Κλαμπ Μπριζ-Οστάνδη, βλέμμα στην κορυφή

Reading time3 λ

Στο ρετιρέ στοχεύει η Κλαμπ Μπριζ κόντρα στην Οστάνδη, σε ένα ματς πλούσιο σε επιλογές για στοίχημα.

Μετά από τις συναρπαστικές μονομαχίες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήρθε η ώρα για την επιστροφή στα πρωταθλήματα. Το φθινοπωρινό μενού αρχίζει από σήμερα, με την αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ-Οστάνδη για τη βελγική Pro League, η οποία ξεκινά στις 21:45 να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Η Κλαμπ Μπριζ, έπειτα από τη συντριβή με 6-1 στη Γάνδη, πριν από τη διακοπή, καλείται να δείξει αντίδραση. Πέντε ημέρες πριν από τη μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν για το UEFA Champions League, θα ψάξει το τρίποντο, με το οποίο θα βρεθεί μόνη στην κορυφή, έστω και προσωρινά. Ο αντίπαλος μοιάζει ιδανικός, αφού η Οστάνδη έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της κόντρα σε Σταντάρ Λιέγης και Ζούλτε Βάρεγκεμ, υποχωρώντας έπειτα από το καλό ξεκίνημα στη σεζόν.

Σημαντικά παιχνίδια βρίσκουμε και στη δανέζικη Superliga. Ξεχωρίζει στις 19:00 το Μίντιλαντ-Νόρντζελαντ. Η οικοδέσποινα ηττήθηκε από την Μπρόντμπι και έπεσε από την πρώτη θέση, αλλά έχει την ευκαιρία να επιστρέψει. Από ήττα προέρχεται και η Νόρντζελαντ, αυτή από την Άαλμποργκ, με την οποία διακόπηκε ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών νικών, ωστόσο έχει αποδειχθεί άκρως ανταγωνιστική. Στο Μπρόντμπι-Σίλκεμποργκ, η πρωταθλήτρια θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην επιτυχία επί της Νόρντζελάντ, που ήταν η πρώτη της στη σεζόν. Η συγκυρία, όμως, είναι καλή και για τη Σίλκεμποργκ, που κέρδισε την Ράντερς για το πρωτάθλημα και τη Σκίβε για το Κύπελλο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει στην εκκίνηση της έβδομη αγωνιστικής της αγγλικής League Two. Το Χάρογκεϊτ Τάουν-Νιούπορτ Κάουντι θα κερδίσει αρκετά βλέμματα. Η Χάρογκεϊτ Τάουν είναι πρώτη, μετά από τη σπουδαία νίκη στο Μάνσφιλντ και στοχεύει στην παραμονή στο ρετιρέ. Άλλωστε, η Νιούπορτ Κάουντι, αν και πήρε βαθμό από τη Λέιτον Όριεντ, εξακολουθεί να μη βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο Μπάροου-Κόλτσεστερ, η γηπεδούχος θα επιχειρήσει να χτίσει πάνω στη σπουδαία επικράτησή της στο Όλνταμ, αναζητώντας αγωνιστική σταθερότητα, κάτι που ισχύει και για την Κόλτσεστερ, που έχασε από την Τζίλιγχαμ για το League Trophy.

Εκκίνηση της τρίτης αγωνιστικής στην ιταλική Serie B με την αναμέτρηση Μπενεβέντο-Λέτσε. Αφού έχασε στην Πάρμα, η Μπενεβέντο θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ποντάροντας στην ισχύ της έδρας. Στον αντίποδα, η Λέτσε θα ψάξει την πρώτη της νίκη, αφού περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Κόμο πριν τη διακοπή.

19:00   Μίντιλαντ-Νόρντζελαντ                            Superliga Δανίας

21:00   Μπρόντμπι-Σίλκεμποργκ                          Superliga Δανίας

21:30   Μπενεβέντο-Λέτσε                                   Serie B Ιταλίας

21:45   Κλαμπ Μπριζ-Οστάνδη                            Pro League Βελγίου

21:45   Μπάροου-Κόλτσεστερ                              League Two Αγγλίας

21:45   Χάρογκεϊτ Τάουν-Νιούπορτ Κάουντι       League Two Αγγλίας