ΠΑΟΚ-Άρης, ντέρμπι προσδοκιών

Reading time5 λ

Η κλασική σύγκρουση ΠΑΟΚΆρης συνοδεύεται από πληθώρα επιλογών για live στοιχημα.

Συναρπαστικούς αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ-Άρης, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20:00, αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της ημέρας, με τους δύο μονομάχους να κυνηγούν το τρίποντο, που είναι καθοριστικό για τις προσδοκίες τους στη Super League.

Η ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, διατήρησε τον ΠΑΟΚ δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή. Η διατήρηση του αήττητου σερί των πέντε αγωνιστικών αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Από την πλευρά του, ο Άρης νίκησε τον Παναιτωλικό κι εδραιώθηκε στην εξάδα. Το συγκρότημα του Άλαν Πάρντιου, το οποίο είναι αήττητο στα τέσσερα τελευταία ντέρμπι δίχως να έχει δεχτεί γκολ, αναζητεί τους τρεις βαθμούς ώστε να πλησιάσει στον έναν πόντο τους γηπεδούχους. Κρίσιμο για τη μάχη της εισόδου στα πλέι-οφ είναι και το παιχνίδι Παναιτωλικός-Ατρόμητος, ενώ εξίσου σημαντικό είναι και το ματς Αστέρας Τρίπολης-Λαμία.

ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ Η ΙΤΑΛΙΑ, ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Σήμερα έχουμε την επανέναρξη της ιταλικής Serie A, έπειτα από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι Ίντερ-Νάπολι. Για την Ίντερ, αυτή είναι μάλλον η τελευταία ελπίδα για την κατάκτηση του τίτλου. Όμως, αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο και αήττητη Νάπολι, η οποία θέλει να διατηρήσει την απόσταση των οκτώ βαθμών που έχει χτίσει.

Η αναμέτρηση Σαλερνιτάνα-Μίλαν έχει επίσης μεγάλη σημασία. Ειδικά για την πρωταθλήτρια Μίλαν, η οποία είχε χάσει έδαφος στη μάχη της υπεράσπισης των κεκτημένων πριν την «παύση». Η Σαλερνιτάνα, με τη σειρά της, αναζητά την υπέρβαση που θα τη φέρει ακόμα πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Ενδιαφέρον έχει και το ζευγάρι Κρεμονέζε-Γιουβέντους. Το σερί έξι νικών θα προσπαθήσει να διευρύνει η Γιουβέντους, ώστε να μείνει «ζωντανή» για το πρωτάθλημα, την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη ψάχνει η Κρεμονέζε.

Σημαντικές κόντρες υπάρχουν απόψε και στην αγγλική Premier League. Η μονομαχία της ουράς Σαουθάμπτον-Νότιγχαμ θα βρεθεί στο επίκεντρο. Τελευταία στο πρωτάθλημα αγγλίασ η Σαουθάμπτον, που έχασε από τη Φούλαμ, ψάχνει το πρώτο τρίποντο επί των ημερών του Νέιθαν Τζόουνς. Το παρθενικό της εκτός έδρας τρίποντο κυνηγά η Νότιγχαμ, που πήρε βαθμό από την Τσέλσι, ώστε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κοντράρονται ακόμη Λιντς-Γουέστ Χαμ, σε ένα επίσης κρίσιμο ματς για τη μάχη της παραμονής.

13:30   Σαλερνιτάνα-Μίλαν                                       Serie A Ιταλίας

13:30   Σασουόλο-Σαμπντόρια                                  Serie A Ιταλίας

15:30   Σπέτσια-Αταλάντα                                         Serie A Ιταλίας

15:30   Τορίνο-Ελλάς Βερόνα                                    Serie A Ιταλίας

17:00   Αστέρας Τρίπολης-Λαμία                             Super League

17:30   Λέτσε-Λάτσιο                                                 Serie A Ιταλίας

17:30   Ρόμα-Μπολόνια                                              Serie A Ιταλίας

18:00   Παναιτωλικός-Ατρόμητος                             Super League

19:30   Κρεμονέζε-Γιουβέντους                                 Serie A Ιταλίας

19:30   Φιορεντίνα-Μόντσα                                       Serie A Ιταλίας

20:00   ΠΑΟΚ-Άρης                                                   Super League

21:30   Σαουθάμπτον-Νότιγχαμ                                 Premier League Αγγλίας

21:45   ΛιντςΓουέστ Χαμ                                          Premier League Αγγλίας

21:45   Ίντερ-Νάπολι                                                  Serie A Ιταλίας

21:45   Ουντινέζε-Έμπολι                                          Serie A Ιταλίας