Η δράση στο «Νησί» συνεχίζεται

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε WSL, League One, League Two και National League

Μπορεί η Premier League και η Championship να έχουν διακοπεί εξαιτίας των αγώνων των Εθνικών ομάδων, αλλά η δράση συνεχίζεται στην Αγγλία. Υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στις υπόλοιπες κατηγορίες, ενώ αρχίζει και το FA Cup, η αρχαιότερη διοργάνωση συλλόγων στον κόσμο με τον πρώτο γύρο καθώς και έγινε και η σέντρα στο το WSL, το πρωτάθλημα των γυναικών που είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Πρώτη αγωνιστική στο WSL, λοιπόν, και το από τα ματς του Σαββάτου ξεχωρίζει το Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες του γυναικείου ποδοσφαίρου και στόχος της είναι να κατακτήσει τον τίτλο. Η Έβερτον, πάντως, δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου: Άρσεναλ-Τσέλσι. Η Τσέλσι είναι το φαβορί να πάρει το τρόπαιο αυτή τη σεζόν, αν και οι πάντες στο σύλλογο έχουν βάλει στο… μάτι το Champions League.

Για την League One, στο κουπόνι θα βρείτε τρεις αναμετρήσεις: Άκρινγκτον-Σριούσμπερι, Γουΐμπλεντον-Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Τσέλτεναμ-Μίλτον Κέινς Ντονς. Η Άκρινγκτον έπειτα από πέντε αγωνιστικές έχει εννιά βαθμούς. Είναι καλύτερη ομάδα από τη Σριούσμπερι, που έχει τέσσερις ήττες και μια νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα. Η έκβαση της αναμέτρησης μάλλον εξαρτάται από την απόδοσή της. Η Όξφορντ Γιουνάιτεντ, είναι μια αξιόλογη ομάδα με ρεκόρ 3-1-1 σε πέντε ματς. Θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Γουΐμπλεντον (1-3-1). Η φορμαρισμένη Μίλτον Κέινς Ντονς έχει το πάνω χέρι κόντρα στην Τσέλτεναμ, χωρίς όμως να υποτιμά πως αυτή είναι ικανή όχι μόνο για το… χειρότερο, αλλά και για το καλύτερο.

Για την League Two, την παράσταση «κλέβει» το Έξετερ-Φόρεστ Γκριν. Η Έξετερ είναι μια ισορροπημένη ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία. Είναι στο πεδίο των δυνατοτήτων της να βάλει δύσκολα στη Φόρεστ Γκριν, την πρωτοπόρο της κατηγορίας, η οποία έχει υποστεί τρεις απανωτές ήττες μεταξύ του EFL Cup, της League Two και του EFL Trophy. Αναμφίβολα αυτά τα αποτελέσματα έχουν κλονίσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών. Τέλος, για τη National League, ιδιαίτερη προσοχή αρμόζει στα ματς: Μπόρχαμ Γουντ-Στόκπορτ, Τσέστερφιλντ-Μπρόμλεϊ και Νταγκ εν Ρέντμπριτζ-Βέλντστοουν. Η Μπόρχαμ Γουντ, η Τσέστερφιλντ και η Ντάγκ εν Ρέντμπριτζ αναζητούν, η καθεμία, την 4η νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Σάββατο

14:30 Άστον Βίλα-Λέστερ WSL

15:30 Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι WSL

17:00 Τότεναμ-Μπέρμιγχαμ WSL

17:00 Άκρινγκτον-Σριούσμπερι League One

17:00 Γουΐμπλεντον-Όξφορντ Γιουνάιτεντ League One

17:00 Τσέλτεναμ-Μίλτον Κέινς Ντονς League One

17:00 Μπράντφορντ-Γουόλσολ League Two

17:00 Μπρίστολ Ρόβερς-Κρόουλι League Two

17:00 Καρλάιλ-Σάλφορντ Σίτι League Two

17:00 Κόλτσεστερ-Σάτον Γιουνάιτεντ League Two

17:00 Έξετερ-Φόρεστ Γκριν League Two

17:00 Μάνσφιλντ-Χάρογκεϊτ League Two

17:00 Νιούπορτ Κάουντι-Λέιτον Όριεντ League Two

17:00 Νορθάμπτον-Σκάνθορπ League Two

17:00 Όλνταμ-Μπάροου League Two

17:00 Πορτ Βέιλ-Ρότσντεϊλ League Two

17:00 Στίβενεϊτζ-Σουΐντον League Two

17:00 Τρανμίρ-Χάρτλπουλ League Two

17:00 Όλτρινχαμ-Ντόβερ National League

17:00 Μπόρχαμ Γουντ-Στόκπορτ National League

17:00 Τσέστερφιλντ-Μπρόμλεϊ National League

17:00 Νταγκ εν Ρέντμπριτζ-Βέλντστοουν National League

17:00 Ίστλι-Κινγκς Λιν National League

17:00 Γκρίμσμπι-Μπαρνέτ National League

17:00 Μέιντενχεντ-Τορκί National League

17:00 Νοτς Κάουντι-Όλντερσοτ National League

17:00 Σόλιχαλ Μουρς-Γουέιμουθ National League

17:00 Σάουθεντ-Ρέξαμ National League

19:15 Γέοβιλ-Χάλιφαξ Τάουν National League

Κυριακή

14:30 Άρσεναλ-Τσέλσι WSL

16:00 Μπράιτον-Γουέστ Χαμ WSL