Το δυνατό σημείο της ημέρας

Reading time16 λ

H Betsson σου παρουσιάζει το δυνατό σημείο της ημέρας για το στοίχημα με συναρπαστικές αποδόσεις.

Όλοι οι δρόμοι στην αναζήτηση για το δυνατό σημείο της ημέρας στο στοίχημα οδηγούν στο blog της Betsson, όπου ψάχνουμε την κορυφαία επιλογή στο κουπόνι διαβάζοντας τα προγνωστικά του στοιχήματος μέσα από την τεράστια γκάμα αγορών στο online στοίχημα της Betsson.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 16/09/2024

Μπέρμιγχαμ – Ρέξαμ

Για την 6η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας η 6η και αήττητη Μπέρμιγχαμ φιλοξενεί την πρωτοπόρο και επίσης χωρίς αποτυχία, Ρέξαμ.

Η Μπέρμιγχαμ, η οποία βρίσκεται τόσο χαμηλά, στην τρίτη δηλαδή ποδοσφαιρική κλίμακα της Αγγλίας, για πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια, επικράτησε 2-1 με γκολ στο 91’ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, εντός με τη Γουίγκαν. Στη συνέχεια παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Γουόλσολ για το Λιγκ Τρόφι, χάνοντας με 4-3 στα πέναλτι.

Η Ρέξαμ, η οποία επιστρέφει στη συναρπαστική στο στοίχημα League One έπειτα από 20 χρόνια, επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Σριούσμπερι και στη συνέχεια νίκησε 2-1 και τη Σάλφορντ για το Λιγκ Τρόφι. Δεν δέχτηκε γκολ στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

Η προπορευόμενη στη βαθμολογία Ρέξαμ, η οποία βρήκε δίχτυα στις 11/12 τελευταίες επίσημες υποχρεώσεις της, έχει τα φόντα για ένα ακόμα επιτυχημένο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Το Χ2 φτάνει στο «γεμάτο» 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΡΕΞΑΜ Χ2 2.00**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 15/09/2024

Μάιντς – Βέρντερ Βρέμης

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α’ Γερμανίας ολοκληρώνεται με τη μονομαχία Μάιντς – Βέρντερ Βρέμης.

Η Μάιντς έχει δύο βαθμούς. Παραχώρησε 1-1 στην Ουνιόν Βερολίνου και πήρε το 3-3 στη Στουτγάρδη με γκολ στο 94’, σε μία αναμέτρηση όπου η αντίπαλος ήταν καλύτερη.

Στη συναρπαστική στο στοίχημα Bundesliga η Βέρντερ Βρέμης έχει επίσης δύο ισοπαλίες: 2-2 στην πρεμιέρα με την Άουγκσμπουργκ, 0-0 εντός έδρας με την Ντόρτμουντ, κάνοντας ένα αξιόλογο παιχνίδι.

Σε φιλικά που έδωσαν στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, η Μάιντς έχασε 1-0 από την Ντάρμσταντ και η Βέρντερ 3-2 από την Πρόισερ Μούνστερ.

Στις περσινές συναντήσεις της με τη Μάιντς, η Βέρντερ νίκησε και στις δύο, από το πρώτο ημίχρονο. Ηττήθηκε μόνο στις 3 από τις 16 τελευταίες παρουσίες της στην έδρα της αντιπάλου της (10 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Με τα όσα είδαμε και στο ματς με την Ντόρτμουντ, οι «πράσινοι» είναι ικανοί να φύγουν με βαθμολογικό όφελος από το Μάιντς. Το Χ2 προσφέρεται στο αξιόλογο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΜΑΪΝΤΣ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Χ2 1,83**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 14/09/2024

Μπενφίκα – Σάντα Κλάρα

Για την 4η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος η 7η Μπενφίκα υποδέχεται την 5η Σάντα Κλάρα.

Την προηγούμενη αγωνιστική η Μπενφίκα πήρε το 1-1 από τη Μορεϊρένσε με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (97’). Δέχτηκε αρκετές φάσεις και ο βαθμός θα πρέπει να την ευχαριστεί βάσει της εικόνας των δύο ομάδων.

Στην ελκυστική για στοίχημα Primeira Liga η Σάντα Κλάρα σημείωσε την 3η νίκη της σε 4 αγωνιστικές, 2-1 επί της Άβες. Είναι ομάδα που πατάει περιοχή και δικαίως βρίσκεται ψηλά. Έχει χάσει μόνο από την Πόρτο.

Η Μπενφίκα, η οποία μετράει 8 νίκες και 1 ήττα τις 9 τελευταίες φορές που φιλοξένησε την αποψινή της αντίπαλο (8 Over), αγωνίζεται την Πέμπτη στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σάντα Κλάρα σκόραρε στις 4 από τις 5 πιο πρόσφατες παρουσίες της στην έδρα της Μπενφίκα και με βάσει τη φετινή εικόνα της είναι ικανή να το ξανακάνει. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο πολύ δυνατό 2,10** στην  πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ G/G 2.10**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 13/09/2024

Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ

Για την 3η αγωνιστική της Α’ Γερμανίας η 4η Ντόρτμουντ υποδέχεται την πρωτοπόρο Χάιντενχαϊμ.

Είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική η Ντόρτμουντ έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά έμεινε στο 0-0 με τη Βέρντερ στη Βρέμη.

Στη συναρπαστική στο στοίχημα Bundesliga η Χάιντενχαϊμ άρχισε με εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Σαν Πάουλι και συνέχισε με το 4-0 επί της Άουγκσμπουργκ, σε ένα ματς όπου η τελευταία είχε δύο δοκάρια στο ξεκίνημα.

Μαζί με τις υποχρεώσεις της σε Κύπελλο, Κόνφερενς Λιγκ και φιλικά, η Χάιντενχαϊμ, μετράει 18 διαδοχικά παιχνίδια που σκοράρει. Πέρσι, στην πρώτη της παρουσία στην ανώτατη κλίμακα, κράτησε στο «Χ» και τις δύο φορές την Ντόρτμουντ.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η γηπεδούχος βρήκε δίχτυα στις 67 από τις 69 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, το 1,72** του G/G στην αποψινή τους μονομαχία φαντάζει ως μια αξιόλογη περίπτωση στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ G/G 1.72**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 12/09/2024

Χάρογκεϊτ – Ντόνκαστερ

Η 6η αγωνιστική της Β’ Αγγλίας αρχίζει απόψε με την αναμέτρηση Χάρογκεϊτ – Ντόνκαστερ.

Η Ντόνκαστερ προηγείται στη βαθμολογία με 4 νίκες και 1 ήττα. Το Σάββατο επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Τζίλιγχαμ, μια επιτυχία που άξιζε, καθώς ήταν καλύτερη.

Την ίδια ημέρα η Χάρογκεϊτ ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στο Τσέλτεναμ, έδειξε ωστόσο κάποια καλά στοιχεία συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια της, ενώ είχε και οριζόντιο δοκάρι.

Στις 4 έως τώρα συναντήσεις της με την Ντόνκαστερ στη συναρπαστική στο στοίχημα League Two, η Χάρογκεϊτ είναι αήττητη (2 νίκες), έχοντας σκοράρει και στα 4 παιχνίδια.

Με την Ντόνκαστερ να έχει βρει δίχτυα στις 24 τελευταίες αναμετρήσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, το G/G είναι το σημείο μας για σήμερα και προσφέρεται στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ G/G 1.70**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 10/09/2024

Ολλανδία – Γερμανία

Ολλανδία και Γερμανία μονομαχούν στο Άμστερνταμ για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α’ κατηγορίας του Nations League.

Το Σάββατο στο συναρπαστικό στοίχημα στο Nations League η Ολλανδία επιβλήθηκε με 5-2 της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, σημειώνοντας τα δύο τελευταία γκολ στο 88’ και το 92’. Ήταν το 11ο over στις 12 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της και το 40ό από τα 41 τελευταία παιχνίδια της που βρίσκει δίχτυα.

Πεντάρα σημείωσε και η Γερμανία, επί της Ουγγαρίας (5-0), στη 10η σερί αναμέτρηση που παραμένει αήττητη στο ενενηντάλεπτο.

Οι δύο αποψινοί αντίπαλοι σκόραραν στις 5 πιο πρόσφατες μεταξύ τους μονομαχίες, με τις 11 από τις 12 τελευταίες να έχουν γκολ τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Το να σημειωθεί γκολ και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται στο 1,62** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Γκολ και στα 2 ημίχρονα 1,62**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 09/09/2024

Κύπρος – Κόσοβο

Η Κύπρος υποδέχεται το Κόσοβο για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας του Nations League. Η Κύπρος ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της την Παρασκευή, 1-0 εκτός έδρας τη Λιθουανία.

Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα το Κόσοβο έχασε 3-0 στην Πρίστινα από τη Ρουμανία, στο τρίτο διαδοχικό ματς που δεν βρίσκει δίχτυα.

Στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις του στο ελκυστικό για στοίχημα Nations League, το Κόσοβο ήταν ισόπαλο στο πρώτο ημίχρονο. Ένα από τα ματς αυτά ήταν κι εκείνο στη Λάρνακα στην προηγούμενη διοργάνωση, όταν και επικράτησε με 2-0.

Η Κύπρος δεν νικούσε στο πρώτο ημίχρονο των 7 εκ των 10 έως τώρα εντός έδρας αγώνων της στο Nations League. Το να ολοκληρωθεί ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο στη σημερινή συνάντηση στο γήπεδο της ΑΕΚ Λάρνακας προσφέρεται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΣΟΒΟ Χ ημ. 2.10**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 08/09/2024

Λουξεμβούργο – Λευκορωσία

Λουξεμβούργο εναντίον Λευκορωσίας στη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας του Nations League.

Στο συναρπαστικό στοίχημα στο Nations League το Λουξεμβούργο ηττήθηκε την Πέμπτη με 2-0 στο Μπέλφαστ από τη Βόρεια Ιρλανδία με γκολ στο 11’ και το 16’. Μπορεί να μην «έφαγε» άλλο, αλλά δεν έκανε και τίποτα για να δείξει ότι άξιζε κάτι καλύτερο. Ήταν η 4η ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια του.

Την ίδια μέρα η Λευκορωσία «υποδέχτηκε» στην Ουγγαρία τη Βουλγαρία και έμεινε στο 0-0. Ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού η παρέα του Ντεσπόντοφ (ΠΑΟΚ) ήταν καλύτερη και απείλησε αρκετές φορές αυτήν του Γιαμπλόνσκι (Αστέρας Τρίπολης). Ήταν το πέμπτο σερί ματς που η Λευκορωσία δεν βρήκε δίχτυα.

Με βάση τα όσα παρουσίασαν στην πρεμιέρα τους στον όμιλο, αλλά και την παράδοση που τις θέλει να μένουν στο Under 2,5 στις 11 από τις 12 έως τώρα μονομαχίες τους, το να έχουμε ένα ακόμη αποτέλεσμα με λίγα γκολ είναι μια πολύ πιθανή εκδοχή, που τιμάται στο 1,62** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ Under 2,5 1.62**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 07/09/2024

Ελλάδα – Φινλανδία

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει ντεμπούτο απόψε στον πάγκο της Εθνικής μας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τη Φινλανδία.

Τον συνειρμό ότι το πρώτο ματς του Ότο Ρεχάγκελ το 2001 στον πάγκο της Ελλάδας ήταν επίσης με τη Φινλανδία και η Εθνική μας έχασε 5-1, τον οριοθετούμε ως απλή σύμπτωση, καθώς το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα έχει βρει τα πατήματά της και έχει παίξει καλά ακόμα και στις ήττες από την Ολλανδία στα προκριματικά του Euro (3-0, 0-1) και στο φιλικό με τη Γερμανία τον Ιούνιο (2-1 με γκολ στο 89’).

Η Φινλανδία δείχνει να έχει βρει ξανά τον εαυτό της, σκοράροντας στα 7 τελευταία παιχνίδια της. Δεν τα κέρδισε βέβαια όλα, έχασε 2-1 από το Καζακστάν, 4-1 από την Ουαλία και 4-2 από την Πορτογαλία.

Μπορεί στη Φινλανδία να μην έχουμε νικήσει ποτέ (8 ματς), όμως εντός έδρας έχουμε δύο σερί νίκες, έστω και με ένα γκολ διαφορά. Στο συναρπαστικό στο στοίχημα Nations League η Ελλάδα έχει τη δυναμική να ξεκινήσει με νίκη, η οποία τιμάται στο 1.71** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΕΛΛΑΔΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 1 1.71**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 06/09/2024

Κόσοβο – Ρουμανία

Για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας του Nations League το Κόσοβο υποδέχεται τη Ρουμανία.

Το Κόσοβο καθοδηγείται εδώ και επτά μήνες από τον Αυστριακό Φράνκο Φόντα, ο οποίος σε τρία παιχνίδια του στον πάγκο έχει μία νίκη (1-0 την Αρμενία) και δύο ήττες (2-0 από την Ουγγαρία και 3-0 από τη Νορβηγία). Τα 5/6 τελευταία παιχνίδια του Κοσόβου έληξαν Under.

Μετά από την παρουσία της στο Euro της Γερμανίας, όπου αποκλείστηκε στα νοκ άουτ με 3-0 από την Ολλανδία (1-0 μέχρι το 83’), η Ρουμανία έχει ως στοίχημα στο Nations League την άνοδο κατηγορίας. Πορεύεται με νέο προπονητή, τον 69χρονο Μίρτσεα Λουτσέσκου, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο της μετά από 38 χρόνια.

Στις δύο συναντήσεις της με το Κόσοβο, πέρσι για τα προκριματικά του Euro, η Ρουμανία απέσπασε 0-0 στην Πρίστινα και επικράτησε 2-0 στο Βουκουρέστι με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Αναμένεται κλειστό παιχνίδι στο Κόσοβο, με το Under 2,5 γκολ να προσφέρεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΚΟΣΟΒΟ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ Under 2,5 1.78**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 04/09/2024

Κομόρες – Γκάμπια

Στο ουδέτερο Μαρόκο οι Κομόρες αντιμετωπίζουν την Γκάμπια για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Οι περισσότεροι παίκτες στην εθνική Κομόρες αγωνίζονται στις μικρές κατηγορίες της Γαλλίας. Στην αποστολή βρίσκεται και ο 35χρονος πρώην φορ των Ολυμπιακού, Λεβαδειακού, Πανιώνιου και πλέον της Ζελέζνιτσαρ (Σερβία), Μπεν.

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο αμυντικός Ομάρ Κόλεϊ, είναι στο δυναμικό της εθνικής Γκάμπιας, στο οποίο συγκαταλέγονται επίσης παίκτες που αγωνίζονται μεταξύ άλλων στην Πρέμιερ και την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, την Α’ Ιταλίας και την Πρέμιερ Σκωτίας.

Η Γκάμπια, η οποία έχει δώσει το παρών στα τελικά στις δύο τελευταίες διοργανώσεις, όπου κατέκτησε την 6η (2021) και την 23η θέση (2023), είναι ικανή για ένα θετικό ξεκίνημα στα συναρπαστικά στο στοίχημα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Η νίκη της προσφέρεται στο 2,52** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΚΟΜΟΡΕΣ – ΓΚΑΜΠΙΑ 2 2.52**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 03/09/2024

Λίνκολν – Τσέστερφιλντ

Λίνκολν εναντίον Τσέστερφιλντ για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου της βόρειας περιφέρειας του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

Η 7η πέρσι Λίνκολν βρίσκεται στην 4η θέση μετά από 4 αναμετρήσεις στο τρέχον πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας (3-1-0). Το Σάββατο επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Στίβενεϊτζ με πέναλτι στο 72’. Δέχτηκε γκολ στους 5 πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της. Αυτό είναι το πρώτο της παιχνίδι στον όμιλο του Λιγκ Τρόφι.

Η Τσέστερφιλντ αγωνίζεται στη Β’, στην οποία επανήλθε φέτος έπειτα από 6 περιόδους στη Νάσιοναλ Λιγκ. Το συναρπαστικό στο στοίχημα Λιγκ Τρόφι βρίσκεται ήδη στη 2η αγωνιστική και η Τσέστερφιλντ έχει δύο βαθμούς, από το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι U21 (1-1, 4-2 πέν.).

Σε 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ο απολογισμός της είναι 1-2-1, με την ήττα να έρχεται το Σάββατο, 1-0 από την Τζίλιγχαμ με γκολ στο 8’. Έπαιξε αρκετά καλά, είχε και οριζόντιο δοκάρι στο 90’.

Έχει τα φόντα για την επιτυχία απόψε, το Χ2 προσφέρεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΛΙΝΚΟΛΝ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ Χ2 1.95**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 02/09/2024

Ασάνε – Κόνγκσβινγκερ

Η 13η Ασάνε φιλοξενεί την 6η Κόνγκσβινγκερ για την 21η από τις 30 αγωνιστικές της Β’ Νορβηγίας.

Η Ασάνε προηγήθηκε στο 39’ της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Στάμπαεκ και δέχτηκε την ισοφάριση στο 80’ (1-1), σε ένα παιχνίδι που έπαιξε πολύ καλά και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Βρήκε δίχτυα στις 25/28 πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Στον πρώτο γύρο, τον Ιούνιο, σημείωσε την πιο ευρεία νίκη της στην πενταετία αυτή που παίζει ανελλιπώς στην κατηγορία, 5-0 εκτός έδρας την αποψινή της αντίπαλο.

Η Κόνγκσβινγκερ έχει τις λιγότερες ήττες στην κατηγορία μετά από την πρωτοπόρο Βαλερένγκα, 4 σε 20 ματς. Το 1-0 επί της Σάντνες την Τρίτη ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από 8 αγωνιστικές στη συναρπαστική στο στοίχημα OBOS-ligaen.

Δέχτηκε γκολ σε 19/23 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα, σκόραρε όμως και στις 18/21 πιο πρόσφατες.

Η Ασάνε πείθει περισσότερο τελευταία και είναι πιο κοντά στην επιτυχία στη συνάντηση με την Κόνγκσβινγκερ. Η διπλή ευκαιρία υπέρ της προσφέρεται στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΑΣΑΝΕ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ 1Χ 1.83**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 01/09/2024

Ουντινέζε – Κόμο

Ουντινέζε και Κόμο συναντιούνται για την 3η αγωνιστική της Α’ Ιταλίας. Η Ουντινέζε έρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Λάτσιο, με σκόρερ τον μοναδικό Ιταλό της ενδεκάδας της, Λούκα και τον Γάλλο Τοβέν.

Τελευταία φορά που συνάντησε την Κόμο ήταν το 2003, όταν την είχε νικήσει δύο φορές, 2-0 εκτός και 3-2 εντός. Σκόραρε στις 15 από τις 17 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Τώρα, με το στοίχημα στη Serie A να καθηλώνει, είναι μια από τις πολυαναμενόμενες αναμετρήσεις της αγωνιστικής.

Η Κόμο έρχεται από τον πρώτο της βαθμό, 1-1 στο Κάλιαρι, στο δεύτερο παιχνίδι της στην ανώτατη κατηγορία μετά από 21 χρόνια. Προπονητής της είναι ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος έχει στο αρχικό του σχήμα τους πρώην παίκτες της Λίβερπουλ, Πέπε Ρέινα και Αλμπέρτο Μορένο, αλλά και τον τέως διεθνή φορ Μπελότι που ήρθε από τη Φιορεντίνα.

Η Ουντινέζε πατάει καλύτερα στα πόδια της, όμως η Κόμο διαθέτει μονάδες κλάσεις και έχει τις δυνατότητες να σκοράρει. Ο άσος προσφέρεται σε «γεμάτη» απόδοση στο 2,18**. Για τους λάτρεις του επιπλέον ρίσκου ο συνδυασμός της νίκης των γηπεδούχων με το G/G προσφέρεται στο 5,25** στις ενισχυμένες αποδόσεις της Betsson.

Η πρόταση:

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΚΟΜΟ 1 2,18


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 30/08/2024

Χέλμοντ – Φένλο

Η Χέλμοντ υποδέχεται τη Φένλο για την 4η αγωνιστική της Β’ Ολλανδίας.

Η γηπεδούχος διατηρείται αήττητη, με μία νίκη και δύο ισοπαλίες, ενώ έχει σκοράρει στις 21 από τις 22 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

Η Φένλο από την πλευρά της έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα ως τώρα στη σεζόν. Δέχτηκε γκολ στους 10 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της στην Eerste Divisie, σκόραρε, όμως, και στις 24 από τις 25 τελευταίες συναντήσεις της με τη Χέλμοντ, σε επίσημο και φιλικό επίπεδο.

Το να βρουν και οι δύο δίχτυα στην αποψινή τους αναμέτρηση είναι μία πολύ πιθανή εκδοχή, η οποία τιμάται στο 1,65** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΧΕΛΜΟΝΤ – ΦΕΝΛΟ G/G 1.65**


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 29/08/2024

Ραπίντ Βιέννης – Μπράγκα

Στον επαναληπτικό για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, η Ραπίντ Βιέννης υποδέχεται την Μπράγκα, η οποία πάει στην Αυστρία με το υπέρ της 2-1 από το πρώτο ματς.

Η Ραπίντ Βιέννης έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 4’ στο πρώτο παιχνίδι μετά από την αποβολή του μέσου Γκργκιτς για ένα πάτημα στο πόδι του αντιπάλου του. Ωστόσο, πέτυχε πρώτη γκολ στο 25’, για να έρθει στο 33’η ισοφάριση και να ηττηθεί τελικά με γκολ στο 71’, από μία εκρηκτική Μπράγκα.

Tournoua

Παίζοντας με 4 αλλαγές στην ενδεκάδα της συγκριτικά με το ευρωπαϊκό ματς, η Ραπίντ ηττήθηκε 3-0 στο πρωτάθλημα την Κυριακή από την Λιντς. Όμως, έχει νικήσει φέτος και στα 4 εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε.

Η Μπράγκα παραμένει αήττητη στη σεζόν, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Την Κυριακή επιβλήθηκε με 3-1 εντός έδρας της Μορεϊρένσε, η οποία είχε 2 στα 2 ως τότε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Στα 3 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της η Μπράγκα έχει ισάριθμες επιτυχίες, όλες από το πρώτο ημίχρονο.

Με βάση και τα όσα είδαμε στο μεταξύ τους παιχνίδι πριν μία εβδομάδα, το ενδεχόμενο να βρουν και οι δύο δίχτυα απόψε είναι πολύ πιθανό και προσφέρεται στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η πρόταση:

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ G/G 1.68**


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ;

Στο  blog της Betsson βρίσκεις καθημερινά αναλύσεις αγώνων και event από όλα τα αθλήματα, αλλά πάντοτε υπάρχει η ανάγκη για εκείνο το ένα στάνταρ σημείο που μπορεί να οδηγήσει σε ένα κερδισμένο δελτίο! Το δυνατό σημείο της ημέρας πέραν των παραδοσιακών επιλογών του 1-Χ-2 μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα στοιχήματα, όπως για παράδειγμα το Over και το Under ή το goal/goal, αν πρόκειται για παιχνίδι στο ποδόσφαιρο, ή σε πόντους, handicap ή under over σκορ αν πρόκειται για μπάσκετ.

Η διαλογή ως την τελική επιλογή γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να καλύπτει ευρύ φάσμα παραμέτρων για να είναι αυτό το δυνατό στοίχημα της ημέρας. Η έγκυρη πληροφόρηση για τα αγωνιστικά νέα, η φόρμα των ομάδων και των παικτών, οι συγκυρίες με το πρόγραμμα των ομάδων, η δύναμη που έχουν οι έδρες, οι ιδιαιτερότητες των διαφόρων διοργανώσεων, τα στατιστικά, η παράδοση, η προϊστορία και το επίπεδο του ανταγωνισμού παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. Η τελική πρόταση προκύπτει από την ανάλυση των παραπάνω χωρίς να αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό. Μεγάλο ρόλο στην τελική επιλογή παίζει, φυσικά, και η απόδοση στο δυνατό σημείο της ημέρας. Και μην ξεχνάς πως στην Betsson, μπορείς να βρεις Ενισχυμένες Αποδόσεις σε κάθε παιχνίδι.

Το δυνατό σημείο της ημέρας

Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα ασυναγώνιστες αποδόσεις σε αμέτρητες αγορές τόσο στο στοίχημα ποδόσφαιρο, όσο και στο στοίχημα μπάσκετ. Πάντα, λαμβάνεται υπόψη και η δημοφιλία ενός αθλητικού γεγονότος.

Έτσι, το δυνατό σημείο της ημέρας μπορεί να είναι καλή επιλογή για παιχνίδι ή στήριγμα και μέρος ενός παρολί με στόχο τα μεγαλύτερα κέρδη. Άλλωστε, στην Betsson θα βρεις και εργαλεία που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για «χτίσιμο» του στοιχήματος και αύξηση των αποδόσεων, όπως είναι το Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική αλλά και το live στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που επιτρέπει διορθωτικές κινήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το δυνατό σημείο της ημέρας αποτελεί μια πρόκληση για το καλύτερο μπετ που μπορεί να προσφέρει το κουπόνι με τις αμέτρητες επιλογές στην πλατφόρμα της Betsson. Με τη δράση να είναι καταιγιστική στις κορυφαίες διοργανώσεις των δημοφιλέστερων αθλημάτων και τα σπουδαία ματς να διαδέχονται το ένα το άλλο, παρουσιάζονται μεγάλες ευκαιρίες που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο συναρπαστικό.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ