Βέροια-Λαμία, ζητείται προβάδισμα

Reading time5 λ

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέροια και τη Λαμία συνοδεύεται από μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Μια άκρως συναρπαστική ημέρα, με πολλαπλά μέτωπα έχουμε μπροστά μας και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Τη δική του ξεχωριστή σημασία έχει ο πρώτος αγώνας μπαράζ Βέροια-Λαμία, που είναι προγραμματισμένος για τις 18:45 και στον οποίο οι δύο ομάδες επιδιώκουν να πάρουν το πάνω χέρι σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στη Super League της επόμενης περιόδου.

Με καθυστέρηση περίπου τριών εβδομάδων, λόγω της υπόθεσης του Παναιτωλικού, θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες απόψε στην Ημαθία. Η Βέροια, αφού ηττήθηκε στα παιχνίδια των πλέι-οφ της Betsson Super League 2 από τον Λεβαδειακό, έχει μια δεύτερη ευκαιρία να βρεθεί στα σαλόνια. Η Λαμία, όμως, παρότι τερμάτισε 13η στη μεγάλη κατηγορία, εμφάνισε βελτίωση στο τελευταίο σκέλος των πλέι-άουτ και ποντάρει στην εμπειρία της ώστε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στη Φθιώτιδα. Σημειώνουμε ότι ισχύει το εκτός έδρας γκολ στα μπαράζ.

Η… ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ EURO 2020

Φυσικά, τα βλέμματα θα κατευθυνθούν και στη Λίγκα των Εθνών αφού υπάρχει η αναμέτρηση Αγγλία-Ιταλία για τον τρίτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας. Μια επανάληψη του περσινού τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στην οποία οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν το… αίμα τους πίσω για την απώλεια του τροπαίου. Βέβαια, είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες, αφού η Αγγλία είναι τιμωρημένη και το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αν και υπάρχει «παραθυράκι» για να δώσουν το «παρών» στο «Μόλινιου» του Γουλεβερχάμπτον δύο-τρεις χιλιάδες παιδιά έως 14 ετών.

Τα Λιοντάρια θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη στην εφετινή διοργάνωση, με την ψυχολογία τους να είναι ανεβασμένη έπειτα από την ισοπαλία στη Γερμανία. Την ίδια στιγμή, η ανανεωμένη Ιταλία κέρδισε την Ουγγαρία, ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου, ενώ συνοδεύεται από μια σπουδαία παράδοση, η οποία τη θέλει να μην έχει χάσει σε επίσημο ματς από την Αγγλία εδώ και 45 χρόνια. Κρίσιμος είναι και ο έτερος αγώνας του ομίλου, Ουγγαρία-Γερμανία. Οι Μαγυάροι θα προσπαθήσουν να εκπλήξουν ξανά, όπως έκαναν στην πρεμιέρα με την Αγγλία. Τέλος, το παρθενικό τους τρίποντο κυνηγούν τα Πάντσερ, που είναι αήττητα επί ουγγρικού εδάφους από το 1959.

Για το τέταρτο γκρουπ υπάρχουν εξίσου σημαντικά ματς. Ξεχωρίζει το Ολλανδία-Πολωνία. Έπειτα από δύο εκτός έδρας επιτυχίες, με τελευταία αυτή στην Ουαλία, οι Ολλανδοί θέλουν να εδραιώσουν την παρουσία τους στην κορυφή. Στον αντίποδα, οι Πολωνοί καλούνται να… ξεχάσουν τη συντριβή στο Βέλγιο. Στο Ουαλία-Βέλγιο, οι γηπεδούχοι είναι μαχητικοί, αλλά ακόμα δεν έχουν βαθμό, ενώ οι Κόκκινοι Διάβολοι θέλουν να χτίσουν πάνω στην εντυπωσιακή εμφάνιση με την Πολωνία.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στη δεύτερη κατηγορία μας περιμένουν καθοριστικές συγκρούσεις. Στον πρώτο όμιλο, κυριαρχεί το γειτονικό ντέρμπι Ιρλανδία-Σκωτία. Δύο ήττες έχουν καταγράψει οι Ιρλανδοί, που έχασαν εντός έδρας από την Ουκρανία, με το… δεξί ξεκίνησαν οι Σκωτσέζοι, αφού επικράτησαν της Αρμενίας. Νωρίτερα παίζουν Ουκρανία-Αρμενία στο ουδέτερο Λοτζ της Πολωνίας, ψάχνοντας το τρίποντο που θα τις διατηρήσει σε τροχιά κορυφής.

Για το τρίτο γκρουπ αναμετρώνται Μαυροβούνιο-Βοσνία Ερζεγοβίνη και Ρουμανία-Φινλανδία. Το Μαυροβούνιο θα προσπαθήσει να ανακάμψει μετά την ήττα στη Φινλανδία, ενώ η Βοσνία Ερζεγοβίνη να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Ρουμανίας. Από την πλευρά τους, οι Ρουμάνοι ψάχνουν ακόμα τον πρώτο τους πόντο, ενώ οι Φινλανδοί επιδιώκουν την παραμονή στην κορυφή. Το ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας, Λουξεμβούργο-Τουρκία φαντάζει εξίσου «καυτό». Από δύο νίκες έχουν οι δύο ομάδες κόντρα σε Νησιά Φερόε και Λιθουανία και τώρα θα λύσουν τις διαφορές τους. Κοντράρονται ακόμα Νησιά Φερόε-Λιθουανία.

Ιδανικό συμπλήρωμα αποτελεί η δεύτερη στροφή της Liga Profesional της Αργεντινής, η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Σε πρώτο πλάνο το Άρσεναλ Σαραντί-Μπάνφιλντ, αφού οι δύο ομάδες προσδοκούν… ανάταση μετά τις ήττες της πρεμιέρας από Μπόκα Τζούνιορς και Νιούελς Ολντ Μπόις, αντίστοιχα. Την ίδια ώρα διασταυρώνουν τα ξίφη τους Τίγκρε-Μπαράκας Σεντράλ. Ιδανική εκκίνηση πραγματοποίησε η Τίγκρε, αφού νίκησε στην έδρα της Ουνιόν Σάντα Φε, έναν βαθμό πήρε η Μπαράκας Σεντράλ κόντρα στην Σεντράλ Κόρδοβα.

16:00   Ουκρανία-Αρμενία                                 Λίγκα των Εθνών

18:45   Βέροια-Λαμία                                         Super League

19:00   Ιρλανδία-Σκωτία                                     Λίγκα των Εθνών

19:00   Νησιά Φερόε-Λιθουανία                        Λίγκα των Εθνών

21:30   Άρσεναλ Σαραντί-Μπάνφιλντ                 Liga Profesional Αργεντινής

21:30   Τίγκρε-Μπαράκας Σεντράλ                     Liga Profesional Αργεντινής

21:45   Αγγλία-Ιταλία                                         Λίγκα των Εθνών

21:45   Λουξεμβούργο-Τουρκία                         Λίγκα των Εθνών

21:45   Μαυροβούνιο-Βοσνία Ερζεγοβίνη         Λίγκα των Εθνών

21:45   Ολλανδία-Πολωνία                                Λίγκα των Εθνών

21:45   Ουγγαρία-Γερμανία                                Λίγκα των Εθνών

21:45   Ουαλία-Βέλγιο                                       Λίγκα των Εθνών

21:45   Ρουμανία-Φινλανδία                               Λίγκα των Εθνών