Καμπούρ-Άγιαξ, επικίνδυνη έξοδος

Reading time3 λ

Μυστήριο κρύβει η αναμέτρηση της Καμπούρ με τον Άγιαξ και περιλαμβάνει πλήθος επιλογών για στοίχημα.

Σε ένα τριήμερο με πλούσια δράση μπαίνουμε σήμερα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η εκκίνηση της 26ης αγωνιστικής της ολλανδικής Eredivisie γίνεται με το παιχνίδι Καμπούρ-Άγιαξ, που θα αρχίσει στις 21:00 και μοιάζει να έρχεται σε περίεργη συγκυρία για τους πρωτοπόρους.

Με κόπο και ιδρώτα νίκησε ο Άγιαξ τη Βααλβάικ την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά κι αυτό το τρίποντο είναι σημαντικό, αφού νιώθει την ανάσα της Αϊντχόφεν στη μάχη του τίτλου. Βέβαια, ο Αίαντας έχει και τη ρεβάνς με την Μπενφίκα για το UEFA Champions League, ενώ έχει απέναντί του μια Καμπούρ, που έχασε από την Τβέντε και έχει ανάγκη το βαθμολογικό όφελος, αν θέλει να ελπίζει για είσοδο στα πλέι-οφ.

Στο γειτονικό Βέλγιο, η 31η στροφή της Pro League αρχίζει με το ματς Λέουβεν-Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ. Μάλλον αδιάφορη η οικοδέσποινα, έπειτα από την ήττα από την Έουπεν, όμως, παραμένει ιδιαίτερα ανθεκτική στο γήπεδό της. Την ίδια στιγμή, η πρωτοπόρος Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ πέτυχε νίκη… θρίλερ στο Κόρτραϊκ, συνεχίζει να εντυπωσιακά εκτός έδρας κατορθώματά της και θέλει να διευρύνει τη διαφορά των επτά βαθμών από τους διώκτες της.

Η αυλαία της 26ης ημέρας της γερμανικής 2.Bundesliga ανοίγει με δύο ματς. Ξεχωρίζει το Ντάρμσταντ-Σαντχάουζεν, στο οποίο οι γηπεδούχοι κυνηγούν τη νίκη που θα τους φέρει έστω και προσωρινά στο ρετιρέ. Η Σαντχάουζεν, πάντως, είναι «σκληρό καρύδι» και δίνει μάχη παραμονής. Σημαντικός για την ουρά είναι ο αγώνας Χάνσα Ρόστοκ-Χόλσταϊν Κίελ, με τη Χάνσα Ρόστοκ να έχει ψυχολογικό προβάδισμα, έπειτα από το μεγάλο διπλό επί της Σάλκε. «Σέντρα» και στην 29η αγωνιστική της ιταλικής Serie B με την αναμέτρηση Πάρμα-Τσιταντέλα. Την τελευταία… ζαριά παίζει η Πάρμα για τον στόχο των πλέι-οφ, στη ζώνη των οποίων έχει ευκαιρία να σκαρφαλώσει η Τσιταντέλα.

Τα πλέι-άουτ της Α’ Κατηγορίας Κύπρου συνεχίζονται με το παιχνίδι Ολυμπιακός Λευκωσίας-ΑΕΛ Λεμεσού. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους επιτυχία, έπειτα από την ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Δόξα Κατωκοπιάς, το «δύο στα δύο» επιδιώκει η ΑΕΛ Λεμεσού, που επικράτησε της ΠΑΕΕΚ. Στη δανέζικη Superliga, τα ξίφη τους διασταυρώνουν Νόρντζελαντ-Σοντερίσκε, σε μια μάχη που θα παίξει ρόλο για την κούρσα της παραμονής.

19:00   Ολυμπιακός Λευκωσίας-ΑΕΛ Λεμεσού                Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:30   Ντάρμσταντ-Σαντχάουζεν                                       2.Bundesliga Γερμανίας

19:30   Χάνσα Ρόστοκ-Χόλσταϊν Κίελ                               2.Bundesliga Γερμανίας

20:00   Νόρντζελαντ-Σοντερίσκε                                        Superliga Δανίας

21:00   Καμπούρ-Άγιαξ                                                       Eredivisie Ολλανδίας

21:30   Πάρμα-Τσιταντέλα                                                  Serie B Ιταλίας

21:45   Λέουβεν-Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ                               Pro League Βελγίου