Ακαντέμικα Κλιντσένι-Ραπίντ, αντίθετη τροχιά

Reading time2 λ

Πολλές ευκαιρίες για στοίχημα υπάρχουν στο ματς της Ακαντέμικα Κλιντσένι με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Περιορισμένη είναι η δραστηριότητα στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, αφού έρχονται οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μέτωπα, πάντως, υπάρχουν αρκετά στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Όπως στη ρουμάνικη Liga I, της οποίας η 15η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 20:30 με την αναμέτρηση Ακαντέμικα Κλιντσένι-Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Ουραγός του πρωταθλήματος η Ακαντέμικα Κλιντσένι, εξακολουθεί να γυρεύει την παρθενική της νίκη στη σεζόν, αφού δεν έχει δει… άσπρη μέρα ούτε μετά την αλλαγή προπονητή. Σε εντελώς αντίθετη τροχιά βρίσκεται η Ραπίντ Βουκουρεστίου, που βρίσκεται στην εξάδα, η οποία οδηγεί στα πλέι-οφ, έχοντας ένα αξιόλογο αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων.

Δράση υπάρχει και στη σερβική Super Liga, με το ματς Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς-Μλάντοστ Λουτσάνι. Σε τέλμα και οι δύο ομάδες, με την οικοδέσποινα Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς να μετρά έξι διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά ισόβαθμή της είναι Μλάντοστ Λουτσάνι, που είδε το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα να διακόπτεται.

Στη βουλγαρική Parva Liga έχουμε το ιδιαίτερο ντέρμπι ΤΣΣΚΑ Σόφιας-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948. Η φιλοξενούμενη έχει προκύψει έπειτα από τη διαφωνία μεγάλης μερίδας οπαδών της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα πεπραγμένα της διοίκησης και την πτώχευση της ομάδας το 2016, που στη συνέχεια έφερε την απορρόφηση της Λίτεξ Λόβετς. Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας ηττήθηκε από τη Ζόρια Λουχάνσκ στο UEFA Europa League, ενώ έχει μείνει πίσω στη μάχη της κορυφής, τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 παλεύει να ξεφύγει από την ουρά.

Περνώντας τον Ατλαντικό, ενδιαφέρον έχει η μονομαχία Νιούελς Ολντ Μπόις-Ουνιόν Σάντα Φε για την 20η αγωνιστική της Liga Profesional της Αργεντινής. Βελτιωμένη η Νιούελς Ολντ Μπόις μετά την αλλαγή προπονητή, επιδιώκει για πρώτη φορά μετά από τον Απρίλιο να πετύχει δύο σερί νίκες. Ασταθής η Ουνιόν Σάντα Φε, αλλά με τρίποντο μπορεί να βρεθεί πάνω από το μισό της κατάταξης.

14:00   Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς-Μλάντοστ Λουτσάνι   Super Liga Σερβίας

17:30   ΤΣΣΚΑ Σόφιας-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948                     Parva Liga Βουλγαρίας

20:30   Ακαντέμικα Κλιντσένι-Ραπίντ Βουκουρεστίου      Liga I Ρουμανίας

21:45   Νιούελς Ολντ Μπόις-Ουνιόν Σάντα Φε                  Liga Profesional Αργεντινής