Παναιτωλικός-Λαμία (19/8/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Παναιτωλικός – Λαμία σε συναρπαστική αναμέτρηση για τη Super League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Λαμία (19/08/2024, 21:00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League. Οι δύο ομάδες θέλουν να μπουν με τον καλύτερο τρόπο στο νέο πρωτάθλημα. Άλλωστε, η προτεραιότητά τους είναι να μην κινδυνεύσουν με υποβιβασμό κι ως εκ τούτου κάθε βαθμός είναι χρυσός. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Παναιτωλικός – Λαμία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος του Παναιτωλικού προσφέρεται στο 2,08** και το διπλό της Λαμίας τοποθετείται στο 3,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Παναιτωλικός – Λαμία τα προγνωστικά δίνουν φαβορί για τη νίκη, αλλά είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι των δύο ομάδων σε αυτή τη σεζόν και το γεγονός πως έχουν υποστεί αλλαγές και ψάχνουν να βρουν τις ισορροπίες τους, ρίχνει σε δεύτερο πλάνο τα στατιστικά και την παράδοση μεταξύ τους.

Τι μας δείχνει η προϊστορία για το Παναιτωλικός – Λαμία;

  • Στις 18 Ιουλίου οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι κι ο Παναιτωλικός νίκησε με 1-0 την Λαμία.
  • Η Λαμία μετράει 4 σερί επίσημες αναμετρήσεις χωρίς ήττα. Σε αυτό το διάστημα πήρε τρεις νίκες, στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της με τον Παναιτωλικό.
  • Σε 5 από τα τελευταία 6 παιχνίδια τους τα αποτελέσματα που καταγράφηκαν ήταν goal/goal.

Ο Παναιτωλικός την περασμένη σεζόν πέρασε ορισμένες δυσκολίες ως ότου εξασφαλίσει την παραμονή του στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου κι αυτή τη σεζόν ελπίζει να έχει καλύτερη πορεία στην κανονική περίοδο. Αυτό γιατί με την αλλαγή του φορμάτ φιλοδοξεί να μπορέσει να μπει στα play – offs των θέσεων 5-8, εφόσον τον ευνοήσουν οι συνθήκες και οι συγκυρίες. Σαφώς, όμως, ο πρώτος στόχος είναι να συνεχίσει να είναι ομάδα της Super League. Ωστόσο, έγιναν αλλαγές στο ρόστερ του με σημαντικό αριθμό προσθαφαιρέσεων, αλλά και απώλειες παικτών που είχαν βασικό ρόλο στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Λαμία, μετά από την εντυπωσιακή πορεία της στη Super League 2023-24 όπου μπήκε στα play – offs τίτλου, γύρισε σελίδα. Αποτελεί παρελθόν ο Λεωνίδας Βόκολος από τον πάγκο της και προσέλαβε τον Μαρίνο Σατσιά προκειμένου να την κρατήσει σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και να την οδηγήσει και πάλι σε μια άνετη παραμονή. Βέβαια, στο εσωτερικό της αντιλαμβάνονται ότι η αποστολή τους δεν είναι εύκολη. Αφενός γιατί αρκετές ομάδες που πέρυσι δεν ήταν σε καλό επίπεδο έχουν ενισχυθεί και αφετέρου γιατί γίνεται μια καινούρια προσπάθεια με αρκετά νέα πρόσωπα κι αυτή η διαδικασία χρειάζεται χρόνο για να βρει το δρόμο της.

Στη Super League το στοίχημα θα μας καθηλώσει κι αυτή τη σεζόν όπου η αλλαγή του φορμάτ διεξαγωγής του πρωταθλήματος δίνει ένα διαφορετικό αέρα στις αναμετρήσεις ομάδων όπως ο Παναιτωλικός και η Λαμία. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ το no goal βρίσκεται στο 1,83**.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του συναρπαστικού ματς Παναιτωλικός – Λαμία το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να διαβάσουν γρήγορα και να προσαρμοστούν στις ανάγκες της αναμέτρησης. Ο Παναιτωλικός έχει μεν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, αλλά η Λαμία διαθέτει ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να της δώσουν το θετικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά στις ενδεκάδες τόσο ο Παναιτωλικός όσο και η Λαμία αναμένεται να παρατάξουν δυνατές συνθέσεις προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αποτελέσματα Super League – 1η αγωνιστική

  • Βόλος – Ολυμπιακός 0-2
  • ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 3-2
  • Λεβαδειακός – Athens Kallithea 0-0
  • Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-1 
  • Ατρόμητος – Άρης 1-1
  • ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0 
  • Παναιτωλικός – Λαμία 0-1 

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ