Αλτινορντού-Μπόλουσπορ, μάχη της ουράς

Reading time5 λ

Κρίσιμο βαθμολογικά και με πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα το ματς της Αλτινορντού με την Μπόλουσπορ.

Την στιγμή που κυριαρχούν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων, η ποδοσφαιρική δράση δεν κάνει διακοπές και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις, σε όλα τα πρωταθλήματα του πλανήτη. Η αναμέτρηση Αλτινορντού-Μπόλουσπορ για τη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, που ξεκινά στις 15:30, θα κερδίσει αρκετά βλέμματα, αφού είναι κρίσιμη για το μέτωπο της ουράς.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Αλτινορντού, που προέρχεται από δύο σερί νίκες, θα επιχειρήσει να… τριτώσει το καλό ώστε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και να ξεπεράσει την Μπόλουσπορ. Οι φιλοξενούμενοι δε μοιάζουν σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, μετρώντας τρεις αγώνες δίχως νίκη, ωστόσο έχει αποδειχθεί επικίνδυνη στις εξόδους της. Ακολουθεί το παιχνίδι Άδανασπορ-Κοτσαέλισπορ. Η οικοδέσποινα βρήκε ξανά τον καλό εαυτό της εσχάτως, είναι αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και θέλει να φτάσει στην εξάδα. Την ίδια στιγμή η Κοτσαέλισπορ εισέρχεται σε περίοδο κάμψης, υποχώρησε από τη ζώνη των πλέι-οφ ανόδου, ενώ μετρά τρεις σερί ήττες μακριά από τη βάση της.

Στην Premier League της Αιγύπτου έχουμε τη σέντρα στην όγδοη αγωνιστική. Ξεχωρίζει η σύγκρουση Αλ Μάσρι-Αλ Ιτιχάντ Αλ Σακαντάρι. Η Αλ Μάσρι είναι αήττητη στο ξεκίνημα της σεζόν και στοχεύει στο τρίποντο κόντρα στην ασταθή Αλ Ιτιχάντ Αλ Σακαντάρι, που θα τη φέρει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Στο Κεράμικα Κλεοπάτρα-Αλ Μοκαβλούν, αμφότερες ψάχνουν διέξοδο από ένα κάκιστο σερί αγώνων, ενώ στο ντέρμπι των νεοφώτιστων Ελ Σαρκίγια Ντοχάν-Φάρκο, η γηπεδούχος αναζητά την πρώτη της νίκη, ενώ η Φάρκο να δώσει συνέχεια στο αξιόλογο ξεκίνημά της.

Η Ligue 1 της Αλγερίας μας περιμένει σήμερα με το πλήρες πρόγραμμα της ένατης ημέρας. Δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής Μπίσκρα-Μπελουιζντάντ, στο οποίο η δεύτερη Μπίσκρα θα επιχειρήσει να κάνει… έξωση από το ρετιρέ στην πρωταθλήτρια Μπελουιζντάντ. Σπουδαία είναι και η μονομαχία Σετίφ-Κονσταντίν, αφού οι δύο ομάδες έχουν πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα και τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός στην κατάταξη. Παραδοσιακή είναι η μάχη USM Αλγέρι-Οράν, αν και αμφότερες δεν έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους κι απέχουν αρκετά από τις πρώτες θέσεις, ενώ αμφίρροπο φαντάζει το Ολιμπίκ Μεντέα-Παραντού.

Με δύο ματς εκκινεί η 14η αγωνιστική της Botola Pro του Μαρόκου. Σημαντικό είναι το Βιντάντ Καζαμπλάνκα-Μουλούντια Ουΐντα. Η πρωτοπόρος Βιντάντ Καζαμπλάνκα θέλει να ξεχάσει την πρώτη φετινή της ήττα από την Ντιφαά Ελ Τζαντίντα και να διευρύνει τη διαφορά από τους διώκτες της, κόντρα σε μια Μουλούντια Ουΐντα που έχει… ξεχάσει να νικά. Έπεται το ματς Σαμπάμπ Μοχαμέντια-Μπερκάνε, στο οποίο οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν την τετράδα.

Πλήρες μενού έχουμε στην Pro League του Ιράν. Στο επίκεντρο θα βρεθεί το Σεπαχάν-Παϊκάν, αφού η πρωτοπόρος Σεπαχάν επιδιώκει να διατηρήσει το εντυπωσιακό σερί στην έδρα της, όπου ακόμα δεν έχει δεχτεί καν γκολ στα έξι μέχρι τώρα παιχνίδια της. Η Παϊκάν, όμως, είναι απρόβλεπτη και αήττητη στις τέσσερις εξόδους της. Στο Παντιντέχ Χοροσάν-Εστεγκλάλ, η φιλοξενούμενη θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες της Σεπαχάν, ώστε να βρεθεί μόνη στην κορυφή, με την ουραγό Παντιντέχ Χοροσάν να μην έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης. Αξιόλογο και το Αλουμίνιουμ Αράκ-Γκολ Γκοχάρ. Η αήττητη Αλουμίνιουμ Αράκ έχει ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την πρώτη θέση, αφού η Γκολ Γκοχάρ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τα βλέμματα κατευθύνονται και στο Περσέπολις-Ζομπ Αχάν, αφού η πρωταθλήτρια Περσέπολις «καίγεται» στην προσπάθεια να μην χάσει άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

13:30   Αλουμίνιουμ Αράκ-Γκολ Γκοχάρ                      Pro League Ιράν

13:30   Παντιντέχ Χοροσάν-Εστεγκλάλ                         Pro League Ιράν

15:00   Κεράμικα Κλεοπάτρα-Αλ Μοκαβλούν              Premier League Αιγύπτου

15:30   Περσέπολις-Ζομπ Αχάν                                     Pro League Ιράν

15:30   Σεπαχάν-Παϊκάν                                                 Pro League Ιράν

15:30   Αλτινορντού-Μπόλουσπορ                                1.Lig Τουρκίας

16:00   Μπίσκρα-Μπελουιζντάντ                                   Ligue 1 Αλγερίας

16:00   Ολιμπίκ Μεντέα-Παραντού                                Ligue 1 Αλγερίας

17:00   Σετίφ-Κονσταντίν                                               Ligue 1 Αλγερίας

17:00   Βιντάντ Καζαμπλάνκα-Μουλούντια Ουΐντα       Botola Pro Μαρόκου

17:30   Ελ Σαρκίγια Ντοχάν-Φάρκο                               Premier League Αιγύπτου

18:00   Άδανασπορ-Κοτσαέλισπορ                                1.Lig Τουρκίας

19:00   USM Αλγέρι-Οράν                                             Ligue 1 Αλγερίας

19:15   Σαμπάμπ Μοχαμέντια-Μπερκάνε                       Botola Pro Μαρόκου

20:00   Αλ Μάσρι-Αλ Ιτιχάντ Αλ Σακαντάρι                 Premier League Αιγύπτου