Γιόνσεπινγκ-Σούντσβαλ, μονόπλευρο ενδιαφέρον

Reading time2 λ

Διαφορά κινήτρου, αλλά και ευκαιρίες για ποντάρισμα υπάρχουν στο ματς της Γιόνσεπινγκ με τη Σούντσβαλ.

Σε μια ημέρα όπου δεσπόζουν οι μάχες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, με κυριότερο ματς το Βραζιλία-Ουρουγουάη που αρχίζει στις 03:30, υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια με έντονο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στην πλατφόρμα της Betsson, πάντα υπάρχει διαθέσιμη προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Όπως για παράδειγμα η αναμέτρηση Γιόνσεπινγκ-Σούντσβαλ που αρχίζει στις 20:00 και μοιάζει καθοριστική για τη μάχη της κορυφής της σουηδικής Superettan.

Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που έχουν απόλυτη ανάγκη το τρίποντο, αφού με αυτό θα αποκτήσουν διαφορά έξι βαθμών από την τρίτη Χέλσινμποργκ και θα έχει μεγάλο αβαντάζ για την απευθείας άνοδο. Παράλληλα θα μειώσει στον πόντο την απόστασή της από την πρωτοπόρο Βάρναμο. Όπλο της Σούντσβαλ είναι η φόρμα, αφού μετρά πέντε διαδοχικές νίκες, την ώρα που η Γιόνσεπινγκ, η οποία βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα πέντε τελευταία ματς.

Παραμένουμε στη Σκανδιναβία και μετακομίζουμε στη φινλανδική Ykkonen, όπου στις 18:30 αναμετρώνται Τούρκου-Έκενας, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι καίγονται. Μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Βάασα, η Τούρκου έπεσε από την πρώτη θέση, η οποία οδηγεί απευθείας στα μεγάλα σαλόνια του φινλανδικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, αν επικρατήσει σε αυτό το ματς, μπορεί να ανέβει και πάλι στο ρετιρέ και θα περιμένει ένα στραβοπάτημα της Βάασα το Σάββατο απέναντι στη Γκνίνσταν. Στον αντίποδα, η Έκενας είναι πλέον και μαθηματικά αδιάφορη, αφού δεν προλαβαίνει την τέταρτη θέση. Όμως, την περασμένη αγωνιστική προκάλεσε μεγάλη ζημιά, νικώντας μέσα στο Ροβανιέμι.

Για τη δανέζικη 1.Division υπάρχει η εξίσου ενδιαφέρουσα συνάντηση Χέλσινγκορ-Έσμπιεργκ. Πρωτοπόρος η οικοδέσποινα Χέλσινγκορ, ωστόσο δε μοιάζει σε ιδανική κατάσταση, αφού δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων. Βέβαια, η Έσμπιεργκ, που παλεύει να βρεθεί στην πρώτη εξάδα, είναι περισσότερο ομάδα έδρας κι ακόμα αναζητεί την πρώτη επιτυχία μακριά από τη βάση της, όπου μετρά μόλις έναν βαθμό σε τέσσερις εξορμήσεις, σημειώνοντας μονάχα ένα τέρμα.

18:30   Τούρκου-Έκενας                       Ykkonen Φινλανδίας

20:00   Χέλσινγκορ-Έσμπιεργκ           1.Division Δανίας

20:00   Γιόνσεπινγκ-Σούντσβαλ           Superettan Σουηδίας

03:30   Βραζιλία-Ουρουγουάη             Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου