Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (10/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Πανσερραϊκός vs Αστέρας Τρίπολης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson σε αγώνα με συναρπαστικές ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Δημοτικό Στάδιο Σερρών» ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης (10/1/2024) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της φάσης των «16» για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο Πανσερραϊκός είχε νικήσει στην πρώτη τους αναμέτρηση με 2-0 κι έχει προβάδισμα για την πρόκριση. Η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Βόλος – ΠΑΟΚ στα προημιτελικά. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για όλα τα online αθλητικά στοιχήματα σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Υπενθυμίζουμε πως το ματς γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Στο Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης τα προγνωστικά είναι μοιρασμένα. Χαρακτηριστικά ο άσος του Πανσερραϊκού δίνεται στο 2,80** και το διπλό του Αστέρα Τρίπολης προσφέρεται στο 2,55** επίσης στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης έχουν και προϊστορία. Αυτή θα είναι η 10η επίσημη αναμέτρησή τους. Στις προηγούμενες εννιά, ο Αστέρας Τρίπολης βγήκε νικητής σε έξι περιπτώσεις και ο Πανσερραϊκός σε δύο. Ένα ματς έληξε ισόπαλο. Αυτή τη σεζόν έχουν παίξει δύο φορές, αμφότερες μέσα στο Δεκέμβριο. Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 για την Super League κι ο Πανσερραϊκός, όπως προαναφέραμε, με 2-0 για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ωστόσο, το παρελθόν δεν παίζει μπάλα και το βλέμμα του προπονητή του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, είναι στραμμένο στο πώς θα βελτιωθεί η ομάδα του για να επιστρέψει στις νίκες. Συγκεκριμένα, ο Πανσερραϊκός δεν έχει νικήσει από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε τέσσερις αναμετρήσεις, με πιο πρόσφατο το εντός έδρας 1-1 με την Κηφισιά για το ελληνικό πρωτάθλημα την Κυριακή (7/1).

Ο Αστέρας Τρίπολης, από την πλευρά του, πάνω που έδειχνε να έχει βρει τον εαυτό του κι έγραψε δύο συνεχόμενες επιτυχίες (2-0 τον ΟΦΗ εκτός έδρας και 3-2 τον Άρη εντός έδρας), γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας σε αναμέτρηση όπου προηγήθηκε την περασμένη Κυριακή (7/1). Οπότε, πλέον, ο στόχος είναι να μπορέσει να γυρίσει σελίδα και να βρει τρόπο να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Το στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson συναρπάζει με πολλές ομάδες να νιώθουν ικανές να διεκδικήσουν το τρόπαιο ή και να κάνουν μακριές πορείες στο θεσμό. Ο Πανσερραϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση με την επιλογή του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες να προσφέρεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης το στοίχημα έχει να κάνει με τη διαχείριση. Από τη μια της ενέργειας, αφού οι δύο ομάδες δίνουν το τρίτο παιχνίδι τους μέσα σε επτά μέρες και δεν είναι ακριβώς μαθημένες σε τέτοιους ρυθμούς. Από την άλλη, υπάρχει και η διαχείριση του υπάρχοντος σκορ και πως θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι.

Στον Πανσερραϊκό λείπουν οι Ουεντραόγκο, Μασαρίποφ και υπάρχουν κι άλλες απουσίες που μειώνουν τις επιλογές που έχει διαθέσιμες ο Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης υπολογίζει σε κάποιες επιστροφές που αναμφίβολα ενισχύουν το ρόστερ και τις δυνατότητες της ομάδας ιδίως στην επίθεση.

Αποτελέσματα: Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Φάση των «16»:

  • Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης (1-1)
  • Βόλος – ΠΑΟΚ (0-2)
  • ΑΕΚ – Άρης (0-0)
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (1-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |