Ακαντέμικα Κλιντσένι-Μιοβένι, βίοι αντίθετοι

Reading time3 λ

Σε αντίθετη τροχιά Ακαντέμικα Κλιντσένι και Μιοβένι, μας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Αρκετά παράξενο μοιάζει το σημερινό κουπόνι, αφού η αγωνιστική δράση στα περισσότερα πρωταθλήματα ολοκληρώθηκε την Κυριακή, εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, υπάρχουν ενδιαφέροντα παιχνίδια για να ασχοληθούμε, όπως αυτά στη ρουμανική Liga Ι. Ξεχωρίζει το Ακαντέμικα Κλιντσένι-Μιοβένι, που αρχίζει στις 18:00 και βρίσκει τις δύο ομάδες να διάγουν αντίθετους βίους.

Η Ακαντέμικα Κλιντσένι μπορεί να απέσπασε βαθμό στο φινάλε από την Τσίντια Ταργκόβιστε, αλλά αυτός ήταν μόλις ο πρώτος της στη σεζόν. Αντίθετα, η Μιοβένι πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της, αυτήν κόντρα στην Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα 1948 και χάρη στην ανοδική πορεία της, φλερτάρει με την εξάδα. Στις 21:00 ολοκληρώνεται η έβδομη αγωνιστική με το ματς Γκαζ Μετάν Μεντιάς-Αράντ. Ντεφορμέ η οικοδέσποινα, αφού με την ήττα από την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα συμπλήρωσε πέντε αγώνες δίχως νίκη, τη στιγμή που η Αράντ κέρδισε τη Βολουντάρι, έχει χάσει μόλις μια φορά στη σεζόν και επιδιώκει να αναρριχηθεί ψηλότερα από την πέμπτη θέση.

Η έβδομη ημέρα της σερβικής Super Liga ολοκληρώνεται απόψε με δύο αναμετρήσεις. Στις 18:55 παίζουν Πρόλετερ-Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς. Η γηπεδούχος αρχίζει να βελτιώνεται μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη της κόντρα στη Ραντνίτσκι Νις, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχουν υποχωρήσει μετά από το καλό ξεκίνημα και μετρούν τέσσερις αγωνιστικές δίχως τρίποντο. Ακολουθεί στις 21:00 το Βόζντοβατς-Κόλουμπρα. Η Βόζντοβατς βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού κατέγραψε τη δεύτερη σερί νίκη της κόντρα στη Μέταλατς, ενώ η νεοφώτιστη Κόλουμπρα καλείται να ξεπεράσει την εντός έδρας συντριβή από την Παρτιζάν, η οποία της έκοψε τα φτερά.

Σημαντικές μάχες έχουμε και στη Liga Profesional της Αργεντινής. Στις 20:30 αναμετρώνται Ουνιόν Σάντα Φε-Αρχεντίνος Τζούνιορς. Με σκαμπανεβάσματα η Ουνιόν Σάντα Φε, όμως, νίκησε εκτός έδρας τη Γοδόι Κρουζ, την ώρα που η Αρχεντίνος Τζούνιορς είδε το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων να χάνεται κόντρα στην Ταγέρες. Ταυτόχρονα διεξάγεται και το ματς Νιούελς Ολντ Μπόις-Ατλέτικο Τουκουμάν. Η Νιούελς Ολντ Μπόις συνεχίζει να ακροβατεί στη μετριότητα, αφού ηττήθηκε από την Ντιφένσα ι Χουστίσια και πλέον αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγώνες. Αντίθετα, η Ατλέτικο Τουκουμάν γκρέμισε από την κορυφή την Ιντεπεντιέντε, διακόπτοντας την κακοδαιμονία της.

18:00   Ακαντέμικα Κλιντσένι-Μιοβένι                       Liga I Ρουμανίας

18:55   Πρόλετερ-Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς             Super Liga Σερβίας

20:30   Νιούελς Ολντ Μπόις-Ατλέτικο Τουκουμάν     Liga Profesional Αργεντινής

20:30   Ουνιόν Σάντα Φε-Αρχεντίνος Τζούνιορς         Liga Profesional Αργεντινής

21:00   Γκαζ Μετάν Μεντιάς-Αράντ                            Liga I Ρουμανίας

21:00   Βόζντοβατς-Κόλουμπρα                                  Super Liga Σερβίας