τους τρεις βαθμούς, ώστε να αποκτήσει απόσταση από την τελευταία δυάδα. Η ισοπαλία με τον Βόλο δεν έφερε ικανοποίηση στους φιλοξενούμενους, που δεν έχουν κερδίσει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

Με δύο αγώνες συμπληρώνεται και το παζλ της 17ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A. Το ματς Μπολόνια-Αταλάντα αναμένεται συναρπαστικό. Η Μπολόνια μπήκε με το… αριστερό στο 2023, αφού ηττήθηκε από τη Ρόμα, αλλά με οδηγό τις τρεις διαδοχικές νίκες στην έδρα της, φιλοδοξεί να «χτυπήσει» την Αταλάντα, η οποία με την ισοπαλία απέναντι στη Σπέτσια συμπλήρωσε τέσσερα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Καθοριστική και η μάχη των ουραγών Ελλάς Βερόνα-Κρεμονέζε. Η Ελλάς Βερόνα απέσπασε βαθμό από την Τορίνο στο ντεμπούτο του Μάρκο Ζαφαρόνι και πλέον ψάχνει την έξοδο από τον «βυθό». Προτελευταία η Κρεμονέζε, η οποία ηττήθηκε από τη Γιουβέντους.

Ολοκληρώνεται σήμερα και 18η στροφή της τουρκικής Super Lig. Οι προβολείς στρέφονται στη σύγκρουση Μπασάκσεχιρ-Άδανα Ντεμίρσπορ. Η τρίτη Μπασάκσεχιρ έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής με την ισοπαλία στην έδρα της Γκαζιαντέπ και δεν έχει περιθώρια απωλειών. Η τέταρτη Άδανα Ντεμίρσπορ, που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τους γηπεδούχους, θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στον θρίαμβο επί της Ιστανμπούλσπορ. Σημαντικό και το Αλάνιασπορ-Τραμπζονσπόρ. Η πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη ψάχνει ακόμα μια νίκη μετά από αυτή επί της Γκιρεσούνσπορ, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες για τον τίτλο. Η Αλάνιασπορ, αντίθετα, υπέστη βαριά ήττα από την Κασίμπασα, αλλά διαθέτει δυναμική στην έδρα της. Την ίδια ώρα κοντράρονται επίσης Ιστανμπούλσπορ-Γκαζιαντέπ.

16:00   Μπασάκσεχιρ-Άδανα Ντεμίρσπορ             Super Lig Τουρκίας

17:00   Παναιτωλικός-ΟΦΗ                                    Super League

19:00   Αλάνιασπορ-Τραμπζονσπόρ                       Super Lig Τουρκίας

19:00   Ιστανμπούλσπορ-Γκαζιαντέπ                     Super Lig Τουρκίας

19:30   Ελλάς Βερόνα-Κρεμονέζε                           Serie A Ιταλίας

21:45   Μπολόνια-Αταλάντα                                    Serie A Ιταλίας