Παναθηναϊκός-Ρογκάσκα, «χτίζει» με επιτυχία

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα με ασυναγώνιστες αποδόσεις καθώς ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το μέλλον

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται επί αυστριακού εδάφους και σήμερα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της κόντρα στη Ρογκάσκα στο Μάτερσμπουργκ. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα online σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Στο Παναθηναϊκός-Ρογκάσκα φιλικό παιχνίδι, το ελληνικό συγκρότημα φυσικά έχει το ρόλο του φαβορί κόντρα στον σύλλογο από την Σλοβενία. Και μπορεί να μην έχει ουσιαστικό αντίκτυπο εκ φύσεως, αλλά στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού προσπαθούν να «χτίσουν» μια κουλτούρα όπου κάθε ματς θα είναι… τελικός.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό που έδωσε αυτό το καλοκαίρι, την περασμένη Δευτέρα κόντρα στη Βικτόρια Βίνερ, επικράτησε με 4-0 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Το τεστ με την Ρογκάσκα θα είναι υψηλότερου επιπέδου. Ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει τη δυνατότητα να δει παίκτες και σχήματα και να συνεχίσει η ομάδα του να αναπτύσσει «χημεία». Άλλωστε, εκτός από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα όπως είναι ο Κάρλος Ζέκα, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς και ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο Παναθηναϊκός καλείται να εντάξει εκ νέου στη δυναμική του και τον μεσοεπιθετικό Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος έχασε μεγάλο διάστημα της περασμένης σεζόν λόγω τραυματισμού. Έπειτα, είναι και μια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να δείξει στον αγωνιστικό χώρο και σε συνθήκες αγώνα την πρόοδο που κάνει ως ομάδα και πως λειτουργούν όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει να εισάγει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του ο Σέρβος προπονητής. Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει αρκετά διαφορετικά πράγματα στις προπονήσεις στο διάστημα που κάνει την προετοιμασία του στην Αυστρία. Στο περιβάλλον του υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία γι’ αυτό που μπορεί να πετύχει τόσο στο συγκεκριμένο φιλικό, αλλά και γενικά στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΟΓΚΑΣΚΑ

Στο κεφάλαιο Παναθηναϊκός-Ρογκάσκα παράδοση, δεν υπάρχει κάποια αναμέτρηση του παρελθόντος με τις δύο ομάδες να παίζουν μεταξύ τους για πρώτη φορά. Η Ρογκάσκα, πάντως, θέλει να δείξει πως είναι «σκληρό καρύδι». Έχει δώσει δύο φιλικά στη διάρκεια της προετοιμασίας της. Έφερε 0-0 με την Φερεντσβάρος, ενώ ηττήθηκε με 1-0 από την Σκεντίγια.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |