Βόλος-Αστέρας Τρίπολης, σέντρα με μυστήριο

Reading time4 λ

Η μονομαχία του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης συνοδεύεται από πλούσιες επιλογές για live στοίχημα.

Όλα τα πρωταθλήματα βρίσκονται πλέον στην… πίστα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Απόψε στις 21:30 ανοίγει η αυλαία και της Super League, με την αναμέτρηση Βόλος-Αστέρας Τρίπολης να αναμένεται μυστηριώδης και άκρως συναρπαστική. Ειδικά από τη στιγμή που οι δύο ομάδες φορούν καινούρια… κοστούμια.

Με νέο προπονητή τον Γάλλο Οσμάν Τανσό και σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό του, ο Βόλος φιλοδοξεί να χτίσει πάνω στη θετική εικόνα των εννέα φιλικών, στα οποία κατέγραψε έξι νίκες και μόλις δύο ήττες. Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είχαμε και στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ηρακλή Μεταξά να κάνει το ντεμπούτο του. Οι Αρκάδες έκαναν προσεκτικές μεταγραφές, είναι ενισχυμένοι, αλλά στην προετοιμασία δεν «έλαμψαν», μετρώντας μόλις δύο νίκες (και τρεις ήττες) σε έξι τεστ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ

Εκκίνηση έχουμε απόψε στην τρίτη αγωνιστική της γερμανικής Bundesliga με το ματς Γκλάντμπαχ-Χέρτα Βερολίνου. Θετική η εκκίνηση της Γκλάντμπαχ, που πήρε βαθμό από τη Σάλκε την περασμένη εβδομάδα, «χλωμή» η Χέρτα Βερολίνου, που έμεινε ισόπαλη με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και αναζητεί το πρώτο της «τρίποντο». Μάχη κορυφής έχουμε απόψε στη 2.Bundesliga, αφού συγκρούονται Αμβούργο-Ντάρμσταντ. Δύο από τις τέσσερις ομάδες που έχουν απολογισμό εννέα βαθμών στις τέσσερις πρώτες στροφές. Κοντράρονται ακόμη Μαγδεμβούργο-Αννόβερο.

Η άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση Εσπανιόλ-Ράγιο Βαγιεκάνο αποτελεί το εναρκτήριο… λάκτισμα της δεύτερης αγωνιστικής της λαλιγκα. Αμφότερες ξεκίνησαν με ισοπαλίες. Η Εσπανιόλ πέτυχε μια μεγάλη επιστροφή στο Βίγκο κόντρα στη Θέλτα, ενώ η Ράγιο Βαγιεκάνο έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα της λαλιγκα, αφού υποχρέωσε σε «μοιρασιά» την Μπαρτσελόνα. Την ίδια ώρα κοντράρονται Βιγιαρεάλ Β’-Έιμπαρ για τη Segunda Division. Το ξεκίνημά τους ήταν εξαιρετικό, αφού κέρδισαν Σανταντέρ και Τενερίφη, αντίστοιχα.

Στην τουρκική Super Lig, ενδιαφέρον έχει το ματς Ουμρανίγεσπορ-Γαλατάσαραϊ, ειδικά από τη στιγμή που την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν και οι δύο στις έδρες τους από Αντάλιασπορ και Γκιρεσούνσπορ. Μίνι ντέρμπι του Νότου έχουμε στην ιταλική Serie B, το Μπάρι-Παλέρμο. Θετικό το ξεκίνημα της Μπάρι, που απέσπασε ισοπαλία στην Πάρμα,  ακόμα καλύτερο εκείνο της Παλέρμο, αφού επικράτησε της Περούτζια. Κρίσιμο για την παραμονή στη βελγική Pro League, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, είναι το παιχνίδι Έουπεν-Σερένγκ.

19:30   Αμβούργο-Ντάρμσταντ                                 2.Bundesliga Γερμανίας

19:30   Μαγδεμβούργο-Αννόβερο                             2.Bundesliga Γερμανίας

21:00   Εσπανιόλ-Ράγιο Βαγιεκάνο                           La Liga Ισπανίας

21:00   Βιγιαρεάλ Β’-Έιμπαρ                                     Segunda Division Ισπανίας

21:00   Ουμρανίγεσπορ-Γαλατάσαραϊ                       Super Lig Τουρκίας

21:30   Γκλάντμπαχ-Χέρτα Βερολίνου                      Bundesliga Γερμανίας

21:30   Βόλος-Αστέρας Τρίπολης                              Super League

21:45   Έουπεν-Σερένγκ                                            Pro League Βελγίου

21:45   Μπάρι-Παλέρμο                                            Serie B Ιταλίας