Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, δύσκολη έξοδος

Reading time7 λ

Στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Κάτι από… Κυριακή θυμίζει το σημερινό πρόγραμμα, αφού έχουμε δράση στις κορυφαίες ποδοσφαιρικά χώρες και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το κυρίως πιάτο της 12ης αγωνιστικής της Super League θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο, ειδικά από τη στιγμή που στις 17:00 διασταυρώνουν τα ξίφη τους Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα μονομαχία.

Με τρόπο δραματικό κατάφερε ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει το αήττητό του στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις τον Ολυμπιακό και τώρα θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να διατηρήσει την απόσταση των έξι βαθμών που έχει από τους διώκτες του. Ο Παναιτωλικός μπορεί να μη βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, όπως φάνηκε και στην ισοπαλία με τον Λεβαδειακό. Όμως, δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ειδικά στο Αγρίνιο, όπου παραδοσιακά δυσκολεύει τους Πράσινους.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει φυσικά και το ματς ΑΕΚ-ΟΦΗ. Μετά την απώλεια βαθμών απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει για ακόμα μια φορά την «Αγιά Σοφιά», όπου μετρά μόνο νίκες ως τώρα. Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, ψάχνει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό και «καίγεται» για βαθμούς. Σημαντική και η αναμέτρηση Λεβαδειακός-Ολυμπιακός. Τόσο για τον Ολυμπιακό, που θέλει να χτίσει πάνω στην καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον Λεβαδειακό, που ψάχνει βαθμούς για να ξεμακρύνει από την ουρά.

ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ

Στη γερμανική Bundesliga, όπου ολοκληρώνεται η 14η στροφή, το πιο σημαντικό ματς είναι το Λειψία-Φράιμπουργκ. Ακόμα ένα βήμα προς την τετράδα θέλει να κάνει η φορμαρισμένη Λειψία, αλλά η εξαιρετική Φράιμπουργκ επιδιώκει να παραμείνει σε τροχιά κορυφής. Οι προβολείς κατευθύνονται και στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χόφενχαϊμ. Να τριτώσει τις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις προσδοκά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που απέχει μια ανάσα από την τετράδα, από την οποία απομακρύνθηκε εσχάτως η Χόφενχαϊμ, η οποία βρίσκεται σε κάμψη.

Δεύτερο σκέλος της 14ης ημέρας της ιταλικής Serie A και στο επίκεντρο θα βρεθεί το παιχνίδι Ίντερ-Μπολόνια. Δίχως περιθώρια απωλειών η Ίντερ, έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, καλείται να επικρατήσει για να μη χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της τετράδας. Απέναντί της, όμως, έχει την αναγεννημένη Μπολόνια των τεσσάρων διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Στην ισπανική La Liga, έχουμε το δεύτερο πιάτο της 14ης αγωνιστικής, από το οποίο δεσπόζει το ματς Σεβίλλη-Σοσιεδάδ. Αφού «έσωσε» την ισοπαλία στο επεισοδιακό ντέρμπι με την Μπέτις, η Σεβίλλη θα κυνηγήσει την παρθενική εντός έδρας νίκη της στη φετινή λαλιγκα για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. «Κοιλιά» κάνει η Σοσιεδάδ, αλλά παραμένει γερά στο… κόλπο της τετράδας.

Πλούσιο είναι το μενού και στο αγγλικό EFL Cup, όπου κυριαρχεί βέβαια ο πρόωρος τελικός Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι. Αξιόλογη, όμως, είναι και η μάχη Άρσεναλ-Μπράιτον. Η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα αγγλίασ θέλει να διατηρήσει το «απόλυτο» στην έδρα της και να συνεχίσει στον θεσμό, αλλά η Μπράιτον είναι ανεβασμένη και επικίνδυνη. Μάχη θα γίνει και στο Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας. Σε εντυπωσιακή κατάσταση βρίσκονται οι Καρακάξες, αλλά οι Λονδρέζοι είναι πάντα συμπαγείς, ενώ είχαν πάρει βαθμό στο Νιούκαστλ στο πλαίσιο της Premier League. Δύο ακόμα ζευγάρια από τη μεγάλη κατηγορία ξεχωρίζουν, τα Γουλβς-Λιντς και Νότιγχαμ-Τότεναμ.

17:00   Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός                  Super League

18:00   ΑτρόμητοςΑστέρας Τρίπολης                Super League

21:30   Άιντραχτ ΦρανκφούρτηςΧόφενχαϊμ      Bundesliga Γερμανίας

19:30   Κολωνία-Λεβερκούζεν                              Bundesliga Γερμανίας

19:30   Λέτσε-Αταλάντα                                        Serie A Ιταλίας

19:30   Σασουόλο-Ρόμα                                         Serie A Ιταλίας

20:00   ΑΕΚ-ΟΦΗ                                                 Super League

20:00   Λεβαδειακός-Ολυμπιακός                        Super League

20:00   Αλμερία-Χετάφε                                        La Liga Ισπανίας

20:00   Σεβίλλη-Σοσιεδάδ                                     La Liga Ισπανίας

21:00   Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ                                 La Liga Ισπανίας

21:30   Λειψία-Φράιμπουργκ                               Bundesliga Γερμανίας

21:30   Ουνιόν Βερολίνου-Άουγκσμπουργκ        Bundesliga Γερμανίας

21:30   Σάλκε-Μάιντς                                            Bundesliga Γερμανίας

21:45   Άρσεναλ-Μπράιτον                                   EFL Cup Αγγλίας

21:45   Γουέστ Χαμ-Μπλάκμπερν                        EFL Cup Αγγλίας

21:45   Γουλβς-Λιντς                                             EFL Cup Αγγλίας

21:45   Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας                      EFL Cup Αγγλίας

21:45   Νότιγχαμ-Τότεναμ                                     EFL Cup Αγγλίας

21:45   Σαουθάμπτον-Σέφιλντ Γουένσντεϊ          EFL Cup Αγγλίας

21:45   Ίντερ-Μπολόνια                                         Serie A Ιταλίας

21:45   Τορίνο-Σαμπντόρια                                   Serie A Ιταλίας

21:45   Φιορεντίνα-Σαλερνιτάνα                          Serie A Ιταλίας

22:00   Λίβερπουλ-Ντέρμπι                                   EFL Cup Αγγλίας

22:00   Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι                          EFL Cup Αγγλίας