ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ευκαιρία στέψης

Reading time3 λ

Η παραδοσιακή κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό περιλαμβάνει σπουδαίες επιλογές για live στοίχημα.

Μια ημέρα γεμάτη ποδοσφαιρική λάμψη είναι αυτή που θα βιώσουμε σήμερα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Φυσικά, κυριαρχεί ο επαναληπτικός ημιτελικός Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι, που ξεκινά στις 22:00 και θα εκδώσει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του UEFA Champions League. Τα βλέμματα, όμως, κατευθύνονται και στο εξ αναβολής ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα πλέι-οφ της Super League, που είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 και στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία να στεφθούν πρωταθλητές.

Μετά από τη δραματική κυριακάτικη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολυμπιακός αναζητά έναν βαθμό ώστε να κατακτήσει και μαθηματικά τον 47ο τίτλο της ιστορίας του. Χώρια ότι θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό της περασμένης εβδομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει και πάλι κάμποσα προβλήματα τραυματισμών, προέρχεται από την ισοπαλία στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ, όμως θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από ένα διάστημα επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Απόψε θα μάθουμε και το ζευγάρι του τελικού στο Κύπελλο Κύπρου. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση Ομόνοια-Ανόρθωση. Η Ομόνοια έχει σημαντικό προβάδισμα, αφού κέρδισε με 2-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της Ανόρθωσης, η οποία θα κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της στον θεσμό. Την ίδια ώρα παίζουν Εθνικός Άχνας-ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Εθνικός Άχνας έκανε την έκπληξη, νικώντας με 2-1 μέσα στη Λάρνακα, αλλά οι φιλοξενούμενοι, που θεωρητικά υπερέχουν ποιοτικά θα επιχειρήσουν την ανατροπή.

Η εκκίνηση της 31ης αγωνιστικής της ουγγρικής NB I περιλαμβάνει τρία ματς. Ξεχωρίζουν τα Γκίρμοτ-Πάξι και ΜΤΚ Βουδαπέστης-Πούσκας Ακαντέμια. Οι δύο οικοδέσποινες παίζουν ουσιαστικά τις τελευταίες ελπίδες τους για την παραμονή και χρειάζονται όσο τίποτε άλλο τους τρεις βαθμούς. Βέβαια, η Πάξι ψάχνει αποτέλεσμα ώστε να παραμείνει στο κυνήγι της τέταρτης θέσης, που ίσως χαρίσει ευρωπαϊκή έξοδο, ενώ η Πούσκας Ακαντέμια θέλει να διατηρηθεί στο δεύτερο σκαλοπάτι. Όσο για το Φερεντσβάρος-Ζαλαεγκερσέγκι, η ήδη εστεμμένη πρωταθλήτρια Φερεντσβάρος θα επιχειρήσει να διατηρήσει την καλή της εικόνα, ενόψει και του τελικού του κυπέλλου, ενώ η Ζαλαεγκερσέγκι είναι πλέον αδιάφορη.

17:30   Γκίρμοτ-Πάξι                                                 NB I Ουγγαρίας

18:00   ΜΤΚ Βουδαπέστης-Πούσκας Ακαντέμια     NB I Ουγγαρίας

19:00   ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός                                      Super League

19:00   Εθνικός Άχνας-ΑΕΚ Λάρνακας                    Κύπελλο Κύπρου

19:00   Ομόνοια-Ανόρθωση                                      Κύπελλο Κύπρου

19:30   Φερεντσβάρος-Ζαλαεγκερσέγκι                    NB I Ουγγαρίας

22:00   Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι                  UEFA Champions League